Franco Fortini Casual Ayakkabı

Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 43
40
41
43
44
45
42
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Franco Fortini Casual Ayakkabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Deichmann Satıcı Ünvanı: DEICHMANN AYAKKABICILIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0273056547000010 Vergi Kimlik Numarası: 2730565470
    Bu ürün Deichmann tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Renk: Siyah
  • Ayakkabi yüzeyi: Hakiki Deri
  • Ayakkabi içi: Tekstil

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Ortam Casual
Geri Bildirim Ver

Franco Fortini Casual Ayakkabı Ürünleri Trendyol'da!

Franco Fortini hakiki deri siyah casual ayakkabı kullanım alanına bağlı olarak dört mevsim tercih edilebilecek kaliteli bir üründür. Bağcıklı yapısı ayakkabıyı kolay kullanılabilir hâle getirir. Ürünün dayanıklı bağcıklarını dilediğiniz kadar sıkarak konforlu bir kullanım sağlayabilirsiniz. Franco Fortini 13124057 casual ayakkabı siyah renkte tasarlandığından pek çok kıyafete uyum sağlayacaktır. Ayakkabının taban kısmı ise beyaz renktedir. Bu da ayakkabıya daha spor bir görünüm kazandırır. Ürün geniş beden aralıklarıyla tüketicilere sunulur. 40 ile 45 numara arasındaki tüm bedenlerde üretilen ayakkabılar, son derece hafiftir. Doğru numara seçimi ile yıllarca konforlu kullanım sunar.

  • Materyal: Hakiki Deri
  • Renk: Siyah
  • Tarz: Casual

Franco Fortini Casual Ayakkabı Özellikleri Nelerdir?

Franco Fortini Casual Ayakkabı Özellikleri Nelerdir?

Franco Fortini 13124057 siyah casual ayakkabının temel özelliği hakiki deriden yapılmasıdır. Bu materyal ürünü daha uzun ömürlü kılar. Aynı şekilde hakiki deriden yapıldığı için bu ayakkabı son derece sağlıklı ve yumuşaktır. Deri materyal ayaklarınızın rahat etmesine ve nefes almasına olanak sağlar. Franco Fortini hakiki deri siyah casual ayakkabının tabanı da birinci sınıf materyaller kullanılarak üretilir. Ürünün üst yüzeyi ile tabanın bağlantı noktaları son derece dayanıklıdır. Söz konusu ayakkabılar yağışlı havalarda da kullanıma uygundur. Franco Fortini hakiki deri siyah casual ayakkabı hem spor hem de klasik kıyafetlerle kombin edilebilir. Böylece ürünü ofiste, okulda, alışverişte ve hatta yürüyüş yaparken bile kullanmak mümkündür. Franco Fortini ayakkabı takım elbiselerin altına da yakışacaktır.

Franco Fortini Casual Ayakkabı Kaliteli mi?

Franco Fortini Casual Ayakkabı Kaliteli mi?

Franco Fortini hakiki deri siyah casual ayakkabıyı kaliteli kılan temel faktör üretiminde kullanılan ham maddelerdir. Ürünün bağcıklarından tabanına, derisinden iç yüzeyine kadar her detayı dayanıklı ve nitelikli materyallerle üretilmiştir. Hakiki deriden yapılması ayakkabıyı uzun ömürlü ve sağlıklı hâle getirir. Ayrıca ayakkabının ölçüleri de her bedenin rahat etmesini sağlar. Ürünün bağcıklı oluşu her ortamda kullanılmasını sağlar. Franco Fortini hakiki deri siyah casual ayakkabı son derece şık bir üründür. Derisinin parlaklığı, casual tarzı ve siyah- beyaz tabanı ayakkabıya hoş bir görünüm kazandırır. Bu estetik yapı da ürünü kaliteli kılan bir diğer unsurdur. Franco Fortini 13124057 casual ayakkabı; bağcıkları, dili ve sağlam tabanı sayesinde kolayca giyilip çıkarılabilir. Ürün ayak ölçüleri uygun neredeyse her yaştan bireye hitap eder.

Franco Fortini Casual Ayakkabı Rahat mı?

Franco Fortini Casual Ayakkabı Rahat mı?

Franco Fortini hakiki deri siyah casual ayakkabı rahat bir üründür. Esnek yapısı sayesinde ayağınızı sıkmaz. Bir süre kullandıktan sonra hızlıca ayağınızın şeklini alır. Ürün doğru bedende alındığı sürece vurma gibi problemler yaşatmaz. Taraklı ayaklarda bile konforlu kullanım sağlayan ürün, yıllarca ilk günkü performasını korur. Franco Fortini hakiki deri siyah casual ayakkabının taban boyu ideal uzunluktadır. Güvenli ve dengeli bir biçimde yürümenizi sağlayan bu ayakkabılar, son derece hafiftir. Franco Fortini ayakkabı, yürüyüş sevenler, ayakta çalışan bireyler ve ofis çalışanları için idealdir. Ürün neredeyse tüm kullanıcılardan tam not alır. Ayakkabıları deneyimleyen pek çok tüketici onların; şık, kullanışlı ve rahat olduklarından bahseder. Franco Fortini 13124057 siyah casual ayakkabı yorumları da kullanıcı memnuniyetini gösterir. Siz de günlük yaşamda veya özel zamanlarda kullanabileceğiniz şık bir ayakkabı arıyorsanız bu ürünü tercih edebilirsiniz. Trendyol'un güvenilir altyapısını kullanarak ürünün kapınıza kadar gelmesini sağlayabilirsiniz. Franco Fortini hakiki deri siyah casual ayakkabı sevdikleriniz için de hoş bir armağan olacaktır.