Genel Markalar Kız Çocuk Mavi Frozen Elsa Destiny Awaits Şemsiyesi - 44633

188 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Kız Çocuk Mavi Frozen Elsa Destiny Awaits Şemsiyesi - 44633

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LİNDRA KIRTASİYE Satıcı Ünvanı: AYŞEGÜL AKTAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0400454286
    Bu ürün LİNDRA KIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çocukları yağmurlu havalarda ıslanmaktan korumanın en renkli yolu
  • frozen çocuk şemsiyesi. Frocx kalitesi ve orijinal frozen lisansı ile üretilmiştir. Şemsiye kilidi sayesinde rahatlıkla açılır ve kapanır. Baston uzunluğu : 69 cm

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Frocx Kız Çocuk Mavi Frozen Elsa Destiny Awaits Şemsiyesi

Şemsiye modelleri; yağmur, kar ve güneşten korunabilmek amacıyla üretilen taşınabilir eşyalardır. Her mevsim kullanım özelliğine sahip olan bu ürünlerin bazıları çocukların tercihleri arasında yer almayabilir. Frocxx kız çocuk mavi Frozen Elsa Destiny Awaits şemsiyesi, çocukların önyargısını kıracak niteliklere sahiptir. Ürün, kız çocuklarının beğenisini toplayan Frozen Elsa karakterinin figürüyle bezenir. Aynı zamanda parlak, dikkat çekici renk ve desenleri ile çocukların ilgisini toplar. Frocxx mavi Frozen Elsa Destiny Awaits şemsiyesi kaliteli, su geçirmez kumaş ve dayanıklı çelik iskelet yapının bir araya gelmesiyle oluşturulan sağlam bir formdadır. Bu sebeple ürün bahar ve kış aylarında karşılaşılan şiddetli rüzgarlara karşı da sağlam kalır. Bükülme ya da kırılma gibi istenmedik tarzda durumlarla karşılaşma ihtimalini azaltır.

  • Kaliteli, su geçirmez kumaş
  • Frozen lisansı
  • Beğeni toplayan desenler

Kaliteli Frocxx Mavi Frozen Elsa Şemsiyesi

Kaliteli Frocxx Mavi Frozen Elsa Şemsiyesi

Frocxx mavi Frozen Elsa şemsiyesi baston uzunluğu 69 santimetredir. Uzunluğu, çocukların boyları ile doğru orantılı olup ihtiyaçlarını karşılayabilecek niteliktedir. Ürün su geçirmez, kalın kumaştan üretilir. Bu özelliği neticesinde bahar ve kış aylarında karşılaşılan şiddetli yağmurlara karşı korunak olur. Yazın da güçlü güneş ışınlarına karşı yüksek koruma sağlar. Kolay açma kapatma kilidiyle çocukların tek başına kullanımına olanak sağlayan Frocxx Frozen Elsa şemsiyesi, kullanım kolaylığı sebebiyle birçok ebeveyn tarafından tercih edilir. Şemsiye iskeletini oluşturan çelik teller ürünün dayanıklılığını artırıp sert rüzgarlarda şemsiyenin ters dönmesi gibi istenmeyen durumlarla karşılaşma ihtimalini azaltır. İskelet yapısında bulunan çelik teller çocuklar arasında yaşanabilecek kazalar sebebiyle korumalı uçlarla kaplanır. Kaliteli parçaların bir araya getirilmesiyle oluşan şemsiyenin uzun yıllar rahatlıkla kullanılabilecek sağlamlığa sahip olmasının yanı sıra Frozen lisansı bulunur.

Beğeni Kazanan Frocxx Frozen Elsa Şemsiyesi Yorumları

Beğeni Kazanan Frocxx Frozen Elsa Şemsiyesi Yorumları

Frocxx kız çocuk mavi Frozen Elsa Destiny awaits şemsiyesi yorumları genel olarak ürünün müşteri beklentisini karşıladığı yönündedir. Müşteriler, çoğu zaman şemsiyenin boyut olarak ideal aralıklarda olduğu, kaliteli kumaş ve çelik tellerin bulunması sebebiyle uzun yıllar kullanılabileceği konusunda hem fikirlerdir. Yorumlar sayesinde ürünle ilgili bilgi alabilirsiniz. Kullanılan malzemeler sebebiyle yıpranma ile karşılaşmayan ürün, Frocxx kalitesini ortaya koyar. Frozen karakterleri arasında cesareti ve kendine özgü güçleriyle sempati kazanan Elsa karakteri şemsiye deseninde yer alır. Şemsiye, kullanılan parlak ve etkileyici desenleri sebebiyle kız çocukları tarafından büyük ilgi görür. Yağmurlu havalarda şemsiye kullanmak istemeyen çocuklar sevdikleri bu karakterin yer aldığı ürünü kullanmayı tercih ederler. Çocuklara göre tasarlanan; onların yardım almadan kullanabilecekleri niteliğe ve kolaylığa sahip ürün özellikleri sebebiyle hava koşullarına karşı koruma sağlar.

Dikkat Çekici Frocxx Kız Çocuk Şemsiyesi Uygun Fiyatlarla

Dikkat Çekici Frocxx Kız Çocuk Şemsiyesi Uygun Fiyatlarla

Frocxx kız çocuk şemsiyesi kullanılan su geçirmez, sert rüzgarlara karşı dayanıklı kumaşı, sağlam yapılı çelik iskeletiyle ebeveynlerin beğenisini toplar. Göze çarpan etkileyici Frozen Elsa desenleri ve mavi rengiyle çocukların ilk tercihleri arasında yer alır. Sağanak yağmurlardan güçlü güneşe kadar insanları güç olaylarla karşı karşıya bırakacak durumlarda kurtarıcı özelliktedir. Farklı mevsimlerde de rahatlıkla kullanılır. Ürün içerisinde yer alan; şemsiye yapımına uygun parçalar sebebiyle kırılma ya da bozulma gibi istenmeyen olaylarla karşılaşma ihtimali azdır. Frocxx kız çocuk mavi Frozen Elsa Destiny Awaits şemsiyesi fiyatı birçok ailenin bütçesine uygun olup uzun bir süre kullanılabilecek; dayanıklı bir eşyadır. Hoş görüntü ve sağlamlığın bir araya getirildiği ürünü Trendyol aracılığıyla avantajlı ve hızlı bir şekilde temin edebilirsiniz. Kampanyaları takip ederek ekonomik alışverişlerde bulunabilirsiniz.