Genel Markalar Cilt Temizleme Masaj Aleti Pembe

139 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Cilt Temizleme Masaj Aleti Pembe

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Teknodayım Satıcı Ünvanı: UCUZ TEKNO ELEKTRONİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0883104591700001 Vergi Kimlik Numarası: 8831045917
    Bu ürün Teknodayım tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yüz Temizleme ve Cilt Bakımı Masaj Cihazı Fuşya Makyaj Temizleme Için günlük kullanabiliceğiniz pratik bir üründür
  • Tüm cilt tipleri için kullanılabilecek olan yüz temizleme aleti kan dolaşımını arttırarak cildinizde genç bir görüntü sağlar
  • Paket Içeriği: 1 Adet Silikon Şarjlı Yüz Temizleme Fırçası 1 Adet Usb Kablo

Ürün Özellikleri

  • Renk Mor
  • Güç Kaynağı Şarjlı
Geri Bildirim Ver

Forever Pembe Cilt Temizleme Masaj Aleti

Cilt temizliği, kişinin kendisini iyi hissetmesi, sağlıklı bir cilde sahip olması ve aynadaki görüntüsünden memnun kalması için önemlidir. Birçok kişi, gözenekleri temizlenmiş, parlak ve canlı bir cilde sahip olduğunda, kendisini çok daha özgüvenli hissettiğini belirtir. Özenle yapılan yoğun bir makyajın ardından cilt yeterince temizlemek zor bir iştir. Yeterince temiz olmayan bir ciltte ise pek çok cilt sorunu ortaya çıkar. Bu gibi durumlarda, Forever cilt temizleme ve masaj aleti, cildinize hak ettiği güzelliği sunar. Cildin derinlemesine temizlenmesini sağlayarak daha parlak ve genç bir görünüm vadeden ürün, bazı özellikleri ile öne çıkar.

  • Forever cilt temizleme ve masaj aleti, şarj edilebilir özelliktedir. Bundan dolayı, herhangi bir kablo kalabalığı bulunmaz.
  • Her cilt tipi için uygundur.
  • Bu üründe, ayarlanabilir 5 farklı masaj şiddeti vardır.

Forever Cilt Temizleme ve Masaj Aleti Özellikleri Nelerdir?

Forever Cilt Temizleme ve Masaj Aleti Özellikleri Nelerdir?

Günlük makyajı temizlemek ve cildinizi rahatlatmak için pamuk ve temizleyici ürünler yeterli değildir. Yüzeysel bir temizlemeden daha fazlası için Forever cilt temizleme ve masaj aletine ihtiyaç vardır. Yüzü, yağ, kir ve makyaj kalıntılardan arındırmak için geliştirilen bu ürün, özel fırçası sayesinde gözeneklere nüfuz eden dış etkenleri en pratik şekilde temizler. Ayarlanabilir 5 farklı masaj kademesi bulunan cilt temizleme ve masaj aleti, yalnızca yüzü temizlemekle yetinmez; kan dolaşımını hızlandırarak, ışıl ışıl parlayan, canlı bir görünüm sunar. Günlük olarak kullanılması tavsiye edilen bu ürün, düzenli kullanıldığında, yüzdeki ölü derileri temizler ve kullanıcıların kusursuz bir cilde sahip olmasına olanak tanır. Forever pembe cilt temizleme masaj aleti yorumlarında, kullanıcıların söz konusu cihazdan maksimum verim aldıkları görülür.

Forever Cilt Temizleme ve Masaj Aleti Nasıl Kullanılır?

Forever Cilt Temizleme ve Masaj Aleti Nasıl Kullanılır?

Forever cilt temizleme ve masaj aleti, son dönemlerin en popüler ürünleri arasında yer alır. Bundan dolayı, söz konusu cihazın nasıl kullanılacağı da merak konusudur. Oldukça pratik bir kullanıma sahip Forever cilt temizleme ve masaj aleti, yorucu bir günün sonunda rahatlamış ve sakin bir cilt elde etmek için birebirdir. Makyajlı ciltlerde kullanımında, ilk önce makyajın yüz temizleyici ile temizlenmiş olması gerekir. Ardından yine yüz temizleme suyu, jeli ya da losyonu ile birlikte bu ürünün kullanılması önerilir. Titreşimli hareketlerle ve özel fırçayla yüzü derinlemesine temizleyen Forever cilt temizleme cihazı, temizleyici ürünün tüm gözeneklere ulaşmasına olanak tanır. Yoğun yapılan bir makyajın veya uzun süredir yapmak için beklenilen yüz bakımının ardından gözle görülür bir sonuç elde etmek için bu ürün harika bir alternatiftir.

Forever Cilt Temizleme Aleti Farklı Renkleri Var Mıdır?

Forever Cilt Temizleme Aleti Farklı Renkleri Var Mıdır?

Forever cilt temizleme ve masaj aleti, minimal boyutları, dairesel şekli ve renkleri ile tüm gözleri üzerine çevirir. Bu ürün, yüz temizleme yöntemlerine bambaşka bir boyut kazandırarak, cilt temizliği için en çok tercih edilen cihazdır. Forever cilt temizleme aleti, birçok farklı renk seçeneği ile satışa sunulur. Kullanıcıların beğenilere hitap edecek zengin renk yelpazesi içerisinde pembenin yanı sıra, mavi, kırmızı, sarı, turuncu, siyah, mor gibi renkler bulunur. Her biri canlı renk tonlarından oluşan söz konusu cihazlar, uygun fiyatlarıyla da dikkat çeker. Sizler de, Forever cilt temizleme ve masaj aletini keşfetmek için birbirinden farklı renkler arasından seçiminizi yapabilir ve uygun fiyat avantajıyla Trendyol’dan satın alabilirsiniz. Keyifli ve güvenli alışverişin adresi olan Trendyol, kullanıcı dostu site tasarımı, kart bilgilerini koruyan güvenlik sertifikası ve hızlı kargo avantajı ile tek tık uzağınızdadır. Trendyol üzerinden, siparişinizi takip edebilir, satın aldığınız ürünü beğenmediğiniz takdirde kolay iade ve değişim hizmetinden yararlanabilirsiniz.