Fujifilm 200 Renkli 36lık Negatif Film 2025 Tarihli -

349 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Fujifilm 200 Renkli 36lık Negatif Film 2025 Tarihli -

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: cicen fotografcilik ltd.şti Satıcı Ünvanı: ÇİÇEN FOTOĞRAFÇILIK ELEKTRONİK NAKLİYE TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0253008515400014 Vergi Kimlik Numarası: 2530085154
    Bu ürün cicen fotografcilik ltd.şti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fujifilm 200 36 pozluk renkli 35mm negatif film (200 asa) >>> 1 adet film <<<

Ürün Özellikleri

  • Tip Fotoğraf Kağıtları
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Fujifilm 73982_1373099627_2 C200 36’lık Renkli Negatif Film

Fujifilm C200 36 pozluk renkli 35 mm negatif film, fotoğrafların kayıt edilebilmesini sağlayan bir üründür. Film, karton bir ambalajın içinde tarafınıza gönderilir. Bu ambalaj film için koruyucu özelliktedir. Ürün, ambalajı açılmadığı takdirde uzun bir süre boyunca saklanabilir. Filmin sıvı ya da ışık ile temas etmesi istenmeyen durumlara neden olabilir. Bahsi geçen ürün, kaliteli yapısı sayesinde öne çıkar. Filmin gelişmiş renk reprodüksiyonu ve keskinliği, fotoğrafların çok daha yüksek çözünürlüklü görünmesini mümkün hâle getirir. Fujifilm C200 36 pozluk renkli 35 mm negatif film hem amatör hem de profesyonel kişiler tarafından gönül rahatlığı ile kullanılabilecek olan bir üründür.

  • Ürünün Boyutları: 135 : 24
  • Duyarlılık: ISO 200
  • Poz Sayısı: 36

Fujifilm C200 36 Pozluk Renkli Negatif Film Özellikleri

Fujifilm C200 36 Pozluk Renkli Negatif Film Özellikleri

Fujifilm C200 36 pozluk renkli 35 mm negatif film, sahip olduğu gelişmiş özellikler sayesinde dikkat çeker. Analog fotoğraf makineleri ile çekilen fotoğrafların kaydedilebilmesi için özel olarak tasarlanmıştır. Fujicolor C200 36’lık oldukça hassas bir yapıya sahiptir. Kullanım sırasında dikkatli davranmak ve filmin ışık ile temasını engellemek önemlidir. Bu hususlara dikkat edildiği takdirde ürün, uzun süre saklanabilir. Bahsi geçen film ile 36 poz çekilebilir. Ürünün kullanımı ise oldukça kolaydır. Fotoğraf makinesinin film şeridi için ayrılmış olan yuvasına ürün yerleştirildikten sonra hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Bu film, kaliteli yapısı sayesinde farklı çekimlerde kullanılmaya uygundur. Kişiler, grup fotoğrafları ve portre çalışmalar için bahsi geçen ürünü tercih edebilir. Film, ISO 200 duyarlılığa sahiptir. Bu, daha net görüntü elde etmeyi mümkün hâle getirir.

Fujifilm C200 36 Pozluk Renkli 35mm Negatif Filmi Kimler Alır?

Fujifilm C200 36 Pozluk Renkli 35mm Negatif Filmi Kimler Alır?

Fujifilm C200 36 pozluk renkli 35 mm negatif film oldukça geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eder. Ürün, analog fotoğraf makineleri için özenle geliştirilmiştir. Klasik cihazlara ilgi duyan ve bu modelleri kullanmaya devam eden kişiler, Fujifilm C200 35 mm filmi herhangi bir şüphe duymadan tercih edebilir. Ürün, boyutları sebebiyle her fotoğraf makinesi ile uyumlu olmayabilir. Bu noktada kişilerin cihazlarının özellikleri ile ilgili bilgi sahibi olması önem arz eder. Fujifilm C200 36 pozluk filmin boyutları 135 : 24 olarak belirlenmiştir. Cihazınız bu ölçüler ile uyumlu ise ürünü gönül rahatlığı ile satın alabilirsiniz. Profesyonel ve amatör bireyler tarafından tercih edilebilecek olan bu ürün, kişilerin yaratıcılığını gözler önüne sermesini mümkün hâle getirir. Fujifilm C200 36 pozluk renkli 35 mm negatif film, sanatsal çalışmalar için kullanılabilir.

Fujifilm C200 36 Pozluk Renkli 35mm Negatif Film Kalitesi Nasıl?

Fujifilm C200 36 Pozluk Renkli 35mm Negatif Film Kalitesi Nasıl?

Fujifilm C200 36 pozluk renkli 35 mm negatif film kaliteli yapısı ile kullanıcıların dikkatini çeker. Ürün, çekim sırasında memnuniyet yaratan sonuçların elde edilmesini sağlayan bir yapıya sahiptir. Dayanıklı yapısı sayesinde uzun süre kullanılabilir. Fotoğraf makinesinin içine yerleştirildikten sonra deforme olmaz. Özel olarak geliştirildiği için farklı ışık koşullarına kolayca adapte olur. Özellikle gün ışığında yapılan çekimlerin çok daha verimli bir hâl almasına olanak tanır. Fujifilm C200 renkli 36’lık negatif film, kaliteli yapısı sayesinde kişilerin parlama ya da renk bozulması gibi istenmeyen durumlar ile karşılaşma ihtimalini azaltır. Flaşlı çekimlerde de sanatçının beklentilerini karşılar. Dilerseniz siz de Fujifilm C200 36 pozluk renkli 35 mm negatif film yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu kaliteli ürünü Trendyol üzerinden hızlı ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.