Forces Power Germany Teknoloji Pro 58 W 8 Ah Metal Piston Çift Akülü Şarjlı Matkap 100 Parça Prof Set

1.499,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Forces Power Germany Teknoloji Pro 58 W 8 Ah Metal Piston Çift Akülü Şarjlı Matkap 100 Parça Prof Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hırdavatgrubu Satıcı Ünvanı: ÖMER ARSLANTAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2331159631400001 Vergi Kimlik Numarası: 0850499302
    Bu ürün hırdavatgrubu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Forces Power Germany Pro 58 W 8 AH Metal Piston Çift Akülü Şarjlı Matkap 100 Parça Prof Set YÜSEK DEVİR YÜKSEK TORK İLE BAYILMA YAPMAZ. SJS L-treonat Şanzuman Yanmaya Engel Otomatik Mil Kitleme Compact Darbe Vuruş Özelliği İle Tuğla Ve Gaz Betonda Daha Seri Delme Daha Hızlı Vidalama X-TORQ Korumalı Yanmaz Motor Extra Performans Extra Güç Özel Darbelere Dayanıklı Korumalı Kauçuk, Kaymaz Kolay Tutuş Kutu İçeriği 9 Parça Lokma Seti Tornavida (Bits Uç) Tornavida (Düz Uç) Falçata Elektrik Bandı 3 adet duvar delme ucu 1 adet evrensel Bits yuvası 2 adet düz vidalama ucu 1 adet Darbeli Matkap 1 adet şarj ünitesi 1 magnezyum çekic karısık dübel ve vida seti Taşıma Çantası Neden Bu Alet? - FORCES POWER Plus Elektronik Hücre Koruması ECP, aküyü aşırı yüklemeye, ısınmaya ve deşarja karşı korur. - Elektronik Motor Koruması EMP, motoru aşırı yüklenmeden korur ve kullanım ömrünü uzatır. - Entegre edilmiş LED ışığı ve gün ışığı algılama fonksiyonu sayesinde karanlık çalışma alanlarını aydınlatır. - El aletinin kemer veya merdivene rahatça asılabilmesi için pratik kemer klipsi - Seri vidalamada hassas çalışma için motor freni - Profesyonel uygulamalarda giriş seviyesi segmenti için etkileyici çözümler - Yaygın aksesuarlar için 10 mm lik uç girişli anahtarsız mandren - Yeni ergonomi, kompakt yapısı sayesinde daha iyi tutuş Teknik Özellikler Akü gerilimi: 58 w Akü kapasitesi:58Amper Maks. tork (sert vidalama):98 Nm Maks. tork (yumuşak vidalama): 60 Nm Boştaki devir sayısı (1. vites / 2. vites): 0 - 650 / 5800 dev/dak Mandren sabitleme aralığı: 1,5 - 10 mm Akü ile birlikte ağırlığı: 1,32 kg Uzunluk: 202 mm Yükseklik: 230 mm Ahşapta delme çapı, maks.: 35 mm Çelikte maks. delme çapı: 13 mm Duvarda delme çapı, maks.: 13 mm Vida çapı maks.: 12 mm 2 YIL İTHALATCI GARANTİLİDİR.

Ürün Özellikleri

  • Mandren Tipi Anahtarsız
  • Tip Kablosuz
Geri Bildirim Ver