Flormar Saten Dokulu Stick Ruj - Prime N Lips Lipstick - 019 Scarlet Sienna- 8690604364503

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Flormar Saten Dokulu Stick Ruj - Prime N Lips Lipstick - 019 Scarlet Sienna- 8690604364503

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: JOPHIEL Satıcı Ünvanı: ORHAN ULUDAĞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8880275153
    Bu ürün JOPHIEL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Flormar Saten Dokulu Stick Ruj - Prime N Lips Lipstick Dudaklarında saten ışıltısını hissetmeye hazır mısın? Öyleyse Flormar Saten Dokulu Stick Ruj - Prime N Lips Lipstick’i hemen denemelisin! Bu Flormar parlak ruj, ekstra yumuşak dokusuyla benzersiz bir ruj deneyimi sunuyor. Yarı transparan formülüyle ise dudaklara doğal bir renk kazandırıyor. Günün her anında rahatlıkla kullanabileceğin bir ruj arıyorsan, Flormar Prime N Lips yarı transparan rujun altı renk alternatifi arasından seçimini yap ve siparişini hemen oluştur! Flormar Saten Dokulu Stick Ruj - Prime N Lips Lipstick Nedir? Flormar Saten Dokulu Stick Ruj - Prime N Lips Lipstick, nemlendirici etkiye sahip olan bir uzun süre kalıcı ruj çeşididir. Flormar Prime N Lips yumuşak dokulu rujun kalıcılık ve nemlilik performansı klinik olarak test edilmiştir. Flormar Saten Dokulu Stick Ruj - Prime N Lips Lipstick Hangi Özelliklere Sahiptir? Stick tasarımına sahiptir. Yumuşak dokuludur. Yarı transparandır. Hindistan cevizi yağı ve monoi de Tahiti yağıyla zenginleştirilmiştir. Nemlendirici özelliğe sahiptir. Uzun süre kalıcı etki sunar. Flormar Saten Dokulu Stick Ruj’u Tercih Etmek için 5 Neden Flormar Prime N Lips ruj, doğal yağlarla zenginleştirilen formülü sayesinde dudakları renklendirirken nemlendirir. Bu yönüyle işlevsel bir makyaj ürünüdür. Yarı transparan yapısı sayesinde doğal ve bakımlı bir dudak makyajı yaratır. Stick tasarımıyla dudaklara pratik bir şekilde uygulanabilir. Her an her yerde rahatlıkla sürülebilir. Yumuşak ve hafif yapısı sayesinde dudaklarda ruj yokmuş gibi hissettirerek keyifli ve konforlu bir kullanım sağlar. Klinik olarak kanıtlanmış uzun süre kalıcı etkisi sayesinde gün içinde sık sık tazelemeye gerek kalmadan rahatlıkla kullanılabilir. Bu yönüyle en uzun ve yoğun günler için ideal bir tercihtir. Flormar Saten Dokulu Stick Ruj Nasıl Uygulanır? Flormar Prime N Lips yarı transparan ruj, doğal bir sonuç ortaya çıkardığı için dudaklara nemlendirici balm gibi doğrudan sürülebilir. Tercihe göre öncesinde dudak kalemiyle dudak çerçevesi belirginleştirilebilir. Flormar Saten Dokulu Stick Ruj için Kullanım Tüyosu Flormar Prime N Lips nemlendirici etkili ruju uygulamadan önce dudak peeling’i uygulanarak dudakların daha bakımlı görünmesi sağlanabilir. Ardından nemlendirici balm sürülerek daha nemli ve pürüzsüz bir dudak görünümü elde edilebilir.

Ürün Özellikleri

  • Görünüm Saten
  • Boy Orijinal Boy
  • Form Stick
  • Renk Pembe
  • RGB #872C33
Geri Bildirim Ver

Flormar Ruj - Prime N Lips Scarlet Sienna

Flormar ruj - Prime N Lips Scarlet Sienna, çekici ve çarpıcı görünüm sunan eşsiz bir üründür. Kolay uygulanabilir yapısı sayesinde kuruma ve çatlama sorunu yaşamadan rahatlıkla kullanabilirsiniz. Dudaklarınıza dolgun bir etki bırakan ürün, uzun süre kalıcılığını korur. Yoğun yapılı formülüyle dudaklarınız anında büyüleyici görünümüne ulaşır. Rujun üst kısmı sivriltilmeden yassı bir şekilde üretilir. Bu sayede dudak çizgilerinizi rahatlıkla belirleyebilirsiniz. Her cilt türüne uygun olan markanın ruj, güