Fox 40 Mıcro Düdük

269,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Fox 40 Mıcro Düdük

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: evelspor Satıcı Ünvanı: TİRYAKİ SPOR MALZEMELERİ UYDU SİS.TEKS.DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI PAZ.NAKLİYE SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Elazığ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0845004495200012 Vergi Kimlik Numarası: 8450044952
    Bu ürün evelspor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fox 40 hakem düdüğü profesyonel hakemler tarafından kullandığı bir düdüktür. Fox 40 micro hakem düdüğü hakemlerin açık sahalarda kullanması için tasarlanmış düdüktür. Bu Fox düdüğü 110 desibel hakem düdüğü olarak da geçer. Ürünün yapımında kaliteli paslanmaz metal malzeme kullanılmıştır ve ürün kırmızı renktedir. Ürünü uzun yıllar sorun olmadan kullanabilirsiniz. Bu ürün özel vakumlu kutusu ile satılmaktadır, son derece hijyenik bir şekilde satışa sunulur. Fox 40 Micro, yenilikçi pratik tasarıma sahip ince bir modeldir. Can yelekleri, giysiler, sırt çantaları vb.Odalar suya daldırıldığında kendi kendini temizleyecek şekilde tasarlanmıştırKayıkçılar, koşucular, yürüyüşçüler, açık hava meraklıları, macera rehberleri ve bisikletçiler tarafından önerilen seçim.Kusursuz, tutarlı ve güvenilir.Kolay üflenir .Ortam gürültüsünün, gürültülü kalabalığın gürleyen şiddetli rüzgarların üzerinde duyulur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver