Frosch Yeşil Limon Kokulu 30lu Bulaşık Makinesi Tableti X 2 Paket

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2. Ürüne 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.149 TL
1.000 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.450 TL2.369 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Frosch Yeşil Limon Kokulu 30lu Bulaşık Makinesi Tableti X 2 Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Teknoalshop Satıcı Ünvanı: TEKNOAL ELEKTRİK ELEKTRONİK DAYANIKLI TÜKETİM MALZEMELERİ BİLGİSAYAR SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0836043297400017 Vergi Kimlik Numarası: 8360432974
    Bu ürün Teknoalshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Frosch yeşil limon kokulu 30lu bulaşık makinesi tableti x 2 paket
  • Bulaşıklarınızı temizler ve parlatır. Yeşil limon özleri içeren güçlü formülü ile yağı, kiri hatta inatçı yemek artıklarını etkili bir biçimde temizlerken, aynı zamanda kötü kokuları da giderir. Yeşil limon kokulu bulaşık makinesi tableti, formülü ile 5 farklı etkiyi bir arada sunar.
  • Parlatma: bulaşıklarınızda leke bırakmayan parlaklık sağlar.
  • Tuz: kireç oluşumunu önler.
  • Cam koruma: camlarda bulanıklaşmayı önler ve parlaklığı korur.
  • Paslanmaz çelikleriniz için parlaklık: leke ve iz bırakmadan parlaklık sağlar.
  • Inatçı lekelere karşı temizlik: yulaf, hardal, yumurta ve süt gibi kurumuş yemek artıklarını bile temizler.
  • Öneri: düşük ısıda yıkama programını seçin. Dozaj talimatlarına uymak enerji tasarrufu sağlayarak su kullanımını ve su kirliliğini azaltır.

Ürün Özellikleri

  • Form Tablet
Geri Bildirim Ver

Özel Kokular ile Frosch 30'lu Bulaşık Makinesi Tableti

Bulaşıkların makinede temizlenmesinden memnun olmayabilirsiniz. Bu noktada kullandığınız deterjan doğru seçim olmayabilir. Bu açıdan Frosch Yeşil Limon Kokulu 30’lu Bulaşık Makinesi Tableti X 2 Paket FRSYLBT302 derinlemesine temizlik sağlaması ile öne çıkar. Günümüzde en çok tercih edilen Frosch yeşil limon kokulu bulaşık makinesi tableti çok güçlü leke çıkarıcılar içermektedir. Diğer temizleyicilere göre kullanımı çok daha kolay olan Frosch yeşil limon kokulu bulaşık makinesi tableti 30'lu ürününü bulaşık makinesinin deterjan haznesine koyup makineyi çalıştırıp gerisini güçlü bir deterjana bırakabilirsiniz. Bulaşıkları zarar vermeden derinlemesine temizlemek için bu ürünleri gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Makinenizin bulaşıkları iyi yıkamadığını düşünüyorsanız ilk yapmanız gereken Frosch yeşil limon kokulu bulaşık makinesi tableti tercih etmektir. Ayrıca Frosch Yeşil Limon Kokulu 30’lu Bulaşık Makinesi Tableti X 2 Paket ekonomik bir temizlik de sunar.

  • Leke Çıkarıcı
  • Su İzi Bırakmayan
  • Derinlemesine Temizlik

Frosch Yeşil Limon Kokulu 30’lu Bulaşık Makinesi Tableti

Son zamanlarda en popüler bulaşık makinesi haline gelen Frosch yeşil limon kokulu bulaşık makinesi tableti kullananlar tarafından beğeni kazanmıştır. Ayrıca bu tableti kullanmak çok kolaydır ve birkaç adımda kolayca açıklanabilir. İlk adım olarak bulaşıkları tek seferde leke bırakmadan temizleme gücüne sahip bu tableti satın almaktır. Ardından tabletin makineye doğru yerleştirildiğinden emin olmalısınız. Sonrasında makine kapağını kapatıp temizleme işlemini başlatabilirsiniz. Makine üzerinde bir tuşa dokunarak kısa bir programda veya uzun bir sıcaklık aralığına sahip bir programda çalıştırmayı seçebilirsiniz. Frosch Yeşil Limon Kokulu 30’lu Bulaşık Makinesi Tableti X 2 Paket özellikleri sayesinde ise mükemmel sonuçlara ulaşabilirsiniz. Çünkü bu tableti ilk kez kullanan herkes, pratikliği ve temizliği konusunda oldukça olumludur.

Işıltılı Bulaşıklar için Frosch Bulaşık Makinesi Tableti

Frosch bulaşık makinesi tableti bulaşıkları tamamen temizler ve parlatır. Ayrıca tabakları ve bardakları temiz tutmaya yardımcı olur. Frosch Yeşil Limon Kokulu 30’lu Bulaşık Makinesi Tableti X 2 Paket fiyatları ekonomik olduğu için ise bu ürüne kolayca ulaşabilirsiniz. Bu sayede bu tablet ile yıkadığınız bulaşıklarınızın parlak görünmesinin keyfini çıkarabilirsiniz. Tek yıkamada inatçı yemek lekelerini çıkaran bu tabletler, kullanıcıların hayatını kolaylaştırır. Ayrıca yeşil limon kokulu bulaşık makinesi tableti ferahlatıcı bir his sağlar. Özel olarak geliştirilmiş bu tabletler inatçı ve kuru lekelerle kolayca savaşır. Kahve ve çay gibi ürünler bardakların sararmasına neden olabilir. Bu bulaşık makinesi tabletleri ise bu sararmayı da temizleyebilir. Ürüne ulaşmak içinse Frosch Yeşil Limon Kokulu 30’lu Bulaşık Makinesi Tableti X 2 Paket satın al seçeneğini kullanabilirsiniz.

Frosch Bulaşık Makinesi Tableti Özellikleri ve Fiyatları

Makineye tüm bulaşıkların üstesinden gelebilecek bir Frosch bulaşık makinesi tableti koyduktan sonra arkadaşlarınızla ve ailenizle vakit geçirmeye devam edebilirsiniz. Ürün kullanım detayları incelendiğinde oldukça pratik ve basit bir yapıda olduğunu rahatlıkla gözlemleyebilirsiniz. Böylece değerli zamanınızı mutfakta bulaşık yıkayarak harcamak zorunda kalmazsınız. Ayrıca daha önce bu tableti kullanmadıysanız Frosch Yeşil Limon Kokulu 30’lu Bulaşık Makinesi Tableti X 2 Paket yorumları ve değerlendirmelerine göz atarak fikir edinebilirsiniz. Ayrıca bu sayede ürün ile ilgili detaylı bilgilere de ulaşabilirsiniz. Bunun için ise Trendyol’u ziyaret etmeniz yeterlidir. Güvenli alışveriş deneyimi yaşarken kolay işlem adımlarını da takip edebilirsiniz.