FHO Freshen Hair Freshen Hair Dökülen Yavaş Uzayan Saçlara Özel Bitkisel Saç Bakım Serumu 3 X 30 Ml

499 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

FHO Freshen Hair Freshen Hair Dökülen Yavaş Uzayan Saçlara Özel Bitkisel Saç Bakım Serumu 3 X 30 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Freshen Kozmetik Satıcı Ünvanı: EMRE GÜRGEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5205163987600001 Vergi Kimlik Numarası: 4440183360
    Bu ürün Freshen Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Hacim 15 - 30 ml
  • Etki Dökülme Karşıtı
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Freshen Hair Saç Bakım Serumu Ürünleri Trendyol'da!

Freshen Hair 3 x 30 ml dökülme karşıtı bitkisel saç bakım serumu, kaliteli ve kullanışlı yapısıyla beklentilerinizin fazlasını karşılar. Saçı kökten uca besleyen ürün, saçın ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunar. Düzenli kullanımda daha canlı, parlak ve sağlıklı saçlara ulaşabilirsiniz. Freshen Hair 3 x 30 ml dökülme karşıtı bitkisel saç bakım serumu, uykuda olan saç köklerini uyarır. Bitkisel içerikler, köklere doğru nüfuz ederek saça bakım yapar. Çoklu paket avantajıyla gönderilen ürün, bütçenizi de korumayı amaçlar. Ürünleri tek tek satın aldığınızda oluşan maliyeti en aza indirir. Freshen Hair 3 x 30 ml dökülme karşıtı bitkisel saç bakım serumunu güvenle kullanabilir, saçlarınızdaki farkı kısa sürede görebilirsiniz.

  • 3'lü paket avantajına sahip serumun her biri 30 ml'dir.
  • İçerisinde 14 farklı bitkisel yağ bulunur.
  • Saç dökülmesini engeller.

Freshen Hair Dökülen Saçlara Özel Bakım Serumunun Özellikleri Nelerdir?

Freshen Hair Dökülen Saçlara Özel Bakım Serumunun Özellikleri Nelerdir?

Freshen Hair saç bakım serumu, %100 bitkisel içeriklerden elde edilir. Güvenle kullanabileceğiniz ürün, saç diplerinden uca kadar gerekli bakımı yapar. Kırılan saç uçlarını onararak saçların uzamasını destekler. Yıpranmış saçlar, ürünün içerisindeki bitkisel yağlarla çok daha sağlıklı bir hâle gelir. Freshen Hair 3 x 30 ml dökülme karşıtı saç bakım serumu, toplamda 14 farklı bitkisel yağ içerir. Çörekotu, ısırgan otu, susam, çam ağacı, badem, avokado, zeytin, sarımsak, ceviz ve menekşe gibi pek çok içeriğin yağından elde edilir. Saçın farklı ihtiyaçlarını karşılayan özel yağlar, bir araya geldiğinde benzersiz bir etki yaratır. Bu sayede dolgun, canlı ve sağlıklı saçlara ulaşmak mümkün olur. Freshen Hair 3 x 30 ml dökülme karşıtı bitkisel saç bakım serumunu tüm saç tiplerinde kullanabilirsiniz.

Freshen Hair Yavaş Uzayan Saçlara Özel Bakım Serumu Nasıl Kullanılır?

Freshen Hair Yavaş Uzayan Saçlara Özel Bakım Serumu Nasıl Kullanılır?

Freshen Hair dökülme karşıtı bitkisel saç bakım serumu, kullanım bakımından kolaylık sağlar. Özel olarak geliştirilen şişenin kapak tasarımı damlalık şeklindedir. Damlalık yardımıyla ihtiyaç duyduğunuz kadar serumu saç diplerinize sürebilirsiniz. Ardından parmak uçlarıyla saç diplerine ve uçlarına masaj yapmanız gerekir. Uygulamanın ardından yağı saçınızda en 3 saat bekletebilirsiniz. Sürenin ardından saçı ılık su ve şampuanla yıkayarak arındırmak mümkündür. Daha hızlı bir etki için geceden saçınıza sürdüğünüz yağı sabah kalktığınızda yıkamanız tavsiye edilir. Günaşırı uygulayabileceğiniz bu işlemle saçlarınızdaki farkı kısa süre sonra görebilirsiniz. Serum sayesinde dipten uca canlı, parlak ve sağlıklı saçlara ulaşmak mümkün olur. 30 ml boyuta sahip olan serumu uygulama miktarına bağlı olarak yaklaşık 1 ay boyunca kullanabilirsiniz. 3’lü paket avantajına sahip olan ürün, toplamda 3 aylık bakım ihtiyacınızı karşılar.

Freshen Hair Bitkisel Saç Bakım Serumu Dökülme Karşıtı mıdır?

Freshen Hair Bitkisel Saç Bakım Serumu Dökülme Karşıtı mıdır?

Freshen Hair 3 x 30 ml dökülme karşıtı bitkisel saç bakım serumu, birbirinden kaliteli içerikleri sayesinde saçın ihtiyaçlarını karşılar. Doğru ve düzenli kullanımda incelmiş saç tellerini kalınlaştırır. Saçı daha dolgun bir görünüme ulaştırmayı amaçlar. Özel olarak geliştirilen serum, içerdiği doğal yağlar sayesinde saç dökülmesini durdurur. Yeni saç oluşumunu destekleyerek seyreklik problemini de en aza indirir. 3 kata kadar hızlı uzama sağlayan ürün, saçların çok daha güzel bir görüntüye ulaşmasını sağlar. Elektriklenmeyi de önleyerek saça şekil vermeyi kolaylaştırır. Böylece günün her saatinde göz alıcı saçlara ulaşabilirsiniz. Freshen Hair 3 x 30 ml dökülme karşıtı bitkisel saç bakım serumu yorumlarına Trendyol üzerinden ulaşmak mümkündür.