Flormar Hacim Veren Maskara (SİYAH) - Spider Lash Mascara - 001 Deep Black - 8690604110643

119,99 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  119,99 TL
%10 indirim
2 x  107,99 TL
215,98 TL
%15 indirim
3 x  101,99 TL
305,97 TL
%20 indirim
4 x  95,99 TL
383,97 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
3 Adet ve Üzeri 60 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
1.300 TL'ye 100 TL İndirim
Kurumsal Fatura
199,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Flormar Hacim Veren Maskara (SİYAH) - Spider Lash Mascara - 001 Deep Black - 8690604110643

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Flormar Satıcı Ünvanı: KOSAN KOZMETİK PAZARLAMA VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0074000748800121 Vergi Kimlik Numarası: 0740007488
    Bu ürün Flormar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hacim Veren Maskara (Siyah) - Spider Lash Mascara - 001 Deep Black - 8690604110643 Flormar Hacim Veren Maskara (Siyah) 001 Deep Black, yoğun siyah renkli bir uzun süre kalıcı etkili maskara çeşididir. Özel kıl fırçasıyla kirpiklere hacim kazandırır. Yoğun siyah rengi sayesinde tek kat uygulama dahi etkili renklendirme sağlar. Formülünde yer alan zeytinyağı sayesinde kirpikleri beslemeye destek olur. Kısa ve düz kirpik tipleri başta olmak üzere tüm kirpikler için ideal bir alternatiftir. Flormar Spider Lash zeytinyağlı maskara, besleyici formülüyle kirpik bakımına katkı sunar. Yoğun siyah rengiyle nişan, düğün, davet, parti ve akşam yemeği makyajları için ideal bir tamamlayıcıdır. Hafif yapısı sayesinde kirpiklerde ağırlık hissi yaratmaz. Böylece birkaç kat uygulamada dahi konforlu ve keyifli bir his sunar. Flormar kıvırıcı maskara, özel fırça tasarımı sayesinde kıvrık ve tek tek ayrılmış kirpik görünümü yaratmaya yardımcı olur. Flormar yoğun siyah maskaranın kirpik köklerinden uçlara doğru zikzak hareketlerle uygulanması önerilmektedir. Daha dolgun bir kirpik görünümü için isteğe göre tekrar tekrar uygulama yapılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Boy Orijinal Boy
  • Suya/Tere Dayanıklılık Yok
  • Fırça Tipi Kıl
  • Etki Hacim Verici
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Spider Lash Deep Black Mascara ile Kusursuz Tonlar

Maskaralar özellikle kadınlar tarafından gözün ön plana çıkarılması için kullanılan makyaj malzemeleri arasında önemli bir yere sahip ürünlerdir. Genel olarak farklı özellikler ve farklı renklere sahip maskaraların uygulanmaları da değişiklik gösterebilir. Kimi kadınlar makyajda özellikle gözün ciddi anlamda ön planda olabilmesi için güçlü göz makyajlarını tercih ederken günlük ve doğal bir görünüm elde etmek isteyen kadınlar daha hafif göz makyajlarını tercih etmektedir. Maskara, göz etrafına sürülen makyaj malzemeleri olması nedeniyle suya ve neme karşı dayanıklı olarak üretilmektedir. Flormar Spider Lash maskara özellikleri ile kadınların dikkatini çeken ürünler arasında yer almaktadır. Kirpiklere uygulanan maskaralarda ürünün dokusu ve kalitesi ön planda olurken fırçaların özellikleri de son derece dikkat çekmektedir.

  • Dolgun Kirpikler
  • Ekstra Siyahlık
  • Yüksek Hacimli Görüntü

Flormar Spider Lash Deep Black Maskara

Flormar Spider Lash Deep Black Maskara

Flormar markasına ait ürünler içerisinde rujlardan farlara, eyelinerlerden maskaralara kadar geniş bir çeşitlilik sunulmaktadır. Üretimleri yapılan makyaj malzemeleri kendi aralarında farklı etkilere sahip olabildiği gibi aynı zamanda sağlığı destekleyecek özel formüllere de sahip olabilmektedir. 7 kıtada 100’den fazla ülkede 1000’den fazla mağazaya sahip olan Flormar kadınlar tarafından ilgi gören markalardan bir tanesidir. Flormar Spider Lash Deep Black maskara özellikleri ve formülü sayesinde göz makyajının vazgeçilmezi olan maskaralar arasında kalitesini kanıtlamıştır. İçerisinde bulunan özel renk pigmentleri sayesinde üstün bir siyahlık veren ürün aynı zamanda fırça özellikleri sayesinde de tüm kaşları birbirinden ayırarak dolgun göstermektedir. Ayrıca içerisinde bulunan zeytinyağı sayesinde makyaj sonrasında kirpikleri besleyen Flormar Spider Lash maskara 001 Deep Black tüp tasarımlarının minimal olması nedeniyle de her an kullanıcılarının yanında olabilir.

Flormar Spider Lash Maskara 001 Deep Black Özellikleri

Flormar Spider Lash Maskara 001 Deep Black Özellikleri

Flormar Spider Lash maskara 001 Deep Black özellikleri ile kadınların ilgisini çekmektedir. Yoğun siyah etkisi sayesinde ilk kullanımda bile kirpiklerin daha uzun ve dolgun görünmesine yardımcı olan ürün içerisinde bulunan ekstra siyah renk pigmentleri sayesinde açık kirpik tonlarında bile üstün siyahlık sağlamaktadır. Fırçasında bulunan kalın kıllar sayesinde tüm kirpikleri tutarak kıvrımlarını verebilen ürün aynı zamanda renk pigmentlerini de fırçası sayesinde kirpiklere homojen şekilde dağıtabilmektedir. Yoğun etkiye sahip olan Flormar maskara Spider Lash kullanıcıları için günlük alanlarda da kullanılabilirken özel gece ve etkinliklerde de üstün performans sağlamaktadır. Özel formül içerisinde bulunan zeytinyağı sayesinde kirpikleri besleyen ürün aynı zamanda nem ve sıvılara karşı da üstün performans gösterebilmektedir.

Flormar Spider Lash Maskara Yorumları ve Fiyatları

Flormar Spider Lash Maskara Yorumları ve Fiyatları

Flormar Spider Lash maskara yorumları inceleyebilirsiniz. Yapılan yorumlar arasında ürünün rengi, dokusu, formu ve kalıcılığı ön planda olurken fiyatları ile ilgili de çok sayıda yorum bulunabilmektedir. Flormar Spider Lash Deep Black maskara kullananlar tarafından büyük ilgi gören makyaj malzemeleri arasında yer almaktadır. Yorumlar ve değerlendirmelerde ürünlerin gün boyu üstün kalıcılık sağladığı belirtilirken yapılan yorumlar Flormar Spider Lash maskara 001 Deep Black satın almak isteyen diğer müşteriler tarafından da referans niteliği taşımaktadır. Flormar Spider Lash maskara 001 Deep Black fiyatı da değişiklik gösterebilmektedir. Marka tarafından düzenlenen kampanya ve indirimler ile satışa çıkarılabilen uygun fiyatları ile kadınlar tarafından sıklıkla tercih edilen maskara modelleri arasında yer almaktadır. Trendyol'da yer alan Flormar Sprider Lash maskara ürününü dilediğiniz zaman sipariş vererek satın alabilirsiniz.