Frisby Fnw-cat624 23awg Cat6 Utp 305m Dış Ortam Kablosu

2.382,56 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.785,95 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.888,78 TL

Ürün Bilgileri

Frisby Fnw-cat624 23awg Cat6 Utp 305m Dış Ortam Kablosu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: incehesap Satıcı Ünvanı: İNCEHESAP SANAL MAĞAZACILIK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0477020547500001 Vergi Kimlik Numarası: 4770205475
    Bu ürün incehesap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • FRISBY FNW-CAT624 CAT6 UTP Dış Ortam Kablosu Genel Özellikler Teknik Özellikler Kablo Kategori CAT6 Konnektör RJ45 Kablo Uzunluğu 305cm

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Frisby 1030852 Fnw-cat624 Utp 305 m Dış Ortam Cat6 Kablo

Frisby FNW-CAT624 UTP 305 m dış ortam Cat6 kablo; kaliteli, hızlı ve uzun ömürlü bir ağ bağlantısı kurmanıza imkânı tanır. Ürün, yüksek hızlı veri aktarımı sağlar. Sağlam materyaller kullanılarak imal edilmiş olan bu kablo, herhangi bir sistemin bağlantısının kopma ya da yavaşlama ihtimalini en aza indirir. Çok sayıda bilgisayarın aynı anda çalıştırıldığı ortamlarda kullanılabilen bu kabloyu espor ile ilgilenen ya da hızlı bir bağlantıya ihtiyaç duyan herkes gönül rahatlığı ile tercih edebilir. Bu ürün hem iç hem de dış mekânlarda rahatlıkla kullanılabilir.

  • Bu kablo, 305 metre uzunluğa sahiptir.
  • Ürün, kategori 6 UTP kablodur.
  • Bu kablo dış mekânlar için uygundur.

Frisby FNW-CAT624 UTP 305 m Dış Ortam Kablonun Özellikleri

Frisby FNW-CAT624 UTP 305 m Dış Ortam Kablonun Özellikleri

Frisby FNW-CAT624 UTP 305 m dış ortam Cat6 kablo, 305 metre uzunluğa sahiptir. Ürünün tel kalınlığı ise 0,58 mm'dir. Söz konusu iletkenin ihtiyacınız kadarını kesip kullanmanız mümkündür. Kalan kısmı ise oldukça uzun bir süre boyunca muhafaza edebilirsiniz. Kategori 6 kablolara dâhil olan bu ürün, gigabit hızında veri aktarımı sağlar. Bu ürün, yabancı sinyallerden etkilenmez. Korumasız bükümlü kablo sınıfına dâhil olan bu ürün, analog veri iletimine yardımcı olur. Verilerin bakır teller üzerinden analog sinyaller aracılığı ile gönderilmesini sağlayan bu iletken, elektromanyetik parazitlenmeyi önler. Frisby FNW-CAT624 UTP 305 m dış ortam kablosu, yumuşak yapılı ve kaliteli bir üründür. Kaliteli materyaller kullanılarak imal edilmiş olan bu kablo, uzun bir süre boyunca ilk günkü kalitesini korur.

Frisby UTP 305 m Dış Ortam Cat6 Kablo Nerelerde Kullanılır?

Frisby UTP 305 m Dış Ortam Cat6 Kablo Nerelerde Kullanılır?

Frisby FNW-CAT624 23AWG Cat6 UTP 305 m dış ortam kablosu, ethernet tabanlı bilgisayar ağları için tercih edilebilir. Asıl olarak 2002 yılında kullanılmaya başlanmış olan bu kablolar, günümüzde bir hayli yaygındır. 1000 mbps veri transferi sağlayan bu ürün, 100 metreye kadar kullanılabilir. Frisby FNW-CAT624 kabloyu geniş alanlar için gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Ürün, birçok ethernet ağı tarafından desteklendiği için hemen her sistem ile birlikte kullanılmaya uygundur. Genellikle internet bağlantısı kurmak adına tercih edilen bu ürünleri güvenlik ve telefon sistemleri için de satın alabilirsiniz. FNW-CAT624, Cat5 kabloların kullanıldığı her alana uygundur. Bu ürünü yüksek hızlı veri trafiğinin gerekli olduğu tüm bilgisayarlar ve sistemler için tercih edebilirsiniz.

Frisby FNW-CAT624 UTP 305 m Dış Ortam Cat6 Kablo Sağlam mı?

Frisby FNW-CAT624 UTP 305 m Dış Ortam Cat6 Kablo Sağlam mı?

Frisby FNW-CAT624 UTP 305 m dış ortam Cat6 kablo, uzmanlar tarafından önerilen sağlam bir üründür. Dış mekân kullanımına uygun olarak tasarlanan kablo, sorunsuz bir biçimde çalışır. Kuracağınız tüm elektronik sistemler için bu ürünü herhangi bir şüphe duymadan tercih edebilirsiniz. Söz konusu kablo, yüksek kalite standartları dikkate alınarak imal edilmiştir. Dışarıdan gelebilecek olan darbelere karşı direnç gösteren ürün, kolay bir şekilde deforme olmaz. Bu, Frisby FNW-CAT624 UTP 305 m dış ortam Cat6 kablonun uzun bir süre boyunca ihtiyaçlarınızı karşılamasını sağlar. Ürünün üzerinde kısa bir süre içinde yıpranma ya da aşınma belirtileri gözlemlenmez. Bu, bahsi geçen kabloyu özellikle ciddi bir sistem kurmak isteyen kişilerin sıklıkla tercih etmesine sebep olur. Dilerseniz siz de Frisby FNW-CAT624 UTP 305 m dış ortam Cat6 kablo yorumlarını inceleyebilirsiniz. Hızlı, sorunsuz ve stabil bir ağ bağlantısına sahip olmanızı sağlayacak olan bu ürünü Trendyol üzerinden kolaylık satın alabilirsiniz.