Formfit by Şalcı Beden Küçülten Seamless Dikişsiz Mideli Yüksek Bel Paçalı Ince Korse Siyah

216 TL
Beden: S
S
M
L
XL
2XL
3XL
4XL
5XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Formfit by Şalcı Beden Küçülten Seamless Dikişsiz Mideli Yüksek Bel Paçalı Ince Korse Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ŞALCITEKSTİL FORMFIT MARKASAHİBİÜRETİCİ Satıcı Ünvanı: ŞALCI TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0798008525600011 Vergi Kimlik Numarası: 7980085256
    Bu ürün ŞALCITEKSTİL FORMFIT MARKASAHİBİÜRETİCİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Geliştirilmiş dikişsiz örgü teknolojisi ile vücudun farklı bölgelerine değişik basınç uygulayarak düzgün bir form kazandırır.İNCE yapısı sayesinde yaz aylarında da rahatlıkla kullanılabilir, özellikle ince kumaşlı abiyelerin içinde hem ince gözükmek hem de çamaşır izinden kurtulmak için son derece kullanışlıdır.Günlük kıyafetlerinizin içinde konforlu bir kullanım sağlar.Yanlara ve bel kısmına ilave edilmiş olan basınç alanları, basenleri ve karın bölgesini daha iyi biçimlendirir.Paça bitimleri kıyafetlerinizin içinde iz yapmayacak şekilde geliştirilmiştir.Antibakteriyel özelliği sayesinde bakteri, mantar oluşumunu ve bunların açığa çıkardığı istenmeyen kokuları önler.Bel kısmındaki silikon şeritler sayesinde korse kayma yapmaz.85% Microfibre PA, 14% Elastan, 01% SilikonDİKKAT! Sizler için hijyen koşullarının çok önemli olduğunu biliyoruz. Bu sebeple, erojen bölgeye temas eden hiç bir ürünün iadesi kabul edilmeyecek, denenmiş veya denenmemiş olmasına bakılmaksızın bu tarz ürünler iadesi reddedilerek tarafınıza geri yollanacaktır. Bu konuda hassasiyet göstermenizi rica eder, renk ve beden seçimine dikkat etmenizin son derece önemli olduğunu hatırlatmak isteriz.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Amacı İnceltici
  • Renk Siyah
  • Ek Özellik Seamless
  • Dokuma Tipi Seamless
Geri Bildirim Ver