Fujifilm Fuji Instax Mini 10x2 20 Sheets Fotoğraf Filmi 5 Paket (100 Poz)

2.640 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
16 saat 39 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.650 TL
16 saat 39 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.650 TL
16 saat 39 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.650 TL

Ürün Bilgileri

Fujifilm Fuji Instax Mini 10x2 20 Sheets Fotoğraf Filmi 5 Paket (100 Poz)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Instax Dünyası Satıcı Ünvanı: MAİ GRUP DANIŞMANLIK VE ELEKTRONİK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0610101550600001 Vergi Kimlik Numarası: 6101015506
    Bu ürün Instax Dünyası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fotoğraf makinesi filmi
  • Fuji’nin
  • Instax Mini 7s, Instax Mini 8, Instax Mini 9, Instax Mini 25, Instax Mini 90 Neo Classic, Instax Mini 70 ve Instax Share SP-1 modelleriyle uyumludur. Toplamda 2 adet 10’lu film şeklinde 20 adet film iletilir.
  • Hem nostaljik bir deneyim sunan hem de kaliteli fotoğraflarıyla dikkat çeken Fuji Instax Mini fotoğrafları doğrudan çıkarabilir. Filmler özel kartuşunun içerisinde gelir ve kolaylıkla makinenin içerisine yerleştirilir.
  • 10 poz tamamlanana kadar film yuvası açılmaz ve kalan film sayısı makinenin film sayacından takip edilir.
  • Fuji Instax Mini filmi keskin, yüksek kontrastlı ve canlı renkler sunar. Doğal cilt tonları ile profesyonel bir fotoğraf makinesi deneyimine sahiptir.

Ürün Özellikleri

  • Fotoğraf Çözünürlük 10 - 15 Mp
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Fuji Instax Mini Fotoğraf Filmi ile Net Görüntüler

Fotoğrafçılık son derece keyifli hobilerden biridir. Fotoğraf çekerken kullandığınız makine çektiğiniz fotoğrafların kalitesini belirler. Ayrıca kullandığınız makineler fotoğraflarınızın stili açısından da belirleyici olur. Filmli makineler otantik tarzları ve fotoğraflarda yarattıkları eşsiz görünümlerle dikkat çekerler. Bu tr makineler anı ölümsüzleştirmek ve yaratıcı fotoğraflar çekmek için oldukça kullanışlıdır. Bu mankenlerin içerisinde kullanılan filme de en az makine kadar önemlidir. Fotoğrafın düzgün bir şekilde çıkması ve sorun yaşanmaması için film seçerken dikkatli olmanız gerekir. Instax fotoğraf filmi sayesinde ekim anında fotoğrafınızı direkt olarak alabilirsiniz. Şipşak makineler kullanılan Instax mini fotoğraf filmi sayesinde fotoğraflarını çeker çekmez basabilir ve anılarınızı ölümsüzleştirin bilirsiniz. Bu film sayesinde fotoğraflarınız çok daha canlı ve kaliteli bir görünüm kazanır. Siz de bu ürünü tercih ederek fotoğraflarının kalitesini anında artırabilirsiniz.

  • Kaliteli
  • 100 poz
  • Kullanışlı

Canlı Renkler ve Kaliteli Fotoğraflar İçin Fuji Instax Mini

Canlı Renkler ve Kaliteli Fotoğraflar İçin Fuji Instax Mini

Fuji Instax mini 10x2 20 sheets fotoğraf filmi 5 paket (100 poz) içeriği kullanacağınız filmler büyük önem taşır. Filmler çektiğiniz fotoğrafların renginden canlılığına kadar birçok özelliği etkiler ve değiştirir. Filmler arasında farklı renkleri ön plana çıkaran seçenekler vardır. Bu durum fotoğraflarını çektiğiniz görüntülerin doğal güzelliğini kaybetmesine sebep olabilir. Fujifilm Instax mini fotoğraf makinesi filmi sahip olduğu özellikler sayesinde tüm fotoğraflarda doğal güzelliği ön plana çıkarmaya odaklanır. Ürünün yapısı renklerin doğal canlılığını koruma üzere özel olarak tasarlanır. Böylece çektiğiniz fotoğraflarda farklı renk tonları ortaya çıkmaz. Bunun yerine gözünüzle gördüğünüz renkleri fotoğraflarınıza rahatlıkla yansıtma imkanı bulabilirsiniz. Ayrıca bu sayede fotoğraf çekimi sırasında rahatlıkla ışığı ayarlayabilir ve renk değişimlerinden korkma zorunda kalmazsınız. Siz de ürünü tercih ederek yaratıcılığınızı en iyi şekilde fotoğraflarınıza yaşatabilirsiniz.

Kullanışlı Boyutlarıyla Fuji Instax Mini

Kullanışlı Boyutlarıyla Fuji Instax Mini

Fuji Instax mini 10x2 20 sheets fotoğraf filmi 5 paket (100 poz) kullananlar tarafından en beğenilen özelliklerden biri de ürünlerin boyutu olur. Mini boyuttaki ürünler özellikle hobi olarak fotoğraf çekenler için oldukça kullanışlıdır. 10 cm boy ve 2 cm genişliğindeki ürün gün içerisindeki unutmak istemediğiniz anıları biriktirmek için harikadır. Kredi kart boyutunda olan bu filmleri her yere rahatlıkla taşıma imkanına sahip olursunuz. Fuji Instax mini 10x2 20 sheets fotoğraf filmi 5 paket (100 poz) uzun süre boyunca birçok poz çekebilmek isteyenler için uygundur. Ürün içerisinde 100 pozluk film bulunduğu için ürünü çok uzun süre kullanmaya devam edebilirsiniz. Çantanızda veya cüzdanında hiç yer kaplamadan rahatlıkla taşıyabileceğiniz bu ürünü kullanarak her anınızı ölümsüzleştirebilirsiniz. Bu ürünü satın almadan önce fuji instax mini 10x2 20 sheets fotoğraf filmi 5 paket (100 poz) yorumlarına göz atabilirsiniz.

Basit ve Eğlenceli Kullanımıyla Fuji Instax Mini

Basit ve Eğlenceli Kullanımıyla Fuji Instax Mini

Fuji Instax mini fotoğraf filmi - 20'li birçok makine modeliyle rahatlıkla uyum sağlayacak ürünlerdendir. Bu sayede çok geniş bir kitle ürünü makinesinde rahatlıkla kullanabilir. Fujifilm Fuji Instax mini 10x2 20 sheets fotoğraf filmi 5 paket (100 poz) kullanımı oldukça basittir. Bu filmleri takmak ve değiştirmek çok kolay olduğu için gün içerisinde efor sarf etmeden fotoğraf çekebilirsiniz. Film takarken dikkat etmeniz gereken bazı noktalar bulunur. Bu noktaların en başında film üzerindeki sarı nokta gelir. Bu sayede filmi düzgün bir şekilde yerleştirme imkanına sahip olursunuz. Makine içerisindeki filmi kullanım sonrası değiştirmek gerekir. Her film değiştirdikten sonra deklanşöre basmalı böylece filmin üzerinde bulunan koruyucu kapağı çıkarmalısınız. Bu işlemi gerçekleştirmeyi ihmal etmek fotoğraflarınızın boş bir sayfa halinde çıkmasına sebep olabilir. Trendyol'da yer alan bu ürünü fotsn00005-5 kodu ile anında bulabilir ve hemen sipariş verebilirsiniz.