FNC CONCEPT Taş Desenli 3 Boyutlu Duvar Kağıdı Tutkal

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

FNC CONCEPT Taş Desenli 3 Boyutlu Duvar Kağıdı Tutkal

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • F075 taş desenli duvar kağıdı Duvar kağıdı ölçüleri
  • Rulo eni : 53 cm Rulo uzunluğu : 10 metre F075 taş desenli kağıdı özellikleri
  • 175 gr/m2 kağıttan üretilmiştir. Kağıt tabanlıdır. Yüzeyi kabartmalıdır. Nemli bezle silinebilir özelliktedir. Güneş ışığına karşı dayanıklıdır. Duvar kağıdı uygulaması hakkında
  • Tutkal ile yapıştırılır. Tutkal kağıdın arkasına sürülmelidir. Uygulamada desen takibine dikkat edilmelidir. Uygulaması kolay ve pratiktir. Tutkal hazırlama ve uygulama adımları kitapçığı, ürün ile birlikte gönderilir. Duvar kağıdından kaç rulo almalıyım? Duvar ‘’yüksekliğiniz’’ 250 cm’den az ise her 200 cm duvar genişliğiIçin 1 rulo duvar kağıdı almalısınız. Duvar ‘’yüksekliğiniz‘’ 250 cm’den fazla ise her 150 cm duvar genişliğiIçin 1 rulo duvar kağıdı almalısınız.

Ürün Özellikleri

  • Desen Doğal Taş Görünümlü
  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver

FNC Concept Taş Desenli 3 Boyutlu Duvar Kağıdı Tutkal

Mekanların dekorasyonu için 3 boyutlu duvar kağıtları ilk akla gelen ürünlerden biridir. Uygulama kolaylığı ile duvarlara dekoratif bir görünüm sağlamak için kaliteli FNC Concept taş desenli 3 boyutlu duvar kağıdı tutkal sıklıkla tercih edilir. Müşteriler hem iş yeri hem de yaşadıkları mekanlara modern bir görünüm için taş desenli 3 boyutlu duvar kağıdını tercih edebilir. Bu ürün, modern tarzdaki dekorasyonlar arasında yenilik ve canlılığı iyi yansıtmanızı sağlar. Mekanlara modern ya da otantik bir tarz yaratmak isteyenler tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Taş desenli 3D duvar kağıdı kullanıldığı her alanda derinlik algısı yaratır. Taş görünümlü deseni, ışık ve gölge tasarımları ile taş duvar hissi verir. Zıt ve kontrast renklerle kullanıldığı takdirde mekanlara farklı tarzda bir hava katar.

  • 53 x 1000 cm boyut
  • 3 boyutlu
  • Taş desenli

FNC Concept Taş Desenli Duvar Kağıdı Özellikleri

FNC Concept Taş Desenli Duvar Kağıdı Özellikleri

FNC Concept taş desenli 3 boyutlu duvar kağıdı tutkal yorumlarında ürünün silinebilir olması, güneş ışığına karşı dayanıklılığı ve uygulama kolaylığından sıklıkla bahsedilir. Kolaylıkla yırtılmayan ürün, uzun yıllar kullanıma uygun yapıya sahiptir. 175 gr/m² kağıttan üretilen duvar kağıdı, yüzeyindeki 3 boyutlu taş desenli kabartma ile televizyon arkası duvarlarına farklı bir görsellik kazandırır. Kağıt tabana sahip olan bu ürün, yapısına uygun tutkal ile yapıştırıldığı sürece uzun yıllar ilk günkü gibi görünümde ve sağlamlıkta kalır. Bu ürünün önemli bir özelliği kolay uygulanabilir olmasıdır. Kağıdın arkasına sadece tutkal sürülerek yapıştırma işlemi tamamlanır. Uygulama esnasında desen takibine dikkat edilmelidir. Duvara uygulama sırasında herhangi farklı işleme gerek duyulmaz. 3 boyutlu taş deseni odalara derinlik katar ve her odada rahatlıkla kullanılabilir.

FNC Concept Taş Desenli Duvar Kağıdı Avantajları

FNC Concept Taş Desenli Duvar Kağıdı Avantajları

Kalite ve konfor unsurları ön planda tutularak tasarlanan 3D taş desenli duvar kağıdı, evler ve ofisleri dekore etmek için tercih edilen ürünler arasında ilk sıralarda yer alır. Nemli temizlik bezi ile kolaylıkla temizlenir. Tutkal hazırlama ve uygulama adımları sayesinde kolay ve pratiktir bir şekilde uygulanır. Yüksek kalite kağıttan üretilen FNC Concept taş desenli duvar kağıdı, duvara uygulandıktan sonra ısı ve ses yalıtımına da katkıda bulunur. Nemli bir bez ile dikkatlice temizlendiği takdirde ürünün ilk günkü görünümünün yıllarca korunması sağlanmış olur. Duvar kağıdı direkt güneş ışığı gelen bölgelerde bile renginde herhangi bir solma olmadan uzun süre kullanılabilir. Yüksek kalite malzemeden üretilen taş desenli 3D duvar kağıdı, doğru kullanıldığı sürece uzun yıllar size eşlik ederek evinizde farklı bir tarz yaratmanıza yardımcı olur.

Bütçenize Uygun Taş Desenli 3 Boyutlu Duvar Kağıdı Fiyatı

Bütçenize Uygun Taş Desenli 3 Boyutlu Duvar Kağıdı Fiyatı

FNC Concept taş desenli 3 boyutlu duvar kağıdı tutkal fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Dayanıklılığı ile uzun yıllar kullanıma olanak sağlayan taş desenli 3D duvar kağıdı (3 boyutlu) 10 metre uzunluğundadır ve rulo şeklinde sunulur. Duvar boyutlarına göre ihtiyaç duyulan ürün miktar belirlenir ve metrekareye göre kullanılabilir. Kabarma ve silerken parçalanma gibi sorunlar olmadan uzun yıllar kullanmanıza olanak sağlar. Kahverengi, gri ve beyaz renklerde taş deseni ile doğal taş görünümünde olan dekorasyon harikası ürünler arasındadır. Üstün kaliteli malzemesiyle 3 boyutlu taş desenli duvar kağıdını, ev ya da ofis gibi yaşam alanlarınızda uzun yıllar boyunca zevkle kullanabilir, dekorasyona hoş bir dokunuşta bulunabilirsiniz. Uygulama ve kullanım kolaylığına sahip bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.