Forever Bright Aloe Vera

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Forever Bright Aloe Vera

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Forever bright toothgel “diş macunu” Gülüşünüzü gösterin Diş minelerini aşındırmadan aloe vera ve propolis içeriği sayesinde dişlerinizi ve diş etlerinizi hem korur hem de güçendirebilirsiniz. Ferahlatıcı tadı ile ailenizin severek kullanacağı bir diş macunudur. Dişlerinizi sadece temizlemek için fırçalamayın, propolis sayesinde hem güçlendirin hem de aloe vera’nın özellikleri sayesinde koruyun. Dişleri aşındırma özelliği bulunmayan diş macununun doğal nane kokusunu seveceksiniz. Florür içermez. Aloe vera ve propolis içeriği sayesinde dişlerinizi ve diş etlerinizi hem korur ve hem de güçlendirebilirsiniz. Bütün ailenin kullanımı için formüle edilmiş olan forever bright kaliteli, maddeleri içerir. Forever bright toothgel Aloe vera eskiden beri kalitesi ve çok yönlülüğünden dolayı çok değerli bulunmuştur. Ağız sağlığı da buna dahildir. Pazardaki en iyi diş macunlarından biri olan forever bright'la dişleriniz parlayacak. Bütün ailenin kullanımı için formüle edilmiş olan forever bright kaliteli, maddeleri içerir. Aynı zamanda hayvanlardan elde edilen hiçbir ürün içermediği için vejetaryenler için de uygundur. Doğal nane tadı ağzınızda tazelik ve temizlik hissi bırakır. Aloe vera gel ile bee propolis'in birleşimi, diş etlerini ve ağız içi yüzeyini rahatlatır. Yillar süren araştırma, geliştirme, akademisyen ve diş hekimleriyle sürdürülen işbirliği, forever living'e, etkin temizleme için gerekli olan optimum aloe vera oranlı diş macununu kazandırdı. Sonuç, nefesteki tazeliği koruyan ve çizmeden parlatan bir formül oldu. Aileniz tadını ve ağız temizliği duygusunu sevecek. Kullanım şekli yemeklerden sonra dişlerinizi fırçalayınız ve düzenli kontrol için diş hekiminize görününüz. • çizen maddeler kullanmadan beyazlatmaya yardımcı olur. • ağız kokusunu rahatlatır.
Geri Bildirim Ver