Foreo Ufo™ Call It A Night 7'li Maske

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Foreo Ufo™ Call It A Night 7'li Maske

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FOREO Satıcı Ünvanı: FOREO TURKEY KOZMETİK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388129332700001 Vergi Kimlik Numarası: 3881293327
    Bu ürün FOREO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kore Cilt Bakımından Esinlendi Cilt bakımında en iyisi için, dünya Kore'ye – yaprak maskenin doğduğu yere ve K-Beauty'nin merkez üssüne bakıyor. İşte bu yüzden UFO aktif maskeleri geliştirmek ve formüle etmek için Kore’nin en iyi cilt bakımı uzmanlarının yardımına başvurduk. Konforlu, ultra ince mikro-fiberden yapılan maskeler cildinizin ihtiyaç duyduğu birinci sınıf bileşenleri sağlayarak cildin üzerinde zahmetsizce kayar. UFO Uyumlulukları -Hem UFO hem de UFO Mini cihazlarıyla uyumlu Akıllı Yüz Maskesi Cildi anında canlandırır ve daha aydınlık bir cilt rengi ortaya çıkarır. Cildinizi siz uyurken derinlemesine besler, böylece sağlıklı bir ışıltı ile uyanırsınız. Yorgun cildi gençleştirir, ipekten de pürüzsüz bırakır. TEMEL BİLEŞENLER Ginseng Daha genç ve daha aydınlık görünen ciltler için yumuşatmaya ve gençleştirmeye yardımcı olarak bilinir. Zeytin Yağı Cildin beslenmesine ve yumuşatılmasına yardımcı olur, esnek ve yenilenmiş hissedilen pürüzsüz bir cilt bırakır.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Canlandırıcı
  • Hacim Mini Boy
Geri Bildirim Ver

Foreo Ufo™ Call It A Night 7'li Maske

Foreo Call It A Night maske Kore cilt bakımından esinlenerek tasarlandı. Vücudun en hassas bölgesi olan yüz için titizlikle tasarlanan ürün, cildin pürüzsüz ve canlı görünmesini sağlar. Foreo Call It A Night maske; cildi fazla yağdan ve kirden arındırarak gözeneklerin açılmasını sağlar. Bu sayede cildin tazeliğini korumasına yardımcı olur. Erken yaşlanmayı engelleyerek cildin daha sağlıklı ve parlak görünmesini sağlar. Ginseng içeren maske cildi derinlemesine besler. Cildi yumuşatmaya ve gençleştirmeye yardımcı olur. Foreo markasına ait yüz temizleme cihazları ile birlikte kullanılabilir.

  • Tüm cilt tipleri tarafından kullanılabilir.
  • Hem UFO hem de UFO Mini cihazlarıyla uyumludur
  • Paket içerisinde 7 adet maske bulunur.

Foreo Ufo Call It A Night Maskenin Özellikleri Nelerdir?

Ufo™ Call It A Night 7'li Maske Fiyatı

Kore cilt bakımından esinlenerek üretilen Foreo Call It Night maske; zeytinyağı ve gençleştirici ginseng ile formüle edilmiştir. Eşsiz formülü sayesinde cildi derinlemesine besler. Gün boyu yorulan cildi rahatlatarak yumuşak bir his yaratır. Pratik bir şekilde uygulanabilen maske, günü sonlandırmanın mükemmel bir yoludur. Düzenli kullanımda kısa sürede gözle görülür etkiler sunar. Özenle formüle edilen Foreo Call It Night, yaprak maskenin doğduğu Kore’nin cilt bakım uzmanları tarafından geliştirilmiştir.Ultra ince mikrofiberdenüretilen maske derinlemesine bir cilt bakımı yapmanıza olanak tanır. Paraben, fenoksietanol, silikon, disodyum EDTA ve mineral yağlar içermeyen formülü sayesinde cildi tahriş etmez. Hassas ciltli kişiler tarafından da rahatça kullanılabilir. Zeytinyağı içeren formülü cildi besleyerek yumuşatır. Esnek, yenilenmiş ve pürüzsüz bir cilde sahip olmanızı sağlar.

Foreo Ufo Call It A Night Maske Cildi Canlandırır mı?

Ufo™ Call It A Night 7'li Maske Fiyatı

Yenilikçi teknolojiler eşliğinde geliştirilen Foreo Call It A Night maske, ilk kullanımdan itibaren etkisini ortaya koyar. Foreo Call It Night aktif maske bileşenleri cildin derinliklerine nüfuz eder. Call It A Night maske Foreo markasına ait Ufo ve Ufo Mini cihazlarla uyumlu bir şekilde çalışır. Birlikte kullanıldıklarında cihazın T-Sonic titreşimleri sayesinde yaşlanma belirtilerini gözle görülür şekilde azaltır. Bu sayede cilt daha pürüzsüz ve ışıltılı bir görünüm kazanır. Call It A Night maske; ginseng ve zeytinyağının etkisi ile esnek ve yenilenmiş bir cilde sahip olmanızı sağlar. Yaşlanma ve yorgunluk belirtileri ile savaşarak kısa sürede daha canlı bir cilt görünümü elde edilmesine destek olur. Foreo Call It A Night maskeden en yüksek verimi alabilmek için düzenli kullanım son derece önemlidir.

Foreo Ufo Call It A Night Maske Kaliteli midir?

Ufo™ Call It A Night 7'li Maske Fiyatı

Foreo Ufo terapileri; cildi anında nemlendirir ve etkisini 6 saate kadar korur. T-Sonic titreşimler sayesinde kılcal damarlarda kan dolaşımını arttırır. Her bir hücreye oksijen sağlayarak genç, yenilenmiş ve pürüzsüz bir cilde sahip olmanıza yardım eder. Foreo Ufo ürünlerinden Call It A Night maske, markanın cilt bakımı konusundaki başarısını bir kez daha gözler önüne sermektedir. Maske; üstün kaliteye sahip aktif bileşenleri ile cildin derinliklerine etki ederek pürüzsüz bir görünüm kazanmanıza destek olur. Foreo Ufo Call It A Night 7'li maske Trendyol'da oldukça uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Trendyol’daki ürün sayfasının değerlendirme kısmından Foreo Ufo Call It A Night 7'li maske yorum ve tavsiyelerini okuyabilirsiniz. Bu sayede ürün ile ilgili gerçek kullanıcı deneyimleri aracılığıyla ayrıntılı bilgiler edinebilirsiniz. Siz de hemen şimdi ürünü sipariş verebilir, evinizin konforunda profesyonel cilt bakımı keyfini yaşamaya başlayabilirsiniz.