4
Dijital Fotoğraf Makineleri kategorisinde
en çok favorilenen 4. ürün

Fujifilm Instax Mini 11 Lila Kit

5.490 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Fujifilm Instax Mini 11 Lila Kit

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Vennüs Satıcı Ünvanı: ÖZGÜR ALTUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Vergi Kimlik Numarası: 0660546653
    Bu ürün Vennüs tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fujifilm instax mini 11 Kare Albümlü Lila Kit Instax mini 11 kit, yepyeni 5 farklı rengi ile karşında! Instax mini 11 hediye seti çeşitlerinin içinde farklı instax aksesuar çeşitleri bulunur. Bu albümlü kitin içinde instax mini 11 lila fotoğraf makinesi ile birlikte instax mini 10’lu film, instax mini 11 deri çanta ve kare albüm vardır. Kit eline ulaştığında, içindeki aksesuarları kullanarak hızlıca fotoğraf çekmeye başlayabilirsin. Instax mini 11 çanta’nın kapağı, çıkarılıp takılabilir biçimde tasarlanmıştır. Çantanın bu özelliği sayesinde, makineni çantadan çıkartmadan da kolayca fotoğraf çekebilirsin. Kitin içinde bir de kare albüm yer alır. Kare albüm, 48 adet fotoğraf bölmesine sahiptir. Şimdi de yeni instax mini 11’in özelliklerinden bahsedelim! Instax mini 11’in flaş ışığı artık daha güçlü! Instax mini 11, manuel ayarlamaya gerek olmadan çevredeki ışığı otomatik olarak algılayıp, deklanşör hızını ışığa göre ayarlar. Otomatik ışık ayarı ve yüksek performanslı flaş ışığı sayesinde, ışığın sadece yakın mesafeyi değil arka planı da aydınlatmasını sağlar. Bu iki yeni özellik sayesinde arka planı daha canlı ve daha detaylı fotoğraflar çekebilirsin. Instax mini 11 lila fotoğraf makinesi, diğer instax fotoğraf makinelerinde olduğu gibi bir selfie aynasına sahiptir. Fotoğraf makinen ile selfie çekmek ya da makro çekim yapmak istediğinde, objektifin önündeki halkayı dışarı doğru çekmeli ve ‘Selfie On’ yazısını görmelisin. Makinen artık hem selfie hem de yakın çekim yapmak için hazır… Selfie modunda 30 ila 50 cm uzaklıktaki her nesneyi net olarak çekebilirsin… Instax mini 11, tüm ınstax mini film çeşitleri ile uyumludur. Yukarıda gördüğün her ürün, Fujifilm tarafından özel olarak tasarlanan instax hediye kutusu içinde gönderilecektir. Kutunun İçinde Neler Var? Fujifilm instax mini 11 lila fotoğraf makinesi Instax mini film 10’lu Instax mini 11 deri çanta Instax mini kare albüm Garanti Süresi Instax mini 11 fotoğraf makinesi, Fujifilm Türkiye tarafından 2 yıl garantilidir. Ürün iadelerinde sorun yaşamamak için ambalajı atmayınız.

Ürün Özellikleri

  • Beden Tek Ebat
  • Fotoğraf Çözünürlük 15 - 20 Mp
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Optik Zoom 1 - 15 X
  • Renk Mor
Geri Bildirim Ver