Genel Markalar Urfa Isot Biberi Acı 1 Kg

189,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Urfa Isot Biberi Acı 1 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trend Loca Satıcı Ünvanı: ADALET POLAT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7311036929
    Bu ürün Trend Loca tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yeni Mahsul Urfa İsot Biberi Hızlı Gönderim Taze Teslimat
  • Yemeklerinize çok güzel lezzet katacaktır
Geri Bildirim Ver

Foryed Urfa İsot Biberi Acı 1 kg

Doğu Anadolu mutfağı başta olmak üzere ülkenin hemen her bir noktasında kullanılan baharatlar, yemeklere son lezzetini veren unsurlardır. Bu baharatlar arasında isot biberi, pek çok kişi tarafından bilinen ve seveninin çok olduğu ürünler arasındadır. Acı tadı ve rengi ile tariflerinize katacağı lezzet sayesinde vazgeçilmeziniz olur. Her yöreden seveni olan baharat, özellikle Doğu mutfağının şahane lezzetlerinde oldukça sık kullanılır. Mutfağınızda acıya yer vermek için doğru seçim isot biberidir. Ürün hem orijinal olması hem de doğallığı ile dikkat çeker. Üretim aşamalarında kullanılan özenli adımlar sayesinde son halini aldığında ortaya çıkan ürün tatmin edicidir. Acısever ve lezzet düşkünü iseniz, Urfa acı biberini tüm tariflerinizde kullanarak yemeklerdeki lezzetin keyfine varabilirsiniz.

  • Eşsiz lezzet
  • Tarifsiz acı tat
  • İştah açıcı canlı renk

Beğenilen Foryed Urfa İsot Biberi Acı 1 kg Özellikleri

Beğenilen Foryed Urfa İsot Biberi Acı 1 Kg Özellikleri

Uzun zamandır doğal bir isot biberi arıyor ve baharatın orijinal olmasını istiyorsanız, bu ürünü tercih edebilirsiniz. Foryed Urfa isot biberi acı 1 kg seçeneğin üretim sürecinde oldukça dikkatli ve titiz bir işçilik söz konusudur. Bu sayede sofralarınıza doğal bir şekilde ulaşır. Toplanan malzemelerin organik olmasına fazlasıyla dikkat edilir. Taze ve doğal bir yapıda son halini alan biber, oldukça kalitelidir. Üretim aşamaları tamamlandıktan sonra ise size ulaşmaya hazır hale getirilir. Bu aşamada muhafazaya da oldukça dikkat edilir. Uygun muhafaza koşulları ve doğru saklama yöntemi esas alınarak ilerlenen bu aşama sayesinde ürün, size tüm tazeliği ile ulaşır. Sizin yapmanız gereken tek şey ise ürünü yemeklere eklemek olur. Baharatı, organik ve doğal bir ürün olması sayesinde tariflerinize ekleyerek şahane renk ve görüntüde yemekler ortaya çıkarabilirsiniz.

Foryed Urfa İsot Biberi Acı 1 kg Avantajları

Foryed Urfa İsot Biberi Acı 1 Kg Avantajları

İsot biberin dikkat edilmesi gereken önemli kısmı, kendi rengidir. Yemeğinize vereceği renk ve koku oldukça önemlidir. Ürünün kaliteli ve gerçek olması bu sonucu doğrudan etkiler. Bu ürün sayesinde eşsiz renk ve dokuda yemekler hazırlayarak sevdiklerinize şahane lezzetler sunarsınız. Foryed Urfa isot biberi acı 1 kg yorumları ise bu tezi doğrulayan türden bilgiler içerir. Baharata mutfağında yer veren müşteriler bu şahane lezzet ile deneyimlerini paylaşır. Paylaştıkları deneyimler ise görülmeye değer ve tatmin edici türdendir. Bu sayede siz de fikir edinip ürünün kalitesi hakkında bilgi sahibi olursunuz. Baharatların tazeliği ise son derece önemli olan diğer maddelerden biridir. Bu seçenek, son derece taze ve kaliteli bir yapıdadır. Bu sayede gönül rahatlığıyla yemeklerinize lezzet katabilirsiniz. Dilerseniz üründen fazla miktarda satın alıp stok da yapabilirsiniz.

Cazip Fiyatlar ile Foryed Urfa İsot Biberi Acı 1 kg

Cazip Fiyatlar ile Foryed Urfa İsot Biberi Acı 1 Kg

İsot biberin pek çok faydası bulunur. Acı bir baharat olan isot biberi, metabolizmayı hızlandırma etkisine sahip olmasının yanında yağ yakımını da hızlandırabilir. Boğaz enfeksiyonu ve çeşitli solunum yolu hastalıklarını önlemek için de kullanılabilir. Bu hastalıklar için takviye edici bir çözüm yolu olabilir. Enfeksiyon giderici özelliği olduğu için idrar yolu enfeksiyonu yaşayanlara da önerilir. Foryed Urfa isot biberi acı 1 kg fiyatı farklı bütçelere hitap edecek şekildedir. Bu sayede sıklıkla tercih edilerek mutfaklardaki yerini alır. Urfa isot biber ile acıseverler acıya doyar. Bir isot biberinden beklediğiniz kalite ve etkiyi fazlasıyla görürsünüz. Az miktar kullanımında dahi son derece etkili bir sonuç doğurur. Eğer bir acı severseniz ve doğal bir ürün arayışındaysanız, bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.