Fonemax Cyber Samsung Lg Iphone Bluetooth Aux Araç Kiti An-6991

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Fonemax Cyber Samsung Lg Iphone Bluetooth Aux Araç Kiti An-6991

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Bu müzik alıcısı (eller-serbest) cep telefonu veya vericiler müzik almak için tasarlanmıştır . Bu özellik bluetooth kablosuz teknolojisi.
  • Bu müzik alıcısı otomobil içinde bulunan müzik sistemini aux girişi olan bütün cihazlarda bir ses giriş jakı ile kullanılabilir.
  • Mevcut ev veya araç ses sistemine akıllı telefonu ya da MP3 çalar müzik dinleyin.
  • Araba içinde eller serbest telefonla konuşabilirsiniz ve telefondaki bütün sesleri araç müzik sistemine gönderebilirsiniz.
  • Ayrıca bluetooth kulaklık olarak kullanabilirsiniz.
  • Sadece bir düğmeye kullanarak, kolayca müzik ve telefon arasında geçiş yapabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver

Fonemax Cyber Samsung Lg Iphone Bluetooth Aux Araç Kiti

Fonemax Cyber Samsung LG iPhone Bluetooth AUX araç kiti AN-6991 cep telefonlarınızdan müzik çıkışını sağlayan bir cihaz olarak müşterilerin beğenisine sunulur. Bluetooth ile kablosuz bir modda çalışan ürün, eller serbest kullanılabilen bir müzik sağlayıcısıdır. Aracınızda keyifli bir yolculuk yapmak için sevdiğiniz müzikleri ses kalitesi bozulmadan dinleyebilirsiniz. Son teknoloji ile uyumlu tasarımı sayesinde uzun süre kullanabileceğiniz kaliteli materyallerden üretilen bu cihazla müzikleri her ortamda rahatlıkla dinleme imkanı elde edebilirsiniz. Fonemax markasının Cyberg müzik sağlayıcısı aracınızdaki müzik sisteminin AUX girişiyle çalışır. Ayrıca, diğer cihazlardaki jak girişi sayesinde de ürünü aktif kullanabilirsiniz. Ürün, bu açıdan rahat kullanımı olan bir sisteme sahiptir. Kısa süre içinde dilediğiniz müzikleri kaliteli bir şekilde dinleyerek yolculuğunuza devam edebilirsiniz.

  • 10 metre iletim mesafesi
  • Eller serbest kullanım imkanı
  • 2.4 GHz frekans

Kullanışlı Fonemax Cyber Samsung LG iPhone Bluetooth

Kullanışlı Fonemax Cyber Samsung LG iPhone Bluetooth

Fonemax Cyber Samsung, LG ve iPhone cihazlarla kullanılabilir. Şık ve kullanışlı bir tasarıma sahip olan ürün, tüm istek ve ihtiyaçlarınızı karşılar. Cihaz, aynı zamanda kolay bir kullanım imkanı da sunar. Uygun fiyatlarıyla dikkat çeken ürün ile keyifli bir yolculuğun tadını çıkarabilirsiniz. Ev ya da araç içinde kullanıma uygun olan ürün, üzerinde tek bir düğme bulundurur. Akıllı telefonlar ya da MP3çalarlar ile cihazı uyumlu hale getirerek anın tadını müziğiniz ile çıkarabilirsiniz. Arabanızın içinde eller serbest modunda kullanım özelliğini de aktifleştirerek tüm sesleri telefonunuza temas etmeden dinleyebilirsiniz. Cihazı, aracın müzik çalma sistemine yönlendirebilirsiniz. Aynı zamanda bu cihazı Bluetooth bir kulaklık olarak da kullanabilirsiniz. Siz de ürünü detaylı olarak inceleyip sipariş verebilir ve böylelikle birçok amaca uygun olan eşsiz bir ürüne sahip olabilirsiniz.

Fonemax Araç Kiti Özellikleri

Fonemax Araç Kiti Özellikleri

Fonemax araç kitinin önemli özelliklerinden biri eller serbest modudur. Birçok kişi tarafından oldukça beğenilen bu özellik, araç içi kullanımlarda konforlu bir nitelik taşır. Aynı zamanda 8 saatlik çalışma süresine ek olarak uyku moduna da alabileceğiniz cihaz, gereksiz güç harcamaz. Uyku modundan çıktığında ise uzun süre boyunca kullanabilmeniz için ideal bir hale gelir. Fonemax Cyber Samsung LG iPhone Bluetooth AUX araç kiti AN-6991 yorum kısmını inceleyerek cihazı sipariş verebilir ve kaliteli müziğin tadını çıkarabilirsiniz. Keyifli yolculukların vazgeçilmezi olan bu ürün ile yalnızca tek bir düğme kullanarak telefon ve araç müzik sisteminiz arasında kolay bir geçiş yapabilirsiniz. Verimli ve müşteri odaklı tasarımı sayesinde dilediğiniz tüm işlemleri kısa sürede gerçekleştirebilirsiniz. 10 metre kadar iletim mesafesi sayesinde de rahat ve kesintisiz bir müzik keyfi yaşayabilirsiniz.

Avantajlı Fonemax Cyber Araç Kiti Fiyatı

Avantajlı Fonemax Cyber Araç Kiti Fiyatı

Fonemax Cyber Samsung LG iPhone Bluetooth AUX araç kiti AN-6991 fiyatları oldukça uygun rakamlarla size sunulur. Uyku modu, ses kalitesi ve 3.5 mm stereo ses çıkışıyla verimli şekilde kullanabileceğiniz bu cihaz, avantajlı fiyatlarıyla da beğeni kazanır. Bluetooth V3.6 ve EDR özelliğinin yanında araç içi USB girişiyle de öne çıkar. Araç içi USB girişi ile şarj olan ürün, bu şekilde 8 saate kadar kullanılabilir. Bu sebeple aniden müziğinizi kesmek zorunda kalmadan keyif aldığınız bir deneyim yaşayabilirsiniz. Bu deneyimden geri kalmamak için uygun fiyatlarla sunulan Fonemax araç kitine göz atabilir ve yorumları inceledikten sonra gönül rahatlığıyla ürünün siparişinizi oluşturabilirsiniz. Bu konforlu ve avantajlı seçeneğe sahip olmak için Trendyol üzerinden kolay bir şekilde siparişinizi oluşturarak anın tadını çıkarmak için ilk adımı atabilirsiniz.