Fom Kitap Yayınları Çetin Ceviz - Evi

88,73 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (27)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
92,29 TL
3. Ürüne 10 TL İndirim
105 TL'ye 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
84,99 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Fom Kitap Yayınları Çetin Ceviz - Evi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KitapAbi Satıcı Ünvanı: ASAF BİLİŞİM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0086130233300001 Vergi Kimlik Numarası: 0861302333
    Bu ürün KitapAbi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çetin Ceviz - Evi

Ürün Özellikleri

  • Yaş 9+ Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Çetin Ceviz - Sinan Yaşar | FOM Kitap

Çetin Ceviz adlı kitabın yazarı Sinan Yaşar'dır. İçeriğinde kitaba adını veren çocuğun yaşadığı olay anlatılır. Kitap toplamda 64 sayfadan oluşur. Ana fikirde çocukların büyük başarılar kazanabilmesi için büyük emekler sarf etmeleri ve başarıya ulaşırken çok çeşitli zorluklara katlanmaları gerektiği anlatılır. Kitabın içeriğinde geçen olayların okuyan kişiye bazı katkıları olur. Bu kitap sayesinde çocuğunuzun hayal gücü gelişir. Kitap içeriğinde geçen dede, baba, anne gibi kavramlar aile duygusunun gelişmesine yardımcı olur. Hikayedeki çocuğun ödevini yapmak için sarfettiği çaba, çocuğunuzun bilinçaltında yer edinir. Böylece kendi ödevleri daha eğlenceli hale gelir. Kitap, içeriğinde geçen çeşitli hayvanlar sayesinde çocuklara hayvan sevgisini aşılar. Çok yönlü düşünme konusunda ve hayal gücünün gelişmesinde destekleyici olur. Karakter ile birlikte çocuğunuz da bir macera çıkar ve bu esnada eğlenceli vakit geçirir.

  • Etkileyici ve sürükleyici bir konu
  • Hayal gücünü geliştirici detaylar
  • Aile bağlarının gücü ve önemi

Çetin Ceviz Kitabının Konusu

Çetin Ceviz Kitabının Konusu

Kitaptaki konuların başlangıcı Çetin Ceviz adlı çocuğa okulda fen öğretmenin ödev vermesi ile başlar. Çocuk bugüne kadar birkaç icat tasarlamış olmasına rağmen bunların yeterli olmadığını düşünür. Aile fotoğrafını incelerken aklına dedesi gelir ve dedesi ile ödevi yapmaya başlar. Birlikte uyku gözlüğü yapmaya karar verirler. Uyku gözlüğünü yapmak için uyku tozuna ihtiyaçları vardır ve bunu bulmak için bir maceraya atılırlar. Hikaye içeriğinde her ne kadar hayal ürünü kavramlar olsa da gerçek hayattan kesitlerin de olması çocuğunuzun olaylara bakış açısını geliştirir. Dikkat çekici ve sürükleyici bir konuya sahip olan bu hikaye çocuğunuzun kitap okuma sevgisini geliştirir. Okuma saatlerinin eğlenceli geçmesini ve bu süre içerisinde çocuğunuzun farklı duygular edinmesini sağlamak için Çetin Ceviz Sıra Dışı Bir Ödev Hikayesi kitabını çocuğunuzun kitaplığına ekleyebilirsiniz.

Çetin Ceviz Kitabının Hedef Kitlesi

Çetin Ceviz Kitabının Hedef Kitlesi

Konusu ve vermek istediği mesajlar bakımından çocuklara hitap eden bu kitap, çocuğunuzun okuma saatlerinde eğlenmesi ve eğlenirken öğrenmesi için uygundur. Karakterin öğretmenine teslim etmek istediği ödevi en iyi şekilde yapabilmek için üstesinden geldiği zorlukları anlatan Çetin Ceviz hikaye kitabı, çocuklara eğlenceli bir şekilde ödev yapma arzusu aşılar. Hikayenin içeriği, istenilen şeye ulaşmak için çaba sarf etmesi gerektiği bilgisini çocuklara verir. Ödevlerini yaparken eğlenceli noktalar yakalamasına ve sıkılmadan yapmasına destek olan duygular aşılar. Hikayede dedesinden yardım isteyen karakter sayesinde büyüklerinden yardım isteme ve uyumlu şekilde çalışma psikolojisini geliştirir. Çocukların ilgisini çeken kitaplar, okuma saatlerini sevdirir. Kitap okumak, okuma becerilerinin gelişiminin yanı sıra anlama ve yorumlama becerilerini de geliştirir. Sizler de gelişim çağındaki çocuklarınız için bu tür kitaplar tercih edebilirsiniz.

Çetin Ceviz Uygun Fiyat Seçenekleri

Çetin Ceviz Uygun Fiyat Seçenekleri

Çocuk kitapları genellikle kolay okunabilmesi ve anlaşılabilmesi için az sayfa sayısına sahiptir. Sinan Yaşar Çetin Ceviz adlı kitabında okuyucuyu sıkmayan ve sürükleyen bir konuyu ele alır. Böylece sıkılmadan okuma yazma bilmeyen çocuklarınız için bu kitabı okuyabilir veya çocuklarınızın okumasına yardımcı olabilirsiniz. Hikayenin içerisinde birçok kazanım vardır. Kitap; çocuklara saygılı ve uyumlu şekilde ortak aktiviteler yapma imkanı sunar. Ödevini yapmak için bir maceraya atılan küçük bir çocuğun başından geçenleri konu alan hikayenin içerisinde birçok hayvan hakkında pek bilinmeyen özellikleri de öğrenebilirsiniz. Böylece Çetin Ceviz Sinan Yaşar okumak çocuklarınıza yeni bilgiler katar. Dikkat çekici bir kitap kapağına sahip olması ile çocukların ilgisini çeker ve okuma isteği uyandırır. Fom kitap Çetin Ceviz, okunaklı büyük yazıları sayesinde okumaya yeni başlayan çocuklar için de idealdir. Sizler de Trendyol üzerinden çocuk kitaplarına uygun fiyat seçenekleriyle sahip olabilirsiniz.