For You Gold Leke Karşıtı, Leke Gidermeye Yardımcı Cilt Tonu Eşitleyici Cilt Bakım Serumu, Leke Serumu 30ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
3 Al 2 Öde
Kurumsal Fatura
135,64 TL

Ürün Bilgileri

For You Gold Leke Karşıtı, Leke Gidermeye Yardımcı Cilt Tonu Eşitleyici Cilt Bakım Serumu, Leke Serumu 30ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: For You Gold Satıcı Ünvanı: GÖKÇE GENÇAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1380544726000001 Vergi Kimlik Numarası: 9810235626
    Bu ürün For You Gold tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Leke Karşıtı, Leke Gidermeye Yardımcı Cilt Tonu Eşitleyici Cilt Bakım Serumu, Leke Serumu 30ml

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • İçerik Hyalüronik Asit
  • Kullanma Amacı Leke Karşıtı Bakım
  • Ek Özellik Hyalüronik Asit
  • Boy 30 ML
Geri Bildirim Ver

For You Gold Leke Karşıtı, Leke Gidermeye Yardımcı Cilt Tonu Eşitleyici Cilt Bakım Serumu, Leke Serumu 30 ml

Her gün dış etkenlere maruz kalan ciltler için, bu etkenlerin etkilerini en aza indirmek çok önemlidir. Cildin dış etkenlerden korunmaya ve onarıma ihtiyacı vardır. For You Gold cilt bakım serumu içeriğindeki vitaminler ve asitler sayesinde cildin bu ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Kendine özgü zengin içeriği ile cildin dinlenmesine de olanak sağlamaktadır. Aynı zamanda özellikle güneşten dolayı oluşmuş cilt lekelerinin gidermek amacıyla üretilmiştir.

 
  • For You Gold cilt bakım serumu 30ml zengin içeriği sayesinde sadece güneş lekeleri değil, hamilelik ve akne lekelerinin onarımı için de kullanılmaktadır.
  • Etken maddeleri aracılığıyla, cilt tonundaki eşitsizliklerin giderilmesine de yardımcı olmaktadır.
  • İçerisindeki birçok vitamin bulunmaktadır.

For You Gold Cilt Bakım Serumu Özellikleri

For You Gold Cilt Bakım Serumu Özellikleri

For You Gold cilt bakım serumu, kullanıcılarına sunduğu özellikleri sayesinde sıklıkla tercih edilmektedir. İlk olarak cildin ihtiyaçlarına yönelik hazırlanmış içeriği ile beraber düzenli kullanımda, ciltte oluşan eşitsizlikleri gidermeye ve daha aydınlık bir cilt görünümüne ulaşmasına yardımcı olmayı hedeflemektedir. İçerisindeki tüm vitaminler ve bitki ekstreleri ile beraber, cildin ihtiyaç duyduğu bakımı sağlayabilmesi için üretilmiştir. For You Gold cilt bakım serumu 30 ml güneş lekeleri üzerinde de başarılı bir sonuç göstermeyi hedeflemektedir. Ancak kullanımı sırasında güneş ışığına çıkmamak önemlidir. Güneş ışığına maruz kalınması durumunda yeni güneş lekeleri oluşabilir. Bu nedenle, güneşe çıkılması gereken durumlarda akşam kullanılması tavsiye edilmektedir. For You Gold cilt bakım serumu, hafif ve şeffaf bir dokuya sahiptir. Ultra akışkan bir yapısı da olduğu için cilt tarafından kolaylıkla emilir ve bir ağırlık hissi bırakmaz.

 

For You Gold Cilt Bakım Serumu İçeriği

For You Gold Cilt Bakım Serumu İçeriği

For You Gold cilt bakım serumu, içeriğindeki zengin vitaminler, asitler ve bitki özleri sayesinde cilt bariyerlerinin güçlenmesine yardımcı olur. Bu sayede cilt daha genç bir görünüm kazanabilir. Ürün 30 ml bir şişe ile kullanıma sunulmaktadır. Pürüzsüz bir cilt arayışında olan kullanıcılar için For You Gold cilt bakım serumu 30ml, güneşten, hamilelikten ya da aknelerden kaynaklı oluşmuş lekeleri gidermek istedikleri cilde ulaşmalarına yardımcı olur. Ciltte ağırlık yapmayan yapısı sayesinde dolgun ve ışıltılı bir cilt görünümü kazanılabilir. For You Gold cilt bakım serumu kullanıcı yorumları ürünün cilt lekeleri üzerinde etkisi ve zengin içeri hakkında oluşmaktadır. İçeriğinde etkin madde olarak arbutin kullanılmaktadır. Ürün pakedi açıldıktan sonra 6 ay içerisinde bitirilmesi önerilir.

 

For You Gold Cilt Bakım Serumu Kullanımı ve Yorumları

For You Gold Cilt Bakım Serumu Kullanımı ve Yorumları

For You Gold cilt bakım serumu uygulanırken cildin temiz olması önerilir. Sabah ve akşam olmak üzere günde iki kere uygulanması tavsiye edilir. Ürünün sabah kullanımı durumunda güneşe çıkılmaması önemlidir. Uygulama aşamasında ilk olarak az bir miktar For You Gold cilt bakım serumu ele damlatılır ve hafifçe ısıtılır. Daha sonra nazik bir şekilde aşağı yukarı hareketlerle beraber cilde yedirilir. For You Gold cilt bakım serumu kullanıcı yorumları hem uygulama kolaylığı hem de sağladığı faydalar hesaba katılarak oluşmuştur. Özellikle düzenli kullanım sonrasında ürünün faydaları gözle görülebilir. For You Gold cilt bakım serumu fiyatı ve detaylı bilgilerine Trendyol sayfasından ulaşabilirsiniz. Dilerseniz ürünün siparişini kolaylıkla oluşturabilirsiniz.