3
Tuvalet Koku Giderici kategorisinde
en çok favorilenen 3. ürün

Fresh Clip 2.5 Tuvalet Wc Klozet Koku Giderici Mango (Turuncu)

120 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
124,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Fresh Clip 2.5 Tuvalet Wc Klozet Koku Giderici Mango (Turuncu)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HASGÜR TEMİZLİK Satıcı Ünvanı: HASGÜR OFİS MALZEMELERİ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0458134226100001 Vergi Kimlik Numarası: 4581342261
    Bu ürün HASGÜR TEMİZLİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fresh clip wc mango kokulu fresh clip tuvaletlerinizde kötü kokuyu standart koku gidericilerden 50 kat daha fazla giderme özelliğine sahip olan ve etkisini 30 gün boyunca sürdüren bir üründür. Klozet kenarına takılabilmesi için özel olarak üretilmiştir. Fresh clip yüzde yüz geri dönüşebilen ve ıslandığında çözünmeyen bir özelliğe sahiptir. Görünmez ve güvenli: Tuvaletlerde, klozet kapağını kaldırın ve yerleştirmiş olduğunuz clip 2.5 30 gün kötü kokuları önler 30 gün boyunca süren ferahlık: Içerdiği eşsiz patentli materyaller sayesinde sıradan koku gidericilerin aksine kademeli olarak koku veren oda kokusu 30 gün üzerinde kullanım imkanı sağlar. Kolay kullanım: Standart tüm klozetlerde kullanılabilir. Klozetin su tankına takabileceğiniz gibi banyoda bir bölmeye de takabilirsiniz. Koku buharlaştıkça küçülür. Çok yönlü: Bir çok tuvalette kullanılabilir ve tuvalet harici ortamlarda da kötü kokuları önler. Koku seçenekleri cucumember - Melon ( salatalık özü ve kavun kokusu )kiwi grapefruit ( kivi ve greyfurt kokusu )mango ( mango kokusu ) fabulous ( bahar esintisi ) 30 gün süren etkinlik clip 2.5 oda ve wc kokuları etkilerini bir ay boyunca sürdürürler. Klozet kapağının altına yerleştirilebilen fresh clip ortamda doğal olarak buharlaşarak ortamdaki kötü kokuyu uzaklaştırır. Fresh clip istenirse banyolarda ve diğer mekanlarda da rahatlıkla kullanılabilir. Voc uyumlu: 50 ülkedesatışı mevcut, 100% geridönüştürülebilir ve suyukirletmez. U.S.A. Patentli ürün

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Paket İçeriği 1 - 5
  • Çeşit Klozet Bloğu
Geri Bildirim Ver