1
Maden Suyu ve Soda kategorisinde
en çok ziyaret edilen 1. ürün

FREŞA Inişdibi Doğal Maden Suyu 200ml 24'lü

270,21 TL
(11,26 TL / adet)
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
368,95 TL339,90 TL
Kargo Bedava
299,95 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
321,75 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
349,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

FREŞA Inişdibi Doğal Maden Suyu 200ml 24'lü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Banadaşifa Satıcı Ünvanı: YALÇIN ÖZTÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ordu Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7150589992
    Bu ürün Banadaşifa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. Doğal mineralli su Inişdibi doğal maden suyu, dünyadaki nadir soğuk çıkan doğal maden sulardan biridir. Sıfır bakterili ve nitrit bulundurmayan ca-Hco3 tipi bir maden suyudur. Litresindeki sodyum miktarı 20 mg’ dan az olduğu için sodyum diyeti yapanların rahatlıkla tüketebileceği bir yapı arz etmektedir. Içerdiği minerallerle birlikte hamile ve çocukların güvenle tüketebileceği bir içecektir. Dengeli mineral yapısı sayesinde herhangi bir ön işleme ihtiyaç duyulmadan kaynağındaki gibi şişelenmektedir. Kaynağından dolum yapılması, herhangi bir mikrop bulaşma riskini de ortadan kaldırmaktadır. Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur. Bir ürün birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Ürün liste ve detay sayfalarında tüketici memnuniyeti göz önüne alınarak fiyat avantajı, teslimat hızı, iade oranları ve genel hizmet kalitesine göre belirlenmiş puanı en yüksek satıcı görünür satıcı olur. Diğer satıcılar, ürün detay sayfasında alternatif olarak listelenirler.

Ürün Özellikleri

  • Hızlı Market Sıralama Tipi Soda - Çoklu Sade
Geri Bildirim Ver

Freşa İnişdibi Doğal Maden Suyu 200 Ml 24'lü

Maden suları içeriğinde barındırdığı elementler ve doğal mineral tuzları ile insan sağlığına faydalı sular listesindedir. Freşa İnişdibi maden suyu, Giresun’un İnişdibi köyünden ve dünyadaki nadir soğuk çıkan maden sularından birisidir. Marka, 25 yıllık tecrübesi ile doğal maden sularının üretimini yapar. Sağlıklı bir yaşam için tercih edilen bu içeceğin içeriğinde bulunan zengin mineraller vitaminlerin aktivitelerini destekler ve fonksiyonlarına yardımcı olur. Aynı zamanda sıfır bakterili oluşu içeceğin sıklıkla tercih edilmesini sağlar. İnişdibi maden suyu 24’lü olarak satışa sunulur. Böylece dilediğiniz an rahatlıkla ve istediğiniz kadar tüketebilmenizi sağlar. Ürünün sodyum miktarı düşük tutulur. Bu sayede sodyum diyeti yapanların da tercih edebileceği bir ürün haline gelir. Siz de İnişdibi doğal mineralli su içip sağlığınızı koruyabilirsiniz.

  • Yüksek doğal mineral oranı
  • Sağlıklı yaşamı destekleyici
  • Rahat içim imkanı

Doğal Freşa Doğal Maden Suyu 200 Ml 24’lü İçeriği

Doğal Freşa Doğal Maden Suyu 200 Ml 24’lü İçeriği

Freşa İnişdibi mineralli su, müşterilerin beğenisini kazanan birçok özelliğe sahiptir. Bunlardan ilki ürünün doğal içeriğidir. Freşa maden sularında bulunan mineraller ile karbondioksit gazı, ürünün yer altı çatlaklarından yeryüzüne kadar çıkmasını sağlar. Bu sayede tamamen doğal bir yapıya sahiptir. Bununla birlikte içeriğinde bakteri ve nitrit bulundurmaz. Freşa İnişdibi doğal maden suyu 200 ml 24’lü kullananlar, ürünün zengin mineralleri ile vücut sağlığını dengelemesinden son derece memnun kalır. İçimi kolay ve istediğiniz anda tüketebileceğiniz doğal bir maden suyudur. Kaynaktan çıkan mineralli su hijyenik bir şekilde paketlenerek müşterilere sunulur. Doğal kaynağından alınan ürün, güneşin zararlı etkilerinden korunup yeşil camlı şişelere doldurulur. İçerisinde bolca bulunan kalsiyum, magnezyum, sodyum ve diğer faydalı elementlerle sağlığınızı korumanıza yardımcı olur. Siz de 24’lü olarak satışa sunulan ürünü alarak dilediğiniz her an tüketebilirsiniz.

Freşa Doğal Maden Suyu 200 Ml 24’lü Üretimi

Freşa Doğal Maden Suyu 200 Ml 24’lü Üretimi

Freşa, doğal maden sularını Giresun’un İnişdibi köyünden çıkararak Türkiye’ye ve dünyaya açılan bir Türk markasıdır. Doğal kaynaktan alınan yüksek mineralli sular size her yudumda ferahlığı hissettirir. Sağlıklı yaşamın vazgeçilmez içecekleri arasında yer alan bu ürün sayesinde sindirim sisteminin düzgün şekilde çalışması sağlanır. Bununla birlikte içeriğinde bulunan kalsiyum ise kemikleri güçlendirmesi ile bilinir. Doğallığını koruması için yeşil camlara doldurulan ürün, dış etkenlerden de korunmuş olur. Karadeniz’in eşsiz yeraltı kaynağından çıkan maden suları soğukluğuyla size ferah bir an yaşatır ve rahatlamanıza yardımcı olur. Freşa İnişdibi doğal maden suyu lezzeti, sağlıklı ve besleyici içeriği ile takdir kazanır. Giresun’dan dünyaya yayılan bu tadı deneyimlemek için Freşa İnişdibi doğal maden suyu 200 ml 24’lü fiyat ve özelliklerini inceleyerek siparişinizi verebilirsiniz.

Freşa Doğal Maden Suyu 200 Ml 24’lü Yorumları

Freşa Doğal Maden Suyu 200 Ml 24’lü Yorumları

Freşa maden suları, içeriğindeki doğal mineraller ve elementlerle size pek çok fayda sağlayabilir. Yemekten önce, yemeğin yanında ya da yemekten sonra tüketebileceğiniz bu ürünün 24’lü olarak satışa sunulması büyük bir avantajdır. Böylece misafirlerinize ikram edebilir veya uzun bir süre tüketme imkanı elde edebilirsiniz. Ürün, sindirimi desteklediği gibi aynı zamanda hazmı da kolaylaştırır. Büyüme çağındaki çocuklar dahil, her yaşın tüketebileceği Freşa doğal maden suları; kalsiyum, sodyum, magnezyum gibi zengin maddeleriyle kemiklerin güçlü olmasına katkıda bulunur. Freşa İnişdibi doğal maden suyu 200 ml 24’lü olması sayesinde sürekli alışveriş yapma ihtiyacını da giderir. Ürünü deneyimleyen müşterilerin yaptığı Freşa İnişdibi doğal maden suyu 200 ml 24’lü yorumlarına memnuniyet hakimdir. Siz de Trendyol’dan bu yorumları inceleyebilir, içiniz rahat bir şekilde Freşa İnişdibi doğal maden suyu 200 ml 24’lü satın alabilirsiniz.