FreshBox Güntaç Gri 2 Katlı Sızdırmaz Yemek Termosu Sefer Tası

399,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
8.6
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
409,90 TL

Ürün Bilgileri

FreshBox Güntaç Gri 2 Katlı Sızdırmaz Yemek Termosu Sefer Tası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Elbahediyelik Satıcı Ünvanı: METİN KURT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5950031320
    Bu ürün Elbahediyelik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün materyali = Paslanmaz çelik
  • İç gövde dışı plastiktir.
  • Vakumlu ağız.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 500-999 ml
  • Materyal Çelik
  • Parça Sayısı Çoklu
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

Freshbox Yeni Renk Gri 2 Katlı Sızdırmaz Yemek Termosu Sefer Tası

Sağlıklı yiyecekler hazırlamayı ve yemeyi tercih ediyorsanız yemeğinizi yanınızda taşımanız gerekebilir. İş yeri veya okul gibi alanlara kendi yemeğini götürmeyi tercih edenler pratik kullanım sağlayan bir sefer tası kullanabilir. Sefer tasını gittiğiniz her yere taşıyarak öğünlerde planladığınız yiyeceği tüketmeniz mümkündür. Eğer sizin de bir yemek termosuna ihtiyacınız varsa Freshbox yeni renk gri 2 katlı sızdırmaz yemek termosu bu ihtiyacınızı fazlasıyla karşılar. Modelin kullanışlı tasarımı hayatınızı kolaylaştırır. Freshbox gri 2 katlı sızdırmaz sefer tası kullananlar bir diğer tercih sebebinin ise hafifliği ve dayanıklı kapak tasarımı olduğu konusunu yorumlarında paylaşırlar. Bu sayede ürünü çantanızda ya da elinizde kolayca taşıyabilir, yemeğinizi istediğiniz yerde istediğiniz zaman rahatça yiyebilirsiniz.

  • Minimal tasarım
  • Sızdırmayan vakumlu ağız
  • Birden fazla çeşit yemek taşıma imkanı

Freshbox Gri 2 Katlı Sızdırmaz Yemek Termosu Özellikleri

Freshbox Gri 2 Katlı Sızdırmaz Yemek Termosu Özellikleri

Yemek termosu alırken dikkat etmeniz gereken noktalardan bir tanesi termosun yapıldığı malzemedir. Freshbox gri 2 katlı sızdırmaz yemek termosu paslanmaz çelikten oluşur. Model hem sağlıklı hem de dayanıklıdır. Dışında bulunan plastik malzeme düşme ya da çarpmalarda kırılmayı önlerken ısı kaybının da önüne geçer. Yemeğinizin sıcaklığını 4 saate kadar koruyabilmenize olanak sağlar. Hava aldırmaz kilit sistemine sahiptir, bu sayede hava almaz ve sızdırma yapmaz. Modelin kapaklı iki ayrı bölmesi vardır. İki ayrı bölme size birden fazla yemek taşıyabilme imkanı verir. Freshbox gri sızdırmaz sefer tası her bölmesi 1,5 lt iç hazneye sahiptir. Mikrodalga fırınlarda ısıtılabilir özelliği bu ürünü ön plana çıkartan önemli bir ayrıcalıktır. Vakum düğmesini açarak rahatlıkla ve kısa sürede yemeklerinizi mikrodalga fırınlarda ısıtabilirsiniz.

Freshbox Gri 2 Katlı Sızdırmaz Yemek Termosu Fiyatları

Freshbox Gri 2 Katlı Sızdırmaz Yemek Termosu Fiyatları

Yemek termosu fiyatları belirlenirken birçok özellik göz önünde bulundurulur. Sıcak tutma süresi, iç haznenin kapasitesi, tasarımı, sızdırmaması ve üretildiği malzemeler fiyatı etkileyen özelliklerdendir. Alacağınız yemek termosunun tüm bunların yanında bütçenize uygun olması gerekir. Freshbox gri 2 katlı sızdırmaz sefer tası fiyat yönünden de sizi memnun eder. Freshbox gri 2 katlı sızdırmaz yemek termosu fiyatı ve kalitesi sayesinde beğeni toplar. Size sunduğu tüm avantajlar göz önünde bulundurulduğunda Freshbox gri 2 katlı sızdırmaz sefer tası fiyatı bütçe dostudur. Dönemsel olarak indirimli bir şekilde elde edebileceğiniz bu ürünü inceleyerek fikir edinebilirsiniz. Ürün hakkındaki deneyimlerinizi Freshbox gri 2 katlı sızdırmaz sefer tası yorum kısmında paylaşmanız almak isteyen diğer müşterilerin fikir sahibi olmasına yardımcı olur. Aynı zamanda dışarıdan yemek yerine kendiniz hazırladığınız için yemek giderlerinizi azaltarak bütçenize katkıda bulunabilirsiniz.

Freshbox Gri 2 Katlı Sızdırmaz Yemek Termosu Avantajları

Freshbox Gri 2 Katlı Sızdırmaz Yemek Termosu Avantajları

Sağlıklı yaşam şeklini benimsediğinizde istediğiniz yemekleri her zaman her yerde bulamayabilirsiniz. Kendi hazırladığınız sağlıklı yiyecekleri tüketerek gününüze devam edebilirsiniz. Böyle zamanlarda Freshbox gri 2 katlı sızdırmaz sefer tası tüm ihtiyaçlarınızı karşılar. Model vakumlu ağzı sayesinde sizi sürekli yemek termosunun sızdırıp sızdırmadığını kontrol etme derdinden kurtarır. İçiniz rahat bir şekilde istediğiniz yerde taşıyabilirsiniz. Aynı zamanda minimal tasarımı da size taşıma kolaylığı sağlar. Freshbox gri sızdırmaz sefer tası, yemeklerinizi 4 saate kadar sıcak tutar. Tekrar ısıtmanız gereken durumlarda mikrodalga fırınlarda kolayca ısıtabilmenize olanak tanıyarak size saatler sonra bile sıcak yemek yeme imkanı sunar. Siz de hem sağlığınıza dikkat etmek hem de istediğiniz yemeği istediğiniz yerde yemek istiyorsanız Freshbox gri 2 katlı sızdırmaz sefer tasına Trendyol üzerinden ulaşarak satın alabilirsiniz.