Fujifilm Instax Mini 11 Pembe Fotoğraf Makinesi 20li Film

4.990 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Fujifilm Instax Mini 11 Pembe Fotoğraf Makinesi 20li Film

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Vennüs Satıcı Ünvanı: ÖZGÜR ALTUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Vergi Kimlik Numarası: 0660546653
    Bu ürün Vennüs tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fujifilm Instax Mini 11 Pembe Fotoğraf Makinesi ve 20’li Film Instax mini 11, yepyeni 5 farklı rengi ile artık seninle! Fujifilm instax mini 11 pembe fotoğraf makinesi 20’li film setinin içinde fotoğraf çekmeye hızlıca başlayabilmen için fotoğraf makinesi ile birlikte 20’li instax mini film yer alıyor. Yeni instax mini 11’in flaş ışığı artık daha güçlü. Instax mini 11, manuel ayarlamaya gerek olmadan çevredeki parlaklığı ve ışığı algılayıp, en iyi fotoğraf için ayarlarını kendisi otomatik yapar. Bu iki yeni özellik sayesinde arka planı çok daha net ve parlak fotoğraflar çekebilirsin. Instax mini 11 pembe fotoğraf makinesi, diğer instax fotoğraf makinelerinde olduğu gibi bir selfie aynasına sahiptir. Fotoğraf makinen ile selfie çekmek ya da makro çekim yapmak istediğinde, objektifin önündeki halkayı dışarı doğru çekmeli ve ‘Selfie On’ yazısını görmelisin. Makinen artık hem selfie hem de yakın çekim yapmak için hazır… Selfie modunda 30 ila 50 cm uzaklıktaki her nesneyi net olarak çekebilirsin… Instax mini 11’in deklanşör tuşunu kendi zevkine göre özelleştirebilirsin. Bunun için paketin içinde biri fosforlu biri de el askısı ile aynı renk olan elmas görünümlü iki adet deklanşör aksesuarı bulunuyor. Aksesuarı deklanşör tuşuna yapıştırarak, fotoğraf makineni çok daha eğlenceli hale getirebilirsin. Instax mini 11 fotoğraf makinesi, tüm ınstax mini film çeşitleri ile uyumludur. Kutunun İçinde Neler Var? Fujifilm instax mini 11 pembe fotoğraf makinesi Instax mini film 20’li Fosforlu ve elmas tasarımlı 2 adet deklanşör aksesuarı El askısı 2 adet AA pil Garanti Süresi Instax mini 11 fotoğraf makinesi, Fujifilm Türkiye tarafından 2 yıl garantilidir. Ürün iadelerinde sorun yaşamamak için ambalajı atmayınız.

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver