Fujifilm Instax Mini 11 Lila Fotoğraf Makinesi ve Kare Albümlü Hediye Seti 22

7.536 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Tahmini Kargoya Teslim: 6 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.490 TL

Ürün Bilgileri

Fujifilm Instax Mini 11 Lila Fotoğraf Makinesi ve Kare Albümlü Hediye Seti 22

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: e-babil elektronik Satıcı Ünvanı: BİRSEN BOZYEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1861005922
    Bu ürün e-babil elektronik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fujifilm instax mini 11 Lila Fotoğraf Makinesi ve Kare Albümlü Hediye Seti 22 Instax mini 11 hediye seti yepyeni 5 muhteşem rengi ile karşında! Instax mini 11 hediye setleri farklı içeriklere sahiptir ve her setin içinde birbirinden farklı instax aksesuar çeşitleri yer alır. Bu instax mini 11 hediye seti içinde instax mini 11 lila fotoğraf makinesi ile birlikte instax mini 10’lu film, instax mini 11 deri çanta ve kare albüm bulunuyor. Hediye setin sana ulaştığından hemen fotoğraf çekmeye başlayabilirsin. Instax mini 11 çanta takılıp çıkartılabilir bir kapağa sahiptir. Böylece fotoğraf makineni, çantadan çıkartmaya gerek kalmadan istediğin gibi fotoğraf çekebilirsin… Instax mini 11 kare albüm ise tam 48 fotoğraf bölmesine sahiptir. Şimdi de yeni instax mini 11’in özelliklerinden bahsedelim! Instax mini 11’in flaş ışığı artık daha güçlü… Instax mini 11, manuel ayarlamaya gerek olmadan çevredeki ışığı otomatik olarak algılar ve deklanşör hızını ışığa göre ayarlar. Otomatik ışık ayarı ve yüksek performanslı flaş ışığı sayesinde, ışığın sadece yakın mesafeyi değil arka planı da aydınlatmasını sağlar. Bu iki yeni özellik sayesinde arka planı daha canlı ve daha detaylı fotoğraflar çekebilirsin. Instax mini 11 lila fotoğraf makinesi, diğer instax fotoğraf makinelerinde olduğu gibi bir selfie aynasına sahiptir. Fotoğraf makinen ile selfie çekmek ya da makro çekim yapmak istediğinde, objektifin önündeki halkayı dışarı doğru çekmeli ve ‘Selfie On’ yazısını görmelisin. Makinen artık hem selfie hem de yakın çekim yapmak için hazır… Selfie modunda 30 ila 50 cm uzaklıktaki her nesneyi net olarak çekebilirsin… Instax mini 11, tüm instax mini film ve tüm instax mini 11 aksesuar çeşitleri ile uyumludur. Yukarıda gördüğün instax hediye seti ürün görselleri, kutu içeriğini net şekilde gösterebilmek için tasarlanmıştır. Fotoğraflarda yer alan her ürün, kendi orijinal ambalajında ve Desibela tarafından özel olarak tasarlanan instax hediye kutusu içinde gönderilecektir. Desibela instax hediye kutusunu da yukarıdaki görseller arasında görebilirsin. Kutunun İçinde Neler Var? Fujifilm instax mini 11 lila fotoğraf makinesi 10’lu instax mini film Instax mini 11 deri çanta Instax mini kare albüm El askısı 2 adet AA pil Garanti Süresi Instax mini 11 fotoğraf makinesi, Fujifilm Türkiye tarafından 2 yıl garantilidir. Ürün iadelerinde sorun yaşamamak için ambalajı atmayınız.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Mor
Geri Bildirim Ver