Genel Markalar Lına Mini 2 Pearlpink Cilt Temizleme Cihazı Ve Masaj Aleti 3289742366215 Flmytc

124,95 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Lına Mini 2 Pearlpink Cilt Temizleme Cihazı Ve Masaj Aleti 3289742366215 Flmytc

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MARKAFOX Satıcı Ünvanı: ARMADA BİLGİ TEKNOLOJİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0079063955000001 Vergi Kimlik Numarası: 0790639550
    Bu ürün MARKAFOX tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tüm cilt tipleri için kullanılabilecek olan yüz temizleme aleti kan dolaşımını arttırarak cildinizde genç bir görüntü sağlar
  • Yüz masaj, makyaj ve ölü deri temizleme seti
  • Kolay yıkanabilir iki yönlü hijyenik temizlenebilir fırçaları
  • Rahat ve taşınabilir kablosuz şarjlı waterproof tasarım
  • 5 farklı ayarlanabilir masaj şiddeti
  • Şarj özelliği vardır
  • Paket içeriği: 1 adet silikon şarjlı yüz temizleme fırçası, 1 adet usb kablo

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Canlandırıcı
  • Güç Kaynağı Şarjlı
Geri Bildirim Ver

Forever Lina Mini 2 Pearlpink Cilt Temizleme Cihazı

Kadınların kişisel bakımında kullandığı en etkili ürünlerden biri cilt temizleme cihazlarıdır. Cildin dışının parlak ve pürüzsüz olması bu akıllı cihazlarla cilt alt katmanlarının derinlemesine temizlenmesinden geçerek oluşmaktadır. Düzenli ve etkili kullanımlarda gözle görülür farklar meydana gelmektedir. Forever Lına mini 2 cilt temizleme cihazı kullananlar ürüne dair deneyimlediklerini ve olumlu geri dönüşler aldıklarını gözlemlemişlerdir. Lına Mini 2 Pearlpink cilt temizleme cihazı titreşimli silikonları sayesinde cildin kir ya da makyajların kalıntı bırakmasını engeller. Su geçirmez titreşimli silikonu sayesinde yıkanma açısından su ile temasında sizlere herhangi bir sorun yaşatmaz. Forever makyaj temizleme ve aynı zamanda masaj aleti yüzün farklı bölgelerinde işlem gerçekleştirilmesi açısından 5 farklı ayarlanabilir aşamalı ürün özelliği sayesinde masaj yapma ve makyaj temizleme için gerekli aletin oluşturulmasına destek olur.

  • Günlük Kullanıma Uygun
  • Her Cilt Tipinde Etkili
  • Kullanıcılar Memnun

Hassas Dokunuşlarla Cildinizi Temizlerken Koruyun

Hassas Dokunuşlarla Cildinizi Temizlerken Koruyun

Yağlı, kuru ya da karma cilt tiplerinin rahatlıkla kullanabilmesi için tüm cilt tiplerinin tercih etmesini kolaylaştıran bir ürün oluşturulmuştur. Bu ürünün en önemli özelliklerinden biri kan dolaşımını hızlandırarak cildinizde daha genç bir görünüm sağlamaya yardımcı olmaktadır. Yüz masajında, derinlemesine makyaj temizleme işlemlerinde, ölü derinin cilt üzerinden arındırılmasında sizlere ihtiyacınız olan temizleyici özellikler sunmaktadır. Kolay yıkanabilir iki yönlü masaj başlıkları ve hassas cilt yapısına da uygun olan fırçaları sayesinde uygulama esnasında nazikçe masaj yapmaktadır. Rahat ve taşınabilir kablosuz şarjlı waterproof tasarımı sayesinde dilediğiniz an şarj edilebilirliği sayesinde sizlere kolaylık sunmaya destek olmaktadır. Cildinizi elinizle temizlediğinizden daha da derinlemesine temizlemeye yardımcı olur. Ciltteki makyaj kalıntılarını ve ulaşılması zor kirleri nazikçe temizlemeye olanak sağlar.

Luna Mini 2 Pearlpink Cilt Temizleme ile Nefes Aldıran Hijyen

Luna Mini 2 Pearlpink Cilt Temizleme Ürünü ile Nefes Aldıran Cilt Hijyeni

Şarj edilebilir olması sizi pillerden kurtarır. Şarj özelliği sayesinde her alanda fişe takılarak şarj olabilir ve aynı zamanda şarj edildikten sonra uzun süre çalışma olanağı sunacaktır. Çantanızda taşıyabileceğiniz kadar küçük ve hafif olması ürünü tercih etmeye yardımcı olan özelliklerinden biridir. Ultra hijyenik silikon forma sahiptir. Ürünün üzerinde yer alan kılların silikon olması hem temizlenebilme açısından hem de cilt ile temasında hassasiyeti en aza indirgeme açısından son derece kullanış sağlamaktadır. Suya dayanıklı bir alettir. Bu nedenle suyun altında kullanım sağlanabilir. Duş esnasında cilt masajında kullanılabilmektedir. Pembe renkte olması canlı ve enerjik rengi ile keyifli bir kullanım sağlamaya yardımcı olur. Ürün anti alerjiktir. Bu nedenle güvenle kullanıma uygunluk sağlamaya yardımcı olur.

İndirimli Forever Lina Mini 2 Pearlpink Fiyatları ve Yorumları

İndirimli Forever Lina Mini 2 Pearlpink Fiyatları ve Yorumları

Forever Luna Mini 2 Pearlpink cilt temizleme cihazı kullanımı kolaylığı ile biliniyor. Günlük olarak kullandığınız yüz temizleyicinizi yüzünüze uygulayın ve ardından titreşimli yüz temizleme cihazı olan Forever’ı ıslatın ve çalıştırarak yüzünüzün üzerinde dairesel hareketler yardımı ile 1 dakika boyunca yavaşça gezdirin. Bu hareket sayesinde cildiniz temizlenmenin yanı sıra aynı zamanda canlanmaya yardımcı olacaktır. Cildinizin gereksinimlerine bağlı olarak ön ya da arka yöndeki uygun düzeyi tercih edebilirsiniz. Bu ürünü cildinizi aydınlatması açısından da tercih edebilirsiniz. Sayfamızda Forever Luna Mini 2 Pearlpink cilt temizleme cihazı yorumları değerlendirilmiştir. Objektif olarak müşteri deneyimleri sonucunda oluşan değerlendirmeleri inceleyip ürünü satın alabilirsiniz. Lına Mini 2 Pearlpink cilt temizleme cihazı fiyatları özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenmektedir. Bu denli kaliteli ve kullanışlı bir ürün ekonomik fiyatla satışa sunulur.