Focusrite Scarlett 2i2 Gen 3 Usb Ses Kartı

6.600 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Focusrite Scarlett 2i2 Gen 3 Usb Ses Kartı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SAGA Müzik Çekmeköy Satıcı Ünvanı: HAKAN DEMİRKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2870170193
    Bu ürün SAGA Müzik Çekmeköy tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Focusrite Scarlett 2i2 Gen 3 Usb Ses Kartı Focusrite Scarlett 2i2 mk3 Ses Kartı: Dünya üzerinde en çok satılan USB ses arayüzü olan Focusrite Scarlett 2i2 mk3 tek seferde iki mikrofonu kullanmanıza olanak sağlayan tasarımıyla ön plana çıkıyor. Yanınıza alıp gittiğiniz her yerde anında bağlayıp USB ile gücü verin sonrasında mikrofonları ve gitarları bağlayıp kayıt yapmaya başlayabilir ve keyfini çıkartabilirsiniz. Focusrite Scarlett 2i2 mk3 Ses Kartı Süper-düşük gecikme oranı sayesinde kayıt esnasında oluşabilecek problemlerin başında gelen gecikme sorununa kesin çözüm üretin. 20 yılı aşkın sürelik tecrübenin ardından ortaya çıkan Focusrite Scarlett 2i2 mk3 sektöre girdiği andan itibaren en çok satan ses kartı olmayı başardı. Kayıt esnasında temiz bir ses almak gecikme olmadan kayıtların tadını çıkarmak için doğru ürüne bakıyorsunuz. Karşınızda Scarlett 2i2 mk3. Teknik Özellikler Desteklenen örnekleme Oranları 44.1 kHz, 48 kHz, 88.2 kHz, 96 kHz, 176.4 kHz, 192 kHz -Mikrofon Girişi Frekans Cevabı: 20 Hz - 20 kHz ± 0.1dB Dinamik Aralığı: 106 dB (A-Ağırlıklı) THD+N: <0.002% (minimum gain, -1dBFS Giriş 22Hz/22kHz bandpass filtre ile) Gürültü EIN: < -128 dB (A-Ağırlıklı) Maksimum Giriş Seviyesi: +4 dBu Gain Aralığı: 50 dB - Line Girişleri Frekans Cevabı: 20 Hz - 20 kHz ± 0.1dB Dinamik: 106 dB (A-Ağırlıklı) THD+N: <0.003% (minimum gain, -1dBFS Giriş 22Hz/22kHz bandpass filtre ile) Maksimum Giriş Seviyesi: +22 dBu Gain Aralığı: 50 dB - Enstrüman Girişleri Frekans Cevabı: 20 Hz - 20 kHz ± 0.1dB Dinamik Aralığı: 106 dB (A-Ağırlıklı) THD+N: <0.02% (minimum gain, -1dBFS Giriş 22Hz/22kHz bandpass filtre ile) Maksimum Giriş Seviyesi: +13 dBu Gain Aralığı: 50 dB - Line Çıkışları Dinamik Aralık Çıkışları: 106 dB (A-Ağırlıklı) Maksimum Çıkış Seviyesi: (0 dBFS) Balanslı Line/TRS çıkışları+10 dBu THD+N: Çıkışlar<0.002% (minimum gain, -1dBFS Giriş 22Hz/22kHz bandpass filtre ile) - Kulaklık Çıkışları Dinamik Aralık: 107 dB (A-Ağırlıklı) THD+N: <0.002% (minimum gain, -1dBFS Giriş 22Hz/22kHz bandpass filtre ile) Maksimum Çıkış Seviyesi: > +10dBu - Desteklenen İşletim Sistemleri Mac OSX 10.10 Yosemite veya 10.11 El Capitan Windows 7 (64-bit), Windows 8.1, Windows 10
Geri Bildirim Ver

Focusrite Scarlett 2i2 Gen 3 USB Ses Kartı

En çok talep gören ses kartı çeşitleri arasında yer alan Focusrite Scarlett 2i2 Gen 3 USB Ses Kartı, ses girişi ve çıkışı için oldukça sık kullanılıyor. Kullanıcıların anlık olarak bağlantı oluşturabileceği Focusrite Scarlett 2i2 Gen 3 USB ses kartı kaliteli ve sağlam yapısıyla öne çıkıyor. Müzik tutkunlarından tam not alan Focusrite Scarlett USB ses kartı bir seferde iki giriş sağlayabiliyor.

 
  • Kullanıcıların bu ürünü tercih etmeleri halinde kırmızı ve siyah tonlarında tasarlanan ürün gönderimi sağlanıyor.
  • Ergonomik yapısıyla dikkat çeken ses kartı konumlandırıldığı alanda yerden tasarruf etmenizi sağlıyor.
  • Sağlam materyal kullanılarak üretilen bu ses kartı, uzun yıllar boyunca kullanım sunuyor.

Focusrite Scarlett 2i2 Gen 3 USB Ses Kartı Özellikleri

Focusrite Scarlett 2i2 Gen 3 USB Ses Kartı Özellikleri

Dış dünya ile bilgisayar sistemlerini bütünleştiren Focusrite Scarlett 2i2 Gen 3 USB ses kartı en çok tercih edilen ses kartı modelleri arasında yerini alıyor. Şık ve kaliteli duruşuyla dikkat çeken ürün, hem ev hem de ofis dekorasyonuna uyum sağlıyor. Kırmızının göz alıcı güzelliğine asil siyah tonlarının eşlik ettiği ses kartı, ses kaydı esnasında yaşanabilecek gecikmelerin önüne geçiyor. Ağırlık ve boyut itibariyle kullanıcıların her yere taşıyabildiği ürün, istediğiniz yerde kayıt yapmanıza olanak sağlıyor. Focusrite Scarlett 2i2 Gen 3 USB ses kartı yapısı incelendiğinde kullanılan malzemenin kaliteli ve dayanıklı olduğu görülüyor. Teknik ve yapı bakımından başarılı olan Focusrite Scarlett ses kartı sayesinde tek seferde iki adet mikrofon bağlantısı mümkün oluyor. USB ses kartının desteklediği çeşitli işletim sistemleri arasında; Mac, OS X Yosemite, OS X El Capitan, Windows 10, Windows 7 ve Windows 8.1 bulunuyor.

 

Focusrite Scarlett 2i2 Gen 3 USB Ses Kartı Avantajları

Focusrite Scarlett 2i2 Gen 3 USB Ses Kartı Avantajları

Şık ve ergonomik yapısıyla dikkat çeken Focusrite Scarlett ses kartı pratik kullanım vadediyor. Stüdyo kalitesinde ses kaydı yapmak istiyorsanız ürün tüm beklentilerinizi karşılıyor. Ses kartı üzerinde bulunan enstrüman girişi kullanılarak direkt olarak hem gitar hem de bas gitar bağlanabiliyor. Ürün bünyesinde yer alan Quick Start tool sayesinde kullanıcıların kolay ve pratik şekilde kayıt yapması mümkün oluyor. Focusrite Scarlett 2i2 Gen 3 USB ses kartının sağladığı bir diğer avantaj ise yüksek performans gösteren dönüştürücüler bulunması olarak biliniyor. Dönüştürücülerin normale kıyasla yüksek performans göstermesi kayıtları stüdyo kalitesine yaklaştırıyor. Aynı anda iki mikrofon kullanılabilen Focusrite Scarlett 2i2 Gen 3 USB ses kartının kullanıcılara sağladığı son avantaj ise, istenilen her yerde bağlantı imkanı sunması olarak öne çıkıyor.

 

Focusrite Scarlett 2i2 Gen 3 USB Ses Kartı Fiyatı ve Yorumları

Focusrite Scarlett 2i2 Gen 3 USB Ses Kartı Fiyatı ve Yorumları

110081550019 kodlu Focusrite Scarlett 2i2 Gen 3 USB ses kartı bünyesine hem mikrofon hem de gitar bağlantısı yapmak mümkün oluyor. Kaliteli ses kayıt imkanı sunan ses kartı, dayanıklı ve sağlam malzemelerden üretiliyor. Ev ve ofis içerisinde rahatlıkla kullanabileceğiniz ses kartı gecikme yaşanmadan seslerin kaydedilmesini sağlıyor. Zevkinize ve bütçenize uygun tercih yapabileceğiniz Trendyol bünyesinde Focusrite Scarlett 2i2 Gen 3 USB ses kartı sizleri bekliyor. Dilerseniz Trendyol’dan Focusrite Scarlett 2i2 Gen 3 USB ses kartı fiyatı hakkında detaylı bilgi alabilir ve ürünü sipariş verebilirsiniz. Focusrite Scarlett 2i2 Gen 3 USB ses kartı yorumları ve değerlendirmelerini de yine sayfadan ulaşabilir ve kolaylıkla inceleyebilirsiniz.