Frisby Fnc-5230st Gaming Notebook Soğutucu Stand

641,88 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
679,47 TL
500 TL'ye 41 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Frisby Fnc-5230st Gaming Notebook Soğutucu Stand

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ligorin Satıcı Ünvanı: BAREL BİLGİSAYAR VE BÜRO MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0142008105900011 Vergi Kimlik Numarası: 1420081059
    Bu ürün Ligorin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 17 İnç laptop boyutuna olan kadar her laptop ile uyumlu olan Frisby FNC-5230ST bilgisayar soğutucu fan yükseklik ayarına sahiptir. Ana fan dönüş hızı 1500 RPM olan modelin, 15 dBa ses seviyesi vardır.
  • 5 adet yükseklik kademesi bulunan 4 fanlı laptop soğutucu, 2 adet bağlantı sunar. Modelin LED aydınlatması vardır ve sağ alt köşede LCD ekranı bulunur.
  • Bağlantı arayüzü USB Type-A olan Frisby FNC-5230ST laptop soğutucunun malzemesi plastiktir. Uzunluğu 390 mm olan bilgisayar soğutan fanın genişliği 280 milimetredir.
  • Fan kontrol düğmesi bulunan Frisby FNC-5230ST oyuncu notebook soğutucu standın 125 milimetrelik ana fan boyutu ve 70 milimetrelik yan fan boyutu vardır. Fanın yüksekliği 28 milimetredir.

Ürün Özellikleri

  • Fan Sayısı 4
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Ses Seviyesi 11 Dba - 20 Dba
  • Soğutma Malzemesi Alüminyum
  • Soğutucu Tipleri CPU Soğutucu
  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Frisby Fnc-5230st 4xfan Notebook Soğutucu ile Yüksek Performans

Dizüstü bilgisayar kullanırken ısınma problemi yaşayabilmek mümkündür. Neyse ki bu problemin bir kolay bir çözümü bulunmaktadır. Notebook soğutucu fanlar bilgisayarların fazla ısınmasını önlemek için kullanılmaktadır. Dizüstü bilgisayarın ısınma sorunu tasarımlarından dolayı ortaya çıkmaktadır. Masaüstü bilgisayarlarda bulunan kasalar gibi geniş alana sahip olmadıkları için donanımlarının tamamı dar bir alana sıkıştırılmaktadır. Bunun sonucunda bilgisayarda ısınma yaşanmaktadır. Frisby Fnc 5230st 4xfan(ayarlanabilir) laptop soğutucu bu problemin önüne geçebilmeniz için tasarlanmıştır. Özel olarak tasarlanmış olan soğutucu USB girişinden güç almaktadır ve açma kapama düğmesine sahiptir. Birçok dizüstü bilgisayar modeli ile uyum içinde çalışabilmektedir. 4 adet fana sahip olan soğutucunun 5 kademeli yükseklik ayarı bulunmaktadır. Bu sayede soğutucuyu dilediğiniz yüksekliğe getirerek kullanabilmeniz mümkün hale gelmektedir. Frisby Fnc-5230st notebook soğutucu kullanmak bilgisayarın anakartında oluşabilecek herhangi bir sorunu önlemektedir ve bu sayede bilgisayarın ömrünü uzatmaktadır.

