Forever Living Aloe Lips Dudak Koruyucu Bakımı Ve Nemlendirici Krem-022

140,08 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
140,08 TL

Ürün Bilgileri

Forever Living Aloe Lips Dudak Koruyucu Bakımı Ve Nemlendirici Krem-022

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Aloe Vera Dostu Satıcı Ünvanı: MERYEM ÖZTEKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7070251264
    Bu ürün Aloe Vera Dostu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Forever Living Aloe Vera’ lı Aloe Lips Dudak Nemlendiricisi? Dünyanın en büyük Aloe Vera üreticisi Forever’dan Aloe Vera özlü Aloe Lips.? Soğuktan çatlayan veya kuruyan dudaklarınız için Aloe Vera özlü Aloe Lips(dudak nemlendiricisi) ile her mevsim dudaklarınız sağlıklı görünümünekavuşacak.? Her mevsim çantanızdan ayırmayacağınız Forever Aloe Vera özlü Aloe Lipsdudak kremi.? Forever Aloe Vera özlü Lips, balmumu, jojoba yağı ile zenginleştirilmiş birformüldür.? Forever Aloe Vera özlü Aloe Lips kokusuz bir dudak kremidir. Çantanızdanayırmak istemeyeceksiniz.? Forever Güvencesiyle üretilen üretilen Aloe Vera özlü Aloe Lips dudaknemlendiricisi barkodlu ve orjinaldir.? Her yaştan kullanıcının kullanımına uygundur.? Forever Living’in doğal kaynaklı bu Aloe Özlü Lips dudak nemlendiricisi ,diğer FLP ürünleri gibi Forever Living güvencesiyle üretilmiştir.? Sizin adınıza faturalı gelecektir .? Forever Living [İzinli Satıcısı] Bağımsız Fbo [Aloe Vera Dostu]mağazasındabulunan tüm ürünler firma garantilidir.? Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindekisiparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.? Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.? Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.? Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcıtarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata,satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara,kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslimedilip edilmemesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göresıralanmaktadır.? İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.? Bu ürün Forever Living Id: 900000834611 No’lu Bağımsız Fbo tarafındanfirma garantisi altında gönderilmektedir.? Bu ıd.900000834611 numarası (Aloe Vera Dostu) Satıcısına aittir.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Tip Stick
  • Form Balm
  • Hacim 39 L
  • Ek Özellik Vegan
  • Görünüm Renksiz
Geri Bildirim Ver