Genel Markalar Şarjlı Yüz Temizleme Cihazı

124,95 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
124,95 TL
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Şarjlı Yüz Temizleme Cihazı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MARKAFOX Satıcı Ünvanı: ARMADA BİLGİ TEKNOLOJİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0079063955000001 Vergi Kimlik Numarası: 0790639550
    Bu ürün MARKAFOX tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tüm cilt tipleri için kullanılabilecek olan yüz temizleme aleti kan dolaşımını arttırarak cildinizde genç bir görüntü sağlar.
  • Yüz masaj, makyaj ve ölü deri temizleme seti
  • Özellikler :
  • Kolay yıkanabilir iki yönlü hijyenik temizlenebilir fırçaları
  • 5 farklı ayarlanabilir masaj şiddeti
  • Şarj özelliği vardır.
  • Paket içeriği:
  • 1 adet silikon şarjlı yüz temizleme fırçası

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Canlandırıcı
  • Güç Kaynağı Şarjlı
Geri Bildirim Ver

Forever FRVR01 Şarjlı Yüz Temizleme Cihazı

Forever şarjlı yüz temizleme cihazı, cildi makyaj kalıntılarından ve zararlı organizmalardan arındırmak için geliştirilmiş bir alettir. Ürün, pratik tasarımı sayesinde her kullanıcının gönül rahatlığıyla yararlanabileceği niteliğe sahiptir. Forever şarjlı yüz temizleme cihazı, aktifleştirildikten hemen sonra titreme hareketleriyle istenilen bölgeye masaj yapar. Uygulandığı alanda kan dolaşımını artırarak kısa sürede rahatlamanıza yardımcı olan Forever şarjlı yüz temizleme cihazı fiyatının uygunluğu nedeniyle de gönül rahatlığıyla tercih edebilir, uzun zamanlı kullanım sağlayabilirsiniz. Ayrıca cihazın yıkanabilir özelliği sayesinde her işlem sonrası başlığı temizlemeniz de mümkün kılınır.

  • Şarj edilerek çalışır.
  • Yıkanabilir fırçaya sahiptir.
  • 5 farklı kademe ayarı mevcuttur.

Forever Şarjlı Yüz Temizleme Cihazının Özellikleri Nelerdir?

Forever Şarjlı Yüz Temizleme Cihazının Özellikleri Nelerdir?

Forever şarjlı yüz temizleme cihazı, silikon başlığıyla masaj yaparak cildi derinlemesine arındırır. 5 farklı kademeye sahip ürünü uygulama yapacağınız bölgedeki yoğunluğa göre dilediğiniz şiddette ayarlayabilirsiniz. Kısa sürede şarj ederek uzun zaman boyunca yararlanabileceğiniz yüz temizleme cihazının 1 adet USB kablosu mevcuttur. Ürünün üzerinde beliren renkli sensörlerle pilin bittiğini kolayca anlayabilir, söz konusu aparatla bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz. Kullanıcı dostu olan cihazı rahat bir şekilde dilediğiniz yere götürerek kesintisiz bakım yapmanız mümkündür. Su geçirmez özelliğiyle ekstra kolaylık yaratan ürün sayesinde cildinizi makyaj kalıntılarından arındırabilir, pürüzsüz bir yapı kazanabilirsiniz. Forever şarjlı yüz temizleme cihazı, aynı zamanda günlük kullanıma da uygun bir masaj aletidir. Bu ürünü tercih ederek cildinizi yalnızca birkaç dokunuşla zararlı bakterilerden ve istenmeyen kalıntılardan arındırabilirsiniz.

Forever Şarjlı Yüz Temizleme Cihazı Ne İşe Yarar?

Forever Şarjlı Yüz Temizleme Cihazı Ne İşe Yarar?

Forever şarjlı yüz temizleme cihazı yorumları incelendiğinde tercih eden kullanıcıların yüksek memnuniyet oranı dikkat çeker. Ürün, kolay uygulanabilirliği mümkün kılan ergonomik yapısıyla cilde masaj yapar ve istenmeyen organizmaları uzaklaştırır. Ölü derileri dâhil temizleyebilen cihazın hassas başlığı sayesinde kızarıklık gibi olumsuz durumlarla karşılaşmadan bakım rutininizi gerçekleştirebilirsiniz. Kolay yıkanabilir özellikteki bu aparatla işlem yaptığınız bölgelerdeki kan dolaşımını artırarak canlı bir görünüm kazanmanız da mümkündür. Forever şarjlı yüz temizleme cihazı, sağlıklı bir yapıya ulaşmanıza yardımcı olmasının yanı sıra genç bir izlenim de sağlar. İki yönlü başlıkla son derece kolay bir şekilde ufak kalıntıları dâhil arındıran ürünle yüzünüzdeki deriyi yumuşatabilirsiniz. İstenmeyen kalıntılarla dolan gözenekleri temizleyen cihaz sayesinde hücrelerinizin nefes almasına katkıda bulunabilirsiniz. Bunun yanı sıra fırçaları her işlem sonrası yıkayarak hijyenik kullanım sağlamanız da mümkündür.

Forever Şarjlı Yüz Temizleme Cihazı Nasıl Kullanılır?

Forever şarjlı yüz temizleme ve masaj cihazı, bakımlı bir cilde sahip olmak isteyen her kişi tarafından düzenli olarak kullanılan bir alettir. Uygulamaya başlamadan önce söz konusu bölgenin makyajdan arındırılmış olması son derece önem taşır. Sonraki adımda direkt olarak kullanım sağlayabileceğiniz gibi yüz temizleme jelini veya köpüğünü cihaza damlatarak da çalıştırmaya başlayabilirsiniz. Fırçanın etkisini üst düzeyde gösterebilmesi için nazik ve dairesel hareketlerle titreşimi destekleyen masaj dokunuşları yapılır. Yüz bölgesinin tamamında dolaştırdığınızdan emin olduğunuz cihazı belirli bir noktada uzun süre tutmamanız önemlidir. Hissettiğiniz ferahlıkla tamamlandığını düşündüğünüz uygulamadan sonra aleti kapatarak yıkayabilirsiniz. Eğer işlem öncesi köpük veya jel yardımıyla kullanım gerçekleştirdiyseniz cildinizi bol su ile arındırmanız gereklidir. Uygulamadan hemen sonra etkisini gösteren ürünle yumuşak bir tene sahip olabilir, gözeneklerinize oksijen ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Forever şarjlı yüz temizleme cihazını Trendyol üzerinden yalnızca birkaç dakikanızı ayırarak kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.