FreshBox 2 Katlı Sızdırmaz Yemek Termosu Sefer Tası Saklama Kabı Turkuaz 1,50 Litre

407,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
8.8
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
409,90 TL

Ürün Bilgileri

FreshBox 2 Katlı Sızdırmaz Yemek Termosu Sefer Tası Saklama Kabı Turkuaz 1,50 Litre

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Elbahediyelik Satıcı Ünvanı: METİN KURT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5950031320
    Bu ürün Elbahediyelik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Hacmi : 1,50 Litre
  • Ürün Materyali : Paslanmaz Çelik iç Gövde Dışı Plastiktir.
  • Vakumlu Ağız
  • İade Koşulları : Ürünlerinizin tarafınıza ulaştığı şekilde patpata sarılı, kutulu ve ambalajı bozulmamış olarak iade edilmesi gerekmektedir.
  • Aksi halde gönderilen iadeler kabul edilemeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Parça Sayısı 1
  • Hacim 1 - 1,99 L
  • Renk Turkuaz
Geri Bildirim Ver

FreshBox 2 Katlı 1,50 Litre Sızdırmaz Turkuaz Yemek Termosu Sefer Tası Saklama Kabı

Freshbox sefer tası günlük hayatta kendi hazırladığınız yemeği istediğiniz yere görmenizi sağlar. Sağlıklı yemeye özen gösterenlerin taze ve doğal yiyeceklerini uzun süre muhafaza ederek istedikleri zaman tüketmelerine yardımcı olur. Freshbox yemek termosu iki farklı kabı sayesinde 1,5 litre hacme kadar istediğiniz yiyeceği taşımanızı sağlar. Şık görüntüsünün yanı sıra 2 farklı yiyeceğin birbirine temas etmeden taşınmasını sağlayan Freshbox sefer tası, kokuların karışmasını da engeller. Bu sayede, özellikle sulu yemeklerin, istenilen şekilde taşınmasına imkân verir. Kendi damak tadınıza göre hazırladığınız yiyecekleri istediğiniz yere götürebilir ve tüketebilirsiniz. Ev dışında yemek yemek konusunda zorluk çekenler için oldukça kullanışlı bir üründür.

  • Turkuaz rengiyle çok şık bir görünüme sahiptir.
  • Paslanmaz çelik malzemeden üretilmiştir.
  • 2 farklı haznesi üst üste konularak taşınabildiği için oldukça pratiktir.

Freshbox 2 Katlı Sefer Tasının Genel Özellikleri Nedir?

Freshbox 2 Katlı Sefer Tası

Freshbox sefer tasının yemekler ile temas eden iç yüzeyi tamamen paslanmaz çelikten üretilmiştir. Bu sayede uzun yıllar boyunca sağlıklı bir şekilde kullanılabilir. Dış yüzeyi ise BPA içermeyen turkuaz renkli sert plastikten üretilmiştir. Taşıma esnasında dışarıdan gelebilecek olan tüm darbelere karşı koruyuculuk sunan plastik kısım, düşme gibi istenmeyen durumlara karşı da oldukça dayanıklıdır. İki adet olan kaplardan her birinin hacmi 750 mililitredir. Toplamda 1,5 litrelik kapasitesi sayesinde her türlü yiyeceğin taze bir şekilde taşınmasını sağlar. Vakumlu yapısı, antibakteriyel özelliği ve hava sızdırmazlık özelliği sayesinde yiyeceklerinizi sağlıklı bir şekilde taşıyabilirsiniz. Mikrodalga fırında kullanıma uygun olan Freshbox 2 katlı sızdırmaz yemek termosu 1,50 litre turkuaz bulaşık makinesinde kolaylıkla yıkanabilir.

Freshbox 2 Katlı Sefer Tasını Kimler Tercih Edebilir?

Freshbox sefer tası kullananlar genellikle günlük hayatta zamanının büyük bir bölümünü dışarıda geçirmek zorunda olanlardır. Freshbox sefer tası ev yemeklerinin taşınmasında büyük kolaylık sağlamaktadır. Bu nedenle ev dışında günlük çalışma rutini olanlar ve öğrenciler için uygundur. Termos özellikli olduğu için yemeklerin uzun süre boyunca tazeliğini ve sıcaklığını koruyarak muhafaza edilmesini sağlar. 2 farklı kaptan oluştuğu için yiyeceklerin kokularının birbirine karışmasını engeller. Bu sayede kullanıcıların kaliteli bir öğün geçirmelerini sağlar. Freshbox sefer tası iki kat arasında ve üst kapakta bulunan vakum özellikli, lastikli kilit sistemi ile yiyeceklerin dışarıya sızmasını, ısı kaybetmesini ve hava almasını engeller. Koruyucu özelliği oldukça yüksek olan bu güvenlik sistemi sayesinde yiyeceklerin bozulmadan uzun süre muhafaza edilmesini sağlar. Bu sayede gün içinde istediğiniz zaman taze yiyeceklerin keyfini çıkarabilirsiniz.

Freshbox 2 Katlı Sefer Tasının Malzemesi Kaliteli midir?

Freshbox sefer tası yüksek kalite standartları dâhilinde üretilir. Yiyeceklerin muhafaza edildiği kapların iç yüzeyleri tamamen paslanmaz çelikten oluşmaktadır. Bu sayede yiyeceklerin her zaman sağlıklı ve hijyenik koşullarda taşınmasını sağlar. Kilit sistemi ve dış yüzeyindeki sert plastik yapısı sayesinde yüksek güvenlikli bir taşıma olanağı sunar. Freshbox sefer tası gıdaların sorunsuz bir şekilde taşınması için gerekli olan tüm özellikleri barındırır. Freshbox 2 katlı sızdırmaz yemek termosu 1,50 litre turkuaz yorum konusunda da kullanıcılardan oldukça olumlu geri dönüşler almaktadır. Freshbox yemek termosu yorumlarını incelemek için ürün sayfasındaki değerlendirmeler kısmını ziyaret edebilirsiniz. Onlarca kategoride binlerce yüksek kaliteli ürünü bulabileceğiniz Trendyol üzerinden bu ürünü hemen sipariş edebilirsiniz. Yıl boyunca yapılan kampanyaları takip ederek Freshbox sefer tası ve benzeri ürünleri uygun fiyatlı tedarik etme şansını yakalayabilirsiniz.