  • 4 Adet Ayarlanabilir Fan
  • 5 Kademeli Yükseklik Ayarı
  • LCD Kontrol Paneli

İşlevsel Frisby Notebook Soğutucu

İşlevsel Frisby Notebook Soğutucu

Rahat kullanım ve yeterli soğutma sağlayabilmek istiyorsanız Frisby Fnc-5230st gaming notebook soğutucu tercih edebilirsiniz. Dizüstü bilgisayarların içerisinde bulunan çeşitli donanımlar dar bir alana sıkıştırıldığı için bir süre sonra ısınma problemi yaşanabilmektedir. Bunun önüne geçmek bilgisayarın kullanım ömrü ve elde edilen verimlilik açısından oldukça önemlidir. Dizüstü bilgisayar için kullanılan soğutucu sayesinde anakart üzerinde meydana gelebilecek herhangi bir problem önlenmektedir. HDD yanmasını engelleyen soğutucu aynı zamanda bilgisayarın hızlanmasına katkı sağlamaktadır. Bilgisayarı oyun oynamak için kullananlar oyunu donmadan oynayabilmek için soğutucu kullanmaktadır. Oyunlarda meydana gelen FPS yükselmesi bilgisayarın fazla ısınmasından kaynaklanabilmektedir. Fnc-5230st 4xfan stand notebook soğutucu kullanımı ile bu gibi pek çok sorunun önüne geçebilirsiniz. Dizüstü bilgisayarınızdan beklediğiniz yüksek performansı alabilmek için ısınma problemi yaşanmaması gerekmektedir. İşlevsel soğutucu kullanarak hem bu problemi engelleyebilir hem de bilgisayarınızın ömrünü uzatabilirsiniz.

Frisby Notebook Soğutucu Sayesinde Yüksek Performans

Frisby Notebook Soğutucu Sayesinde Yüksek Performans

Fnc-5230st 4xfan stand notebook soğutucu kullananlar dizüstü bilgisayarından daha yüksek bir performans elde edebilmektedir. Bunun sebebi ise soğutucunun bilgisayarın ısınmasını etkili bir şekilde önlemesidir. Birçok dizüstü bilgisayar modeli ile uyumlu olarak çalışan soğutucu USB kabloya sahiptir. Bilgisayarınızda yer alan USB girişlerini kullanarak soğutucuyu kolaylıkla çalıştırabilirsiniz. Soğutucunun ortalama hızı 700 ile 1400 RPM arasındadır. Bu hız bir soğutucunun etkili şekilde çalışabilmesi için oldukça yeterlidir. Ergonomik şekilde tasarlanan soğutucuyu geniş ekrana sahip notebooklarda kullanmayı tercih edebilirsiniz. Gürültü kirliliği yapmadan düşük bir ses ile çalışmaktadır. Soğutucu kullanmaya başlamadan önce bilgisayarınızın fanlarının iyice temizlenmiş olduğundan ve termal macunun yenilendiğinden emin olmalısınız. Sonrasında soğutucuyu kullanmaya başlayabilirsiniz. Böylelikle yüksek bir performans elde edebilirsiniz. Fnc-5230st 4xfan stand notebook soğutucu yorumları ve değerlendirmelerini inceleyerek detaylı bilgiler elde edebilirsiniz.

Soğutucu ile Bilgisayarınızın Ömrünü Uzatın

Soğutucu ile Bilgisayarınızın Ömrünü Uzatın

Dizüstü bilgisayarların içerisinde soğutma sistemi yer almaktadır fakat bu sistemler bilgisayarın ısınmasını etkili bir şekilde engelleyememektedir. Bu sebeple bilgisayara ek olarak soğutucu kullanılması önerilmektedir. Soğutucu kullanmaya başlamadan önce bilgisayarınızın fanlarının temizlenmiş olması gerekmektedir. Bunun yanı sıra bilgisayarda yer alan termal macun kontrol edilmelidir. Sonrasında soğutucu kullanmaya başlayabilirsiniz. Fnc-5230st 4xfan stand notebook soğutucu özellikleri arasında fan hızını ayarlayabilme, 5 kademeli hız ayarı ve LCD kontrol paneli gibi nitelikler yer almaktadır. Ergonomik bir şekilde tasarlanan soğutucu sahip olduğu LED’li fan sayesinde düşük ses seviyesine sahiptir ve rahat bir hava akışı sağlamaktadır. 10 ile 17 inç arasında boyutlara sahip dizüstü bilgisayarların kullanımına uygundur. Fnc-5230st 4xfan stand notebook soğutucu fiyatları ve değerlendirmeleri ile birlikte sayfamızda yer almaktadır. İhtiyacınızı karşıladığını düşünüyorsanız hemen sipariş verebilirsiniz.