Focal Özenhifi 'den Access 165as 16.5 Cm 120 Watt Oto Mid Tiz Takımı

7.864 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.100 TL

Ürün Bilgileri

Focal Özenhifi 'den Access 165as 16.5 Cm 120 Watt Oto Mid Tiz Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kaliteyeri Satıcı Ünvanı: MEHMET KAPLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1097061196000001 Vergi Kimlik Numarası: 4980094672
    Bu ürün Kaliteyeri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • -Marka:Focal -Model:Performance Access 165AS -Tanım:2 Yollu component oto mid tiz hoparlör takımı -Hoparlör tipi:Component -Tweeter tipi:Neodiymium -Woofer Ebat:6.5 inch / 165 mm / 16.5 cm -Empedans:4 Ohm -Koni:Fiberglass -Duyarlılık:91.3 dB -Maximum Güç:120 Watt (Tane başına) -RMS:60 Watt (Tane başına) -Çalışma Frekansı: 60-20kHz -Hoparlör Kapağı:Var (Hoparlör kapağı kutu içeriğinde mevcuttur.) *Kutu İçeriği -2 Adet Focal woofer hoparlör -2 Adet Focal tweeter -2 Adet Focal crossower -2 Adet Focal hoparlör kapağı -Montaj vidaları -Kullanım klavuzu

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 120 Watt
  • Hoparlör Boyut (Çap) 5 cm
Geri Bildirim Ver

Focal Özenhifi'den Access 165As 16.5 Cm 120 Watt Oto Mid Tiz Takımı

Teknolojinin gelişmesiyle araç ses sistemleri de pek çok yenilikçi özelliklere sahip olarak üretilir. Ses sistemi seçerken bu özelliklerden hangilerine ihtiyacınız olduğunu değerlendirebilirsiniz. Focal 165 As oto 120 watt tiz takımlarına evden işe giderken veya gece uzun yolculuk yaparken ihtiyaç duyulabilir. Yolculuk sırasında daha enerjik hissetmenizi sağlarken aynı zamanda huzurlu bir hava ile günün yorgunluğunu unutabilirsiniz. Kullanışlı ve pratik tasarıma sahip olan 2 yollu hoparlör takımı beğeni toplar. Teknolojiyi kullanışlı özelliklerle buluşturan model sizi birçok anlamda memnun eder. Büyük olmayan yapısıyla rahatlıkla kullanım imkanı tanır. Siz de yola keyif katan ses sistemlerini alırken Focal Access 165As 16.5 cm 120 Watt oto mid tiz takımı Access sisteminde bulunan özellikleri rahatlıkla inceleyebilirsiniz.

  • Yenilikçi özellikler
  • 120 Watt tiz takımı
  • 2 yollu hoparlör takımı

Yenilikçi Focal 165 As Özellikleri

Yenilikçi Focal 165 As Özellikleri

Pratik ve rahat kullanım sağlayan teknolojik aletler her zaman öne çıkar. Focal 165 As sayesinde otomobilde ihtiyaç duyulan ses sistemleri rahatlıkla kullanılabilir. Kaliteli özelliklere sahip bu ürünün modeli Performance Access 165As olarak geliştirilir. 2 yollu component oto mid tiz hoparlör takımı ile ses sistemi arasındaki uyum sağlanır. Hoparlör sistemi sayesinde özellikler birbirini tamamlar. Focal Access 165As-3 modelinin kullandığı hoparlör tipi componenttir. Ürünün tweeter tipi neodymium olarak sunulur. Tasarımıyla akılda kalan modelin woofer ebatı 6.5 inç ve empedensı 4 ohm olarak üretilir. Teknolojiyi yenilikçi fırsatlarla buluşturan ürün foni özelliği fiberglas malzemeden geliştirilir. Kaliteli özellikler Focal 165 As 3 ürününün duyarlılık hassasiyeti 91.3 db olarak belirlenir. Siz de yenilikleri fırsata dönüştürmek isterseniz Focal 16 cm mid takımı fiyatlarını inceleyerek satın alabilirsiniz.

Kullanışlı Oto Mid Tiz Takımı Avantajları

Kullanışlı Oto Mid Tiz Takımı Avantajları

Yolculuk yaparken aynı zamanda size eşlik edecek avantajlı ürünlere sahip olmak isteyebilirsiniz. Focal mid takımı ile yolculuğunuzu daha keyifli hale getirmek mümkündür. Avantajlı boyutu ve ağır olmayan yapısıyla kullanım kolaylığı sağlar. Bir tane 165 As Focal ses sisteminin maksimum gücü 120 watt ve RMS özelliği 60 watt şeklindedir. Aracınızda yeterli ses verimini almanızı sağlayacak olan bu modelin çalışma frekansı 60-20 kHz olarak üretilir. Hoparlör seçiminde dikkat edilmesi gereken en önemli özellik; ürünün gücü ve araca uygun olmasıdır. Ürünün hoparlör kapağı kutu içerisinde mevcuttur. Hoparlör ses sisteminden cızırtı gelmemesi için ürün tam olarak yerine oturmalıdır. Siz de gelişmiş özellikler ile sürüşe keyif katmak isterseniz Focal Access 165As 16.5 cm 120 Watt oto mid tiz takımı kullananlar tarafından yazılan yorumları okuyabilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Focal Access Tiz Takımı Fiyatları

Her Bütçeye Uygun Focal Access Tiz Takımı Fiyatları

Focal Access 165As 16.5 cm 120 Watt oto mid tiz takımı fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Bu modelin kutu içeriğinde 2 adet focal woofer hoparlör mevcuttur. Böylelikle paket içerisine dahil edilen yedek ürün ile size rahatlıkla kullanım olanağı sunulur. Aynı zamanda içerisinde 2 adet tweeter ve 2 adet focal crossover bulunur. Sesi kaliteli bir şekilde dışarı aktarmayı sağlayan hoparlörün 2 adet kapağı kutuda mevcuttur. Aracınıza kolaylıkla yerleştirmek için montaj vidaları ve kullanım kılavuzu da paket içerisinde yer alır. Siz de teknolojiyi verimli kullanmak isterseniz daha önce satın alan müşterilerin yazdığı Focal Access 165As 16.5 cm 120 Watt oto mid tiz takımı yorum bölümünü okuyabilir, ürün hakkında bilgi sahibi olarak Trendyol’dan kolayca satın alabilirsiniz.