FOLD J03 Portatif Kulaklık Siyah Kablolu Kulaklık 3.5 Mm Çocuk Kulaklık

59,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

FOLD J03 Portatif Kulaklık Siyah Kablolu Kulaklık 3.5 Mm Çocuk Kulaklık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GÜNBA Satıcı Ünvanı: GÖKHAN GÜNGÖR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 4360409939
    Bu ürün GÜNBA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fold j03 portatif kulaklıkfold j03 portatif kulaklık fold j03 kulaklık şık tasarımı ve yüksek sesi sayesinde yanınızda hiç eksik etmediğiniz bir kulaklık olacaktır. Bass ve tizleri rahatlıkla duyup gürültüsüz müzik dinlemenin keyfini çıkarın özellikleri işlev: Video oyun, hifi kulaklık, mikrofon için frekans tepki aralığı: 20-20000hz bağlantı: 3.5mm style: Kafa ses kontrolü: Evet kablosuz mu ?: hayır destek apt-X: Hayır aktif gürültü önleme: Evet destek hafıza kartı: Yok kablosuz türü: Yok su geçirmez: Hayır hat uzunluğu: 1.2m marka adı: Szkoston iletişim: Kablolu vokalizm ilkesi: Dinamik kontrol düğmesi: Evet mikrofonlu: Evet model numarası: 800219-1 ila -6 j03 mikrofonlu kulaklıklar dayanıklılık: 32? hassasiyet: 105 ± 3db destek app: Evet fiş türü: Hat türü ses türü: 3b stereo bas destek hacmi + -: evet müzik / şarkıları destekle: Geçiş, duraklat, oynat fiş: Standart 3.5mm aux tel malzeme: Tpe plastik, lc-Ofc bakır kulakiçi tip: Cvc 6.0 gürültü azaltma taşınabilir katlanabilir stent ile.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Tipi Kulak üstü
  • Renk Beyaz
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • Mikrofon Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

FOLD J03 Portatif Kulaklık HBV00000IWKPD

Fold J03 portatif kulaklık modeli, son derece kusursuz bir şıklığa sahiptir. Sahip olduğu opsiyonel özellikler sayesinde ideal bir müzik dinleme deneyimi sunar. Yenilikçi tasarımı sayesinde yüksek seviye bir kullanıcı deneyimi vadeder. Yenilikçi ve çok yönlü dizaynı ile benzersiz işler çıkarabilirsiniz. Yoğun kaliteli ses performansının tadını çıkarabilmek için portatif kulaklık modeline şans verebilirsiniz. Kullanıcılara sıra dışı bir deneyim sunan HBV00000IWKPD kodlu ürün sayesinde bir kulaklıktan beklediğiniz ne varsa bulabilirsiniz. Pürüzsüz bir deneyim anlayışından yola çıkılarak üretilmiş tasarım harikası ürün sayesinde kusursuz müzik dinleme deneyimlerine sahip olabilirsiniz. Sıra dışı bir konforu sağlamak adına sunulan kulaklık seçeneği, kulak üstü formuyla kullanıcılar tarafından oldukça sevilir. Ayarlanabilir yapıya sahip ürünün bu özelliği sayesinde gün içinde kulaklık boyutunu kendi isteğinize göre değiştirerek kullanabilirsiniz.

  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Teknolojisi
  • Mikrofon özelliği
  • 0-20000 Hz frekans tepki aralığı

Ayrıcalıklarıyla Fold J03 Portatif Kulaklık Kullanımı

Ayrıcalıklarıyla Fold J03 Portatif Kulaklık Kullanımı

Fold j03 portatif kulaklık içeriği sayesinde geliştirilmiş bir ürün kullanma deneyimine sahip olabilirsiniz. Daima en yüksek düzeyde kusursuz ses algısına sahip olabilir ve kulaklıkta aradığınız ayrıcalığa kavuşabilirsiniz. Kullananlara benzersiz bir kulaklık performansı vadeden ürünün sahip olduğu renk de oldukça şık olmasını sağlar. Yüksek seviyedeki ses performansı sayesinde dilediğiniz her işlemde harikalar yaratabilirsiniz. Kusursuz ürün yapısında olması sayesinde son seviye hassaslıkta bir ses algısına sahiptir. Bu anlamda bir kulaklıktan beklediğiniz tüm performansı ekonomik bir fiyat ile vadeder. Yüksek avantajlı donanım özellikleri, gündelik hayat boyunca bir kulaklıktan ne bekliyorsanız alabilmenize yardımcı olur. Fold J03 portatif kulaklık kullanımı sayesinde dış dünyadan soyutlanabilir ve çalışmalarınızda aldığınız verimi yükseltebilirsiniz. Arama geldiğinde de kolaylıkla konuşma sağlayabilir ve üründeki mikrofon sayesinde sevdiklerinizle konuşabilirsiniz.

Fold J03 Portatif Kulaklık Modeli Özellikleri

Fold J03 Portatif Kulaklık Modeli Özellikleri

Fark yaratan Fold J03 portatif kulaklık özellikleri geliştirilmiş teknolojik yapısı sayesinde daima en iyisini sunan bir ürün olarak dikkat çeker. Hassas ses algısı sayesinde kullanımda mükemmel bir deneyim elde edebilirsiniz. Fold portatif kulaklık modeli, şık tasarımı ve yüksek sesi sayesinde uzun süredir aradığınız o kulaklık modeli olabilir. Bass ve tizleri çok rahat bir şekilde duyabileceğiniz bir müzik dinleme keyfinin kapılarını aralayabilirsiniz. Hi-Fi kulaklık, video oyun ve mikrofon için ürünün frekans tepki aralığı 20-20000 Hz olarak ölçülmüştür. 3.5 mm bağlantıya sahiptir. Kafa ses kontrolüne sahip olan ürün, aktif gürültü önleme teknolojisi kullanarak muhteşem bir kullanıcı deneyimi sunar. Dinamik kontrol düğmesine sahip Fold kulaklık modeli ergonomiktir.

Fold J03 Portatif Kulaklık Modeli Yorumları

Fold J03 Portatif Kulaklık Modeli Yorumları

Kullanıcılar tarafından yapılan Fold j03 portatif kulaklık yorumları üzerine bir inceleme yaparak söz konusu ürün modelinin size ne kadar fayda sağlayacağını çok rahat bir şekilde görebilirsiniz. Üstelik bu şekilde ürün hakkında kullanıcıların yaptığı yorumları öğrenme fırsatına da sahip olabilirsiniz. Sınıfının en iyisi olan ürün, daima en muhteşem çözümleri sunmayı hedefleyen bir tasarıma sahip olmasıyla dikkat çeker. Sahip olduğu benzersiz yapı ile sizi kullanırken asla yarı yolda bırakmaz ve ihtiyaç duyduklarınızı olabilecek en mükemmel şekilde karşılayabilirsiniz. Ürünün sahip olduğu mikrofon sayesinde görüşmelerinizi de yapabilirsiniz. Tüm görüntülü görüşmelerinizde ve sesli aramalarda kullanabilirsiniz. Böylece dış ortamdaki seslerden etkilenmeden görüşmelerinizi yapabilirsiniz. Dış ses etkileyici teknolojisi sayesinde dış ortamdaki seslerin baskılanmasını sağlayarak aramaları daha net ve kesintisiz yapmanızı sağlar. Fold J03 portatif kulaklık kullananlar memnundur. Dilerseniz siz de bu ürüne hemen sahip olmak için Trendyol'a göz atabilirsiniz.