3
Kontür kategorisinde
en çok satılan 3. ürün

Flormar Yumuşak Dokulu Stik Kontür (ORTA TON) - Stick Contour - 002 Medıum - 8690604554867

257,99 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  257,99 TL
%10 indirim
2 x  232,19 TL
464,38 TL
%15 indirim
3 x  219,29 TL
657,87 TL
%20 indirim
4 x  206,39 TL
825,57 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
369,90 TL
300 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
359,99 TL
1.300 TL'ye 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Flormar Yumuşak Dokulu Stik Kontür (ORTA TON) - Stick Contour - 002 Medıum - 8690604554867

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Flormar Satıcı Ünvanı: KOSAN KOZMETİK PAZARLAMA VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0074000748800121 Vergi Kimlik Numarası: 0740007488
    Bu ürün Flormar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yumuşak Dokulu Stik Kontür (OrtaTon) - Stick Contour - 002 - 8690604554867 Flormar Yumuşak Dokulu Stik Kontür (Orta Ton) 002, yüz boyutlandırma işlemi için kullanılan bir makyaj ürünüdür. Asansörlü tasarımı ve kalem formuyla kolay bir uygulama sağlar. Jojoba yağı ile zenginleştirilen içeriği sayesinde yumuşak bir dokuya sahiptir, cilt üzerinde kolayca dağılır. Yanak, alın, çene ve burun bölgesini daha küçük göstermek ve keskin bir yüz hattı görünümü oluşturmak için uygulanır. Tüm cilt tiplerine uygundur. Ürünün 003 Medium Deep rengi, buğday ten için ideal bir seçenek sunar.

Ürün Özellikleri

  • Form Stick
  • Renk Kahverengi
  • Tip Palet
  • RGB #3E2926
Geri Bildirim Ver

Flormar Stick Contour Orta Ton Kontür Stick

Kontur uygulaması, makyaj yaparken sıklıkla başvurulan tekniklerden biridir. Yapılan makyaja boyut eklemeye olanak tanıyan bu teknik sayesinde yüzünüze derinlik kazandırabilirsiniz. Kontur uygulaması aydınlatma ve gölgelendirme işleminden oluşur. Aydınlatma, Flormar açık ton kontur stick ile yapılırken gölgelendirme uygulaması ise Flormar markasının orta ton stick ürünü gibi ciltten daha koyu tonlara sahip malzemelerle yapılır. Gölgelendirme işlemi genel olarak yüz hatlarını belirginleştirmek için uygulanır. Belirginleştirmenin yanı sıra; bir bölgeyi küçültmek, ön plana çıkarmak ya da vurgulamak için de ideal olur. Flormar Stick Contour orta ton kontur stick bu amaçla kullanabileceğiniz gözde ürünlerden biridir. Eşsiz formülasyonu, kalıcı yapısı, kolay uygulanabilir formu ve her tene hitap eden tonu sayesinde makyaj çantasının vazgeçilmez ürünlerinden biri olmaya adaydır.

  • Stick forma sahip asansörlü paket
  • Mat bitişli formül
  • Yüksek kalıcılık

Teninizle Bütünleşen Formül: Flormar Stick Contour

Teninizle Bütünleşen Formül: Flormar Stick Contour

Kontur ürünlerinin birçok formu bulunur. Toz, krem ve likit gibi birçok farklı formüle sahip kontur ürünlerinin çokça tercih edilen formlarından biri, stick halidir. Flormar Stick Contour, stik forma sahip kremsi bir yapıdadır. Stik form, uygulama kolaylığı ve yüksek kalıcılık sağlar. Kremsi yapısı sayesinde cilde rahat uygulanır ve onunla tamamen bütünleşir. Fondöten, pudra gibi malzemelerin kullanımı sonrasında uygulayabileceğiniz ürünü makyajsız cildinizde de kullanabilirsiniz. Flormar kontur stick orta ton ürünü, jojoba yağı içeren zengin formüle sahiptir. İçerdiği jojoba yağı sayesinde cilde daha rahat uygulanır. Jojoba yağından gelen nemlendirme özelliği, gün boyu cildinizde kalır. Aynı zamanda jojobanın zengin minerallerinden faydalanmanızı sağlar. Kremsi formülü sayesinde cilde uygulanan diğer ürünlerle daha çabuk bütünleşir ve doğal bir görünüm elde etmenize yardımcı olur. Kremsi yapısı ile cildinize tam olarak tutunarak yüksek kalıcılık sağlar.

Flormar Stick Contour Özellikleri ve Kullanımı

Flormar Stick Contour Özellikleri ve Kullanımı

Yüz hatlarına yapılacak küçük dokunuşlar, sahip olduğunuz doğal güzelliğin ön plana çıkmasına yardımcı olur. Gölgelendirme işleminin birçok farklı tekniği bulunur. Kendi yüzünüze ve vurgulamak istediğiniz bölgelere yönelik doğru tekniği uygulayarak doğal ve etkileyici bir görünüm elde edebilirsiniz. Kendi cilt tonunuzdan 1-2 ton koyu olacak şekilde seçeceğiniz kontur ürünü, teniniz ile uyum sağlar. Flormar kontur stick 002 numaralı ürün; açık, buğday ve esmer tenlere uygun olacak ara bir renge sahiptir. Sıcak kahve sonu sayesinde donuk bir görüntü oluşmasının önüne geçer. Yüzünüze sıcak bir hava katar. Kremsi yapısı ile kolay uygulanan ürün, hem fırça hem de sünger kullanımına uygundur. Kontur fırçası kullanarak keskin bir görünüm oluşturabilir ya da sünger kullanarak silik ve doğal bir görünüm elde edebilirsiniz.

Makyajınızı Bir Adım Öteye Taşıyan Flormar Stick Contour

Makyajınızı Bir Adım Öteye Taşıyan Flormar Stick Contour

Flormar kontur stick, mat bitişli bir yapıya sahiptir. Böylece ciltte kadife bir görünüm elde etmenizi sağlar. Son derece doğal duran ve bütünleşen bir görünüm oluşturan ürün, markanın sevilen tasarımları arasındadır. Marka ürünü saç çizgisi boyunca, elmacık kemikleri ve çene kemiği altına, burun hatlarının hizasına uygulamanızı tavsiye eder. Ürünün dış kısmı asansörlü yapıya sahiptir. Çevirerek açılıp kapanan bu asansörlü sistem, uygulama kolaylığı sunar ve ürün muhafazası konusunda etkili olur. Silindirik ince uzun şekli sayesinde çantaya ve makyaj çantasına kolayca sığar. Yanınızda taşımak için ideal bir boyuta sahiptir. Trendyol’un ürünler altında yer verdiği gerçek müşteri yorumları sayesinde Flormar stick kontur kullananların deneyimleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Flormar stick contour orta ton kontur stick fiyatlarını takip ederek indirim dönemlerinde sipariş oluşturabilirsiniz.