2
Saç Jölesi kategorisinde
en çok satılan 2. ürün

Fonex Briyantin 150ml. Kavanoz

69,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (76)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
58,45 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Fonex Briyantin 150ml. Kavanoz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GENÇSAYAR Satıcı Ünvanı: ASLIHAN SAYAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2437918064400000 Vergi Kimlik Numarası: 7540356270
    Bu ürün GENÇSAYAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 13 adet sipariş verilebilir. 13 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fonex Briyantin 150ml.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Etki Hacim Verici
  • Hacim 0-199 ml
  • Tutuculuk / Sertlik Hafif
Geri Bildirim Ver

Fonex Briyantin Krem 150 ml

Fonex Briyantin saçınıza model vermenizi sağlayan bir üründür. Saçı beslemek için hazırlanan özel karışım sayesinde zarar vermeden hoş görünmesini sağlar. Nemli ve parlak bir görünüm vererek istediğiniz görüntüye ulaşmanızı sağlar. İçerdiği provitamin B5 sayesinde saçlarınıza şekil verirken besler. Bu sayede istenen model zarar görmeden elde edilir. Kuaförlerde de oldukça rastlanan bir ürün olan Fonex Briyantin, saçları yıpratıcı uygulamaların ardından besler, görüntüsünü parlak hale getirir, hem erkek hem de kadın kuaförleri bu ürünü tercih eder. Yardımcı ürün olarak en çok tercih edilenler arasında olmasının yanı sıra birçok müşterinin öncelikli tercihlerindendir. Ürünü kullananlar memnun kalarak olumlu yorumlarda bulunurlar. Saçlara parlaklık vermek için günlük kullanıma uygun bir ürün olarak raflarda yer alır.

  • Işıltılı görünüm
  • Hasar görmeyen sağlıklı saçlar
  • Provitamin B5 sayesinde besleyici formül

Provitamin B5 Besleyici Formül ile Sağlıklı Saçlar

Provitamin B5 Besleyici Formül ile Sağlıklı Saçlar

Kozmetik alanında yerli üretimde önemli bir yeri olan Fonex tarafından üretilen Briyantin, saçlara şekil vermek için kullanılır. Jöle gibi saçları sertleştirmez, ışıltılı ve nemli bir görünüm verir. Her yaş grubu tarafından tercih edilen ürünler arasındadır. Fonex Briyantin 150 ml kutularda satışa sunulur. Dikkat çeken özelliği saça herhangi bir zarar vermeden şekil verebilmesidir. İçeriğindeki provitamin B5 sayesinde şekil verirken besler. Yalnızca saç değil, sakal ve bıyık şekillendirmek için kullanılan bir üründür. Sakallara ve bıyıklara yalnızca şekil vermek için değil, ışıltı katmak için de tercih edilir. Saçları, sakalları ve bıyıkları yumuşatarak şekil vermenizi kolaylaştırır. Fonex Briyantin Krem parfümlü ve parfümsüz olarak satışa sunulur. Fön uygulanmış saçlar için sabitleyici olarak kullanılabildiği gibi düzleştirme işleminin ardından uygulanan briyantin şeklinin bozulmasını önler.

Fonex Briyantin Tercih Edilen Ürünler Arasında

Fonex Briyantin Tercih Edilen Ürünler Arasında

Jöle benzeri ürün işlevini üstlenen briyantin, farklı olarak yumuşatır. Bu yumuşaklık sayesinde fönün ardından da şekil verme imkanı tanır. Parfümlü içeriğiyle hoş bir koku da verir. Fonex Briyantin krem uygulandıktan sonra şekil verilebilir ya da taranabilir. Yumuşatma özelliği sayesinde oldukça kolaylık sağlar. Ürünün saçların diplerine sürülmemesi tavsiye edilir. Besleyici Provitamin B5 etkisini bu şekilde gösterir. Fonex Briyantin kullanımı için temiz saça uygulanan krem sonrasında tarak yardımıyla veya el yardımıyla şekil uygulanabilir. Üründen daha fazla verim alabilmek adına saçlarınızın temiz olmasına dikkat etmeniz gerekir. Avuca alınan briyantin saçlara yayarak sürülür. Bu sayede uygulamaların ardından oluşacak elektriklenmeyi önleyerek fayda sağlar. Sakala uygulanırken de yayılarak sürülmesi tavsiye edilir. Böylece topaklanma riski azalırken daha pürüzsüz bir uygulama yapabilirsiniz. Briyantinin tek bir yerde toplanmasının önüne geçebilirsiniz.

Fonex Briyantin Krem 150 ml Fiyatları

Fonex Briyantin Krem 150 ml Fiyatları

Dış görünüşe önem verirken saçlarını ihmal etmek istemeyenler için avantajlı bir seçenek olan Fonex Briyantin krem kullananlar tarafından tavsiye edilir. Ürünü öne çıkaran özelliği içeriğinde bulunan Provitamin B5 katkısıdır. Bu sayede Fonex Briyantin yorumları oldukça olumludur. Özellikle saçlarına ışıltı ve parlaklık vermek isteyenlere tavsiye edilir. Kuaförler için de yardımcı ürün olarak tercih edilir. Saçlarınıza kolay şekil vermenizi ve beslenmesini sağlayan briyantin oldukça uygun fiyat aralığında müşterilerin beğenisine sunulur. Saçlarına önem veren herkes bu ürünü tercih edebilir. Fonex Briyantin 150 ml kutular için fiyat aralığı çeşitlidir. Fonex Briyantin fiyatları her kullanıcının bütçesine uygun şekilde satışa sunulur. Bu sayede herkes için ışıltılı görünüm ulaşılabilir hale gelir. Görünümünü ışıltılı saçlar ile tamamlamak isteyenler için Fonex Briyantin avantajlı fiyatlarla Trendyol’da bulabilir, ihtiyacınız olan ürünü satın alabilirsiniz.