FUHLER Fühler Su Sızdırmazlık Spreyi 500 Ml

103 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

FUHLER Fühler Su Sızdırmazlık Spreyi 500 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Karaca Dekor Satıcı Ünvanı: SELİM DEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2780848056
    Bu ürün Karaca Dekor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SU SIZDIRMAZLIK SPREYİ Su sızdırmazlık spreyi sayesinde kolayca çatlakları, kırıkları ve su kaçıran yerleri kolayca kapatabilirsiniz. Metal, alüminyum, PVC, duvar, çatı malzemeleri, vinil cephe, fiberglas ve benzeri malzemelerde su geçirmez, esnek bir kaplama görevi görür. Su sızıntılarına karşı yüzeyleri koruyan ve kaplayan, kullanımı kolay kaplama mastiği, sızdırmazlık ve yalıtım malzemesidir. Yüzeye sıkıldığında özel formülü sayesinde çatlak, sızıntı ve deliklere süzülür, nüfuz eder ve bölgedeki su kaçağı veya her türlü sızıntıyı hızlı bir şekilde durdurur, önler ve keser. 500 ml olan 1 adet sprey kutu ile kaplama kalınlığı ve kullanım şekline bağlı olarak 1 m2 alanı kaplayabilirsiniz. Çatı, oluk, iç cephe, dış cephe, su tesisatı gibi daha birçok yerde güvenle kullanabilirsiniz. Kullanımdan sonra üzerini istediğiniz renkte boyayabilirsiniz. KULLANIM ŞEKLİ Su sızıntısı olan yüzeyi temizleyip kurulayınız. Kabı şiddetlice sallayınız. Karıştırma topları, sesli olarak en az bir dakika boyunca hareket etmelidir. Yaklaşık 30 cm mesafeden süpürme hareketi kullanarak yüzeye eşit miktarda püskürterek uygulayınız. İstenilen kat kalınlığını elde etmek için birkaç ince tabaka püskürtülmesi önerilir. İlk kat bittikten sonra ürün 20 dakika kurumaya bırakılır ve sonra ikinci kat püskürtülür. Tavsiye edilen kat kalınlığı en az 2mm’dir. Kullandıktan sonra tekrar kullanabilmek için kutuyu çeviriniz ve valfi boşaltınız. Su geçirmez tabaka 2 saat içerisinde kürleşir ve 24 saat içerisinde tam kuruma sağlanır. Püskürtme işlemi sırasında sıçramalar dan korunmak için eldiven kullanılmasını tavsiye ederiz.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 500 ml
Geri Bildirim Ver

Fühler Su Sızdırmazlık Spreyi Çeşitleri Trendyol'da!

Kapalı mekândaki duvarlarda ya da zeminlerinde farklı nedenlerle çatlaklar meydana gelebilir. Bu çatlaklardan su ve hava girişi olabilir. Fühler 500 ml su sızdırmazlık spreyi oluşan çatlakların kısa süre içerisinde tamir edilmesini sağlar. Ürünün kullanımı oldukça kolaydır. Fühler sprey sayesinde uzun saatler boyunca çatlak tamiri yapmak zorunda kalmazsınız. Sprey formu ürünün kullanımını büyük ölçüde kolaylaştırır. Farklı yüzeylerde uygulama için uygundur. Fühler 500 ml su sızdırmazlık izolasyon spreyi kullanarak yüzeylerde kötü görüntü oluşan aralıkları onarabilirsiniz. Ürün iç ve dış mekânlarda rahatlıkla kullanılabilir. Su sızıntısı yaşanan çatı, pencere ve zemin gibi bölümlerde kısa sürede onarım imkânı tanır. Uygulama talimatlarına uyarak etkili bir onarım sağlayabilirsiniz.

  • Sprey formdadır.
  • 1 m² alanda kullanılabilir.
  • Su sızdırmaz özelliğe sahiptir.

Fühler 500 ml Su Sızdırmazlık İzolasyon Spreyi Ne İşe Yarar?

Fühler 500 ml Su Sızdırmazlık İzolasyon Spreyi Ne İşe Yarar?

Fühler 500 ml sprey, su sızan yüzeylerin tamiratı için kullanılır. Ürünü farklı zeminlerde değerlendirmek mümkündür. Sprey forma sahip ürün çatlakları oldukça kolay biçimde kapatır. Yüzeye sıkılmasının ardından çatlağın içerisi dolar ve kuruyarak düz bir görünüm oluşturur. Fühler sprey oldukça ekonomik bir çözümdür. Islak pek çok zeminde etkili sonuçlar sunar. Banyo fayanslarından sızan su, bu sprey kullanılarak tamir edilebilir. Fayansın zamanında tamir edilmemesi zemine zarar verebilir. Sprey, çatlakların tamiratında ekonomik ve hızlı bir çözüm sunar. Söz konusu sprey bodrum katlarda, balkonlarda, banyo, mutfak ve havuz zeminlerinde kullanılabilir. Fühler 500 ml su sızdırmazlık izolasyon spreyi esnek bir yapıya sahiptir. Kullanıldığı zemini kaplayarak yalıtım sağlar. Su sızdırmaz zeminlerin yanı sıra çatılarda da kullanılabilir. Yağmur sularının yapıya zarar vermemesi için katman görevi görür.

Fühler 500 ml Su Sızdırmazlık Spreyi Ne Kadar Alana Uygulanır?

Fühler 500 ml Su Sızdırmazlık Spreyi Ne Kadar Alana Uygulanır?

Fühler su sızdırmazlık izolasyon spreyi 500 ml boyutundadır. 1 m² alanda kullanılabilir. Kullanım sırasında etkili bir çözüm için birden fazla katman hâlinde uygulanması önerilir. Bu nedenle daha fazla alana uygulama yapabilmek için az malzeme kullanılmamalıdır. Çatlağın boyutuna göre uygulama yapılması gereken katman sayısı değişiklik gösterir. Sprey kullanımı uygulama talimatlarına uygun olarak gerçekleştirilmelidir. Ürün su sızdıran PVC, duvar, vinil cephe veya metal gibi pek çok yüzeyde kullanılabilir. Dış ve iç cephede oluşan çatlaklarda ve sızıntılarda etkili bir yalıtım sağlar. Ekonomik bir çözümdür. Çatlak onarımı için bir ürün arayışındaysanız Fühler su sızdırmazlık izolasyon spreyi 500 ml yorumlarındaki kullanıcı deneyimlerini referans alabilirsiniz. Kolay kullanıma sahip olan bu spreyle çatlakları kısa süre içerisinde kapatabilirsiniz. Fühler sprey her evde bulunması gereken malzemeler arasındadır.

Fühler 500 ml Su Sızdırmazlık İzolasyon Spreyi Nasıl Kullanılır?

Su sızdırmazlık izolasyon spreyi farklı çatlaklarda ve yüzeylerde kullanılabilir. Uygulama öncesinde çatlak boyutuna uygun miktarda sprey bulundurulması gerekir. İlk olarak ıslak yüzey, uygulama öncesinde temizlenmelidir. Yüzeyde toz ve nem bulunması spreyin iyi bir şekilde yüzeye tutunmasını engeller. Uygulama yapmadan önce sprey şişesi birkaç dakika sallanmalıdır. Şişe içerisinde bulunan toplardan ses gelmesi yeterince iyi şekilde salladığınızın göstergesidir. Ardından ürün çatlak yüzeye sprey minimum 30 cm mesafeden püskürtülmelidir. Püskürtme sırasında malzemenin tüm yüzeye eşit dağıldığından emin olunmalıdır. Doğru bir uygulama için ürün yüzeye en az iki kat püskürtülmelidir. İlk katın ardından kuruması için 20 dakika beklenmelidir. Kuruyan yüzeye gerekli görülürse ikinci ve üçüncü kat uygulanabilir. İşlemin tamamlanmasının ardından dilerseniz boyama işlemi yapabilirsiniz. Fühler su sızdırmazlık izolasyon spreyine Trendyol'dan ulaşabilirsiniz.