FO Vanilya Şurubu 700 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

FO Vanilya Şurubu 700 ml

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Fo şurupları yapay tatlandırıcı içermez.
  • Aroma ve renk yoğunluğu ile kullandığınız tüm ürünlerde harika sunumlar ve lezzelter yakalamanız için iyi bir seçenek.
  • Ayrıca estetik cam şişeleri sayesinde vitrinlerinizde özel bir görünüm kazandıracak. cafeavm her zaman güvenilir üreticilerin en kaliteli ve en seçkin ürünlerini sunar.
Geri Bildirim Ver

FO Vanilya Şurubu 700 ml

FO vanilya şurubu, çaylarınızda, kahvelerinizde ve tatlılarınızda kullanabileceğiniz, lezzet artırıcı bir üründür. Kafelerin olmazsa olmazı vanilya şurupları lezzetli kahvelerin yapımında kullanılır. FO vanilya şurubu ürünü; evinizde, sevdiklerinizle birlikte kafe ortamı yaratmak, kafe sahipleri için ise lezzetleri artırmak için ideal bir seçenektir. Kahveleri, çayları, sütleri, pasta ve kurabiyeleri, alkollü ve alkolsüz içecekleri, kokteylleri FO vanilya şurubu ile buluşturarak farklı tarifler yaratabilirsiniz. Vanilyanın tat ve kokusunu sevenler, 13209559 ürün kodu ile yiyecek ve içeceklerin lezzetini artırmak için özel üretilmiş bu vanilya şurubunu deneyebilir.

 
  • Yapay tatlandırıcı içermez.
  • Yoğun vanilya aromasına sahiptir.
  • Kafe, bistro ve evlerde kullanıma uygundur.

FO Vanilya Şurubu Özellikleri

FO Vanilya Şurubu Özellikleri

FO vanilya şurubu, kahvelerinizde, çaylarınızda, smoothielerinizde, tatlılarınızın sunumlarında kullanabileceğiniz bir üründür. Kafe ve bistro sahipleri, bu ürünü mekanlarında rahatlıkla kullanabilir, yeni tarifler ile eşsiz lezzetler yaratabilirler. FO vanilya şurubu, kullanım rahatlığı sayesinde gerek mekân işletmecileri tarafından gerek ev mutfaklarında kullanılabilir. Şişesinde kullanıma hazır olması sayesinde zahmetsiz bir şekilde enfes tatlar ortaya çıkarmanızı sağlar. Kullanım öncesi hazırlık gerektirmez. Alkollü ve alkolsüz içeceklerde, kokteyllerde, krema ve krem şantilerde, pasta ve keklerde, soğuk içeceklerde kullanıma uygundur. Fo vanilya şurubu 700 ml kullananlar, sizlerin hem lezzet hem de sunum konusunda bilgilenmenizi sağlar. Ürünün ambalaj kısmında yer alan saklama koşullarına uygun muhafaza edildiğinde 700 ml ürün son kullanma tarihine kadar aynı lezzette güvenle kullanılabilir. FO vanilya şurubu 700 ml yorum ve değerlendirmelerine göz atarak ürünü kullanan kişilerin görüşlerinden faydalanabilirsiniz.

 

FO Vanilya Şurubu Kullanımı

FO Vanilya Şurubu Kullanımı

FO şurupları, içeriğinde herhangi bir yapay tatlandırıcı barındırmaz. Vanilyanın kendine özgü, yoğun aromasına ve rengine sahiptir. Estetik cam şişesi sayesinde hem kafe ve bistrolarda hem de mutfak tezgahlarında şık bir görüntü oluşturur. Açıldıktan sonra, kapağı kapalı, hava almayacak şekilde, uygun sıcaklıkta muhafaza edildiğinde; son kullanma tarihine kadar güvenle kullanılabilir, koku ve lezzet kaybı yaşanmaz. Tüm bu koşullara uygun saklandığı takdirde kullanım ömrü 5 yıldır. Damakta yumuşak bir vanilya tadı bırakır. Hafif kokusu ve tadıyla vanilya aromasını sevenlerin beğenisini kazanır. İşletmelerinizde de severek kullanabileceğiniz FO vanilya şurubu, sunumlarda ve yiyecek / içeceklerin içerisinde kullanıma uygundur. Kahvenin rahatlatıcı etkisini, FO vanilya şurubu ile arttırabilir, kendinizi ve sevdiklerinizi bu lezzetle ödüllendirebilirsiniz. En kolay tarifleri dahi şık bir görünüme kavuşturan vanilya şurubu sunumlarınıza farklılık katar.

 

FO Vanilya Şurubu Fiyatı ve Yorumları

FO Vanilya Şurubu Fiyatı ve Yorumları

Sağlıklı cam şişesinde satışa sunulan FO vanilya şurubu, raflarda hoş bir görüntü sağlar, kapalı alanda muhafaza edilmesi gerekmez. Kapaklı şişesi sayesinde, uygun koşullarda muhafaza edildiğinde yıllarca saklanabilir, kullanımı oldukça pratiktir. FO vanilya şurubu 700 ml, sizlere şeker tadı yerine vanilyanın kendine özgü koku ve tadını sunar. Bardak etrafında ve içecek üzerinde, tabak sunumlarında fark yaratacağınız FO vanilya şurubu, çeşitli içeceklerin içerisinde kullanılabilir. Evde hazırladığınız içecek ve tatlılarınızda kullanabileceğiniz vanilya şurubu ile kendinizi ödüllendirebilir, kolaylıkla yaptığınız kahveyi pratik bir şekilde güzel bir görünüme kavuşturabilirsiniz. 700 ml olan FO vanilya şurubunu, kullanıma bağlı olarak aylarca rahatlıkla tüketebilirsiniz. Lezzetli tarifler ve ürünleri hem tat hem sunum bakımından öne çıkarmak için üretilen FO vanilya şurubu 700 ml fiyatı, kullanıcı değerlendirmeleri ve yorumlarını sayfadan inceleyebilirsiniz. Kampanya ve indirim fırsatlarıyla ürünü Trendyol’dan rahatlıkla satın alabilirsiniz.