forevers Butterfly Pea Mavi Kelebek Sarmaşığı 95 gr

379,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

forevers Butterfly Pea Mavi Kelebek Sarmaşığı 95 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FOREVER'S Satıcı Ünvanı: ŞERAFETTİN YILDIZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9640046666
    Bu ürün FOREVER'S tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Butterfly Pea (Mavi Kelebek Sarmaşığı) 95 GR.Tayland’ın kuzey bölgesindeki dağlık alanlarda yetişen Mavi Kelebek Sarmaşığı (Blue Butterfly Pea) orkide bitkisi çiçeklerinin güneşte kurutulmasıyla elde edilmiştir. Hem bitkisel çay olarak içilip hem de doğal yemek boyası olarak Güney Doğu Asya mutfağında yaygın olarak tüketilmektedir. Mavi Sarmaşık Çiçeği, Hindistan’da alternatif tıp kapsamında vücudu atıklardan ve stresten arındırmak üzere uzun zamandır kullanılmaktadır. Kısa adıyla Mavi Çay, orkide aromasıyla beraber pirinç tadı sunar. İçinde hiçbir katkı olmadan demlendiğinde masmavi bir renk verir. İsteğe göre bir dilim limon ya da limon suyu ve bal ekleyebilirsiniz. Limon ya da herhangi bir asidin mavi çayın rengini maviden pembeye/mora çevirdiğini gözlemleyebilirsiniz.Hazırlanışı: · Yaklaşık olarak 250 ml suyu 79 – 85 derece sıcaklığa ulaşana dek ısıtın. · Isınan suyu demliğe alın ve içerisine 1 – 2 çay kaşığı Blue Butterfly Pea Çay ekleyin. · Demlenmesi için 4 - 5 dakika beklemeniz yeterli olacak. · Bu sıra dışı çay size farklı bir deneyim yaşatmak için artık hazır. Hemen içmeye başlayabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver