7
Yüz Temizleme Cihazı kategorisinde
en çok favorilenen 7. ürün

Forever Lına Mini 2 Pearlpink Cilt Temizleme Cihazı

120 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
124,95 TL
600 TL'ye 25 TL İndirim
Kurumsal Fatura
249 TL199 TL

Ürün Bilgileri

Forever Lına Mini 2 Pearlpink Cilt Temizleme Cihazı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İBOVİA Satıcı Ünvanı: İBOVİA GSM TELEKOMÜNİKASYON ELEKTRONİK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0469116552600001 Vergi Kimlik Numarası: 4691165526
    Bu ürün İBOVİA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Titreşimli silikon su geçirmez yüz makyaj temizleme ve masaj aleti yüz bölgesini 5 farklı ayarlanabilir titreşimde masaj yapmanız ve makyaj temizleme için günlük kullanıma uygundur. Tüm cilt tipleri için kullanılabilecek olan yüz temizleme aleti kan dolaşımını arttırarak cildinizde genç bir görüntü sağlar. Yüz masaj, makyaj ve ölü deri temizleme seti ürün özellikleri
  • . Paket içeriği:1 adet silikon şarjlı yüz temizleme fırçası1 adet usb kablo Renk pembe

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Güç Kaynağı Şarjlı
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver

Forever Yüz Temizleme Cihazı ve Cilt Masaj Aleti

Cilt üzerinde hareket sağlanması kan akışını hızlandırdığından oldukça faydalı olabilir. Forever cilt temizleme ve masaj aleti sayesinde siz de cildinizdeki olumlu değişiklikleri gözlemleyebilirsiniz. Kullanımı oldukça pratik olduğundan ürünü rahatlıkla kullanabilirsiniz. Cihaz etkileyici teknolojik özelliklerinin yanında aynı zamanda oldukça şık bir tasarıma sahiptir. Pembe renkli yapısı sayesinde banyoda hoş bir görüntü oluşturur. Cihaz, elinizin içerisine rahatça oturduğundan kullanırken ürünü kolayca hareket ettirebilirsiniz. Pembe renkli kısmın ucunda bulunan özel silikon yapı, deri üzerinde kullanıma uygun şekilde üretilir. Cihaz şarjlı olduğundan kablo derdi olmadan dilediğiniz gibi hareket edebilirsiniz. Üründeki silikon her türlü cilt tipi üzerinde kullanıma uygundur, bu sayede cihazı sevdiklerinize hediye olarak alabilirsiniz. Forever yüz temizleme cihazı sayesinde siz de makyaj temizliğini hızlıca yapabilirsiniz.

  • Pratik kullanım imkanı
  • Özel silikon malzeme
  • Şarjlı tasarım

Forever Yüz Temizleme ve Cilt Masaj Aleti Özellikleri

Forever Yüz Temizleme ve Cilt Masaj Aleti Özellikleri

Forever yüz temizleme cihazı ve cilt masaj aleti pek çok kişi tarafından kullanılan etkili bir üründür. Sağlıklı bir cilt görünümü için deri üzerinde kalan zararlı atıklardan kurtulmanıza yardımcı olur. Makyaj malzemesi uyku sırasında deride kaldığında sivilce, kızarıklık ve kaşıntı gibi problemlere yol açabilir. Bu üründe bulunan özel silikon tırtıklı yapı derinin etkili şekilde temizlenmesini sağlar ve makyaj artıklarından kurtulmanıza yardımcı olur. Kullanım sırasında çeşitli bakım ürünleri de kullanabilir ve cihazdan dilediğiniz gibi faydalanabilirsiniz. Şarjlı olarak kullanıldığından kablo derdi olmadan ürünü her yerde kullanabilir ve cildinizin her daim temiz olduğundan emin olabilirsiniz. Forever yüz temizleme cihazı ve cilt masaj aleti fiyat belirlemesi sırasında cihazın sahip olduğu bu özellikler dikkate alınır. Siz de bu ürüne uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Forever Yüz Temizleme ve Cilt Masaj Aleti Yorumları

Forever Yüz Temizleme ve Cilt Masaj Aleti Yorumları

Forever yüz temizleme cihazı ve cilt masaj aleti yorum bölümüne bakarak ürünün kullanışlı özelliklerinden faydalanan kişilerin görüşlerini görebilirsiniz. Farklı cilt tiplerinde kullanıma uygun olan cihaz, yağlı ve kuru derilerin canlı görünmesine yardımcı olabilir. Silikon yüzeyde titreşim özelliği olduğundan kullanım sırasında kendinize masaj yapmış olursunuz. Titreşimli yüzeyi, deri altındaki kan akışını hızlandırarak bölgeleri aktif hale getirir. Deri altı kan akışının artması bu bölgenin genç görünmesine ve ince kırışıklıkların azalmasına yardımcı olur. Siz de yaşlanma karşıtı etkiye sahip bir alet arıyorsanız bu ürünü tercih edebilirsiniz. Su geçirmez yapıda olduğundan makyaj temizlerken de cihazdan faydalanabilirsiniz. Titreşen silikon uçlar yüzünüzdeki tüm makyaj kalıntılarından kurtulmanıza yardımcı olur. Hareketli yapısı aynı zamanda ölü deriden kurtulmanıza yardımcı olarak derinlemesine temizlik sağlar. Etkili cilt temizliği sayesinde siz de yüzünüzün sağlıklı görünmesini sağlayabilirsiniz.

Forever Yüz Temizleme ve Cilt Masaj Aleti Fiyatı

Forever Yüz Temizleme ve Cilt Masaj Aleti Fiyatı

Forever yüz temizleme cihazı ve cilt masaj aleti kullananlar farklı cilt tiplerine sahiptir. Yağlı, kuru veya karma cilt tiplerinde kullanıma uygun olan bu alet sayesinde siz de yüzünüzün pürüzsüz görünmesini sağlayabilirsiniz. Cildinizde derinlemesine temizlik yapmak sağlıklı ve genç görünmenizi sağlayabilir. Kullanımı da oldukça pratik olan ürünü dilediğiniz gibi yanınızda taşıyabilirsiniz. Ufak boyutu sayesinde seyahatlerde cihazı yanınızda götürebilirsiniz. Şarjlı olduğundan kullanırken rahat edersiniz. Paket içerisinde bir adet temizleme cihazı ve 1 adet USB kablo bulunur. USB kablo sayesinde ürünü dilediğiniz her yerde şarj edebilir ve aletten faydalanabilirsiniz. Ürün, cilt üzerinde birikmiş ölü deri artıklarından kurtulmanıza yardımcı olur. Forever yüz temizleme cihazı ve cilt masaj aleti satın alarak bu kullanışlı, kaliteli ve etkileyici ürüne Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz.