4
Sözlü İletişim Beden Dili Kitabı kategorisinde
en çok favorilenen 4. ürün

Foliant Yayınları Evlilik Kader, Mutluluk Tercihtir - Fatih Reşit Civelekoğlu 9786057660305

115 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kurumsal Fatura
123,45 TL
Kurumsal Fatura
136,53 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
166,89 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Foliant Yayınları Evlilik Kader, Mutluluk Tercihtir - Fatih Reşit Civelekoğlu 9786057660305

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KİTAP TÜRKİYE Satıcı Ünvanı: GÜLCAN GÖREL IŞIK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5004719217600001 Vergi Kimlik Numarası: 4090810113
    Bu ürün KİTAP TÜRKİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Evlilik Kader, Mutluluk Tercihtir - Fatih Reşit Civelekoğlu 9786057660305

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Fatih Reşit Civelekoğlu
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Foliant Yayınları Evlilik Kader, Mutluluk Tercihtir - Fatih Reşit Civelekoğlu

Kitaplar bilgi edinme konusunda size yardımcı olan kaynaklardır. Farklı zevklere uygun olarak satışa sunulan kitaplar arasında Foliant Yayınları Evlilik Kader, Mutluluk Tercihtir - Fatih Reşit Civelekoğlu imzası ve sürükleyiciliği ile öne çıkar. Evlilik hakkında pek çok şey anlatan bu kitap sizi bilgilendirebilir. Bu sorumluluk hakkında birçok sorunun cevaplandığı eseri akıcı dili sayesinde bir çırpıda bitirebilirsiniz. Bu kitabı ideal boyutu ile dilediğiniz yere taşıyarak okuyabilirsiniz. Bir rehber aradığınız, yorulduğunuz zamanlarda bu eserin bilgilendirici anlatımından yararlanabilir ve sorunlarınıza çıkar yol bulabilirsiniz. Net ve göz yormayan puntoyla kaliteli kağıt kullanılarak, 2021 yılında basılan bu eser size keyifli bir okuma imkanı sunar. Uzman Psikolog Fatih Reşit Civelekoğlu imzalı bu kitapla evlilikle alakalı soru işaretlerinden kurtulabilirsiniz.

  • Bilgilendirici içerik
  • Göz yormayan baskı
  • Kolay taşınan ideal boyut

Foliant Yayınları Evlilik Kader, Mutluluk Tercihtir Kitabı

Foliant Yayınları Evlilik Kader, Mutluluk Tercihtir Kitabı

Fatih Reşit Civelekoğlu Evlilik Kader Mutluluk Tercihtir eseri kişisel gelişim kategorisinde bulunan, uzman psikolog tarafından yazılan, 184 sayfalık, 13,5 x 21 ölçülerinde bir kitaptır. Karton kapak olan bu kitap yüksek kaliteli sayfa baskısına sahiptir. Göz yormayan puntoda olan harfleri sayesinde göz açıp kapayıncaya kadar okuyabileceğiniz bu eser sürükleyici diliyle öne çıkar. Bu ürün ufuk açan, kişisel gelişime katkıda bulunan içeriği ve sıkmayan dili ile yakın zamanda evlenecek olan kişilere yarar sağlayabilir. Bu eser ile siz de hayatınıza farklı bir yön vermeyi deneyebilirsiniz. Evlilikle alakalı sorularınızı gidermenizi sağlayacak bu içerikle evliliğe farklı bir pencereden bakabilirsiniz. Evlilik hakkında uzman görüş ile yazılan bu eseri okuyarak köklü değişimler yapabilirsiniz. Bu kitap bilgilendirici içeriği, sıkmayan dili, kolay taşınabilir olmasıyla okuyucularına avantaj sağlar.

Evlilik Kader, Mutluluk Tercihtir Kitabı Yorumları

Evlilik Kader, Mutluluk Tercihtir Kitabı Yorumları

Foliant Yayınları Evlilik Kader, Mutluluk Tercihtir - Fatih Reşit Civelekoğlu yorumları ve değerlendirmeleri kitabın kalitesini kanıtlar niteliktedir. Bilgilendirme amacıyla kurgulanmış ve dikkat çekici kapak tasarımına sahip olan bu ürün kişisel gelişim kitapları okumayı seven müşteriler için iyi bir seçim olabilir. Evlilik ile alakalı bilgilerini okuyucularına akıcı bir şekilde aktaran yazar keyifli bir okuma deneyimi sunar. Yazarın kendine has anlatımı sayesinde sayfaların nasıl geçtiğini anlamayacağınız bu eser ideal boyutu ile her yere taşıyabilmenize olanak sağlar. Bu kitabı okuyarak kişisel gelişiminize katkıda bulunabilir ve olaylara farklı bir açıdan bakmayı öğrenebilirsiniz. Bu kitap evli çiftlerin ve eş adaylarının evlilik ile ilgili akıllarına takılan sorularını yanıtlayarak onlara önemli ipuçlarından bahseder. Eseri edinerek Foliant Yayınları Evlilik Kader, Mutluluk Tercihtir - Fatih Reşit Civelekoğlu kullananlar arasında yer alabilirsiniz.

Evlilik Kader, Mutluluk Tercihtir Kitabı Fiyatı

Evlilik Kader, Mutluluk Tercihtir Kitabı Fiyatı

Kitapların fiyatları ürünün özelliklerine göre değişkenlik gösterir. Kişilerin zevkleri ve beğenilerinin değişmesine bağlı olarak kitap seçimleri de farklılık gösterir. Bu ürünler sayfa sayılarına, baskı kalitesine ve türüne göre değişen fiyatlarla satılır. İçerik, tasarım, yayınevi, sayfa kalınlığı gibi birçok özellik ürünün fiyatını belirlemede etkili rol oynar. Yol gösterici nitelikte olan ve sıkmayan, akıcı anlatıma sahip ürünler müşteriler tarafından çoğu zaman öncelikli olarak tercih edilir. Kolay okunabilen ve rehber niteliğinde olan bu ürün sizi memnun ederek bir kişisel gelişim kitabına yönelik beklentilerinizi karşılayabilir. Foliant Yayınları Evlilik Kader, Mutluluk Tercihtir - Fatih Reşit Civelekoğlu fiyatı içerik ve kalite açısından değerlendirildiğinde oldukça ulaşılabilir bir aralıktadır. Kişisel gelişiminize katkıda bulunabileceğiniz, akıcı kurgulanan ve önemli bir konuyu ele alması ile avantajlı olan bu kitabı Trendyol’dan satın alabilirsiniz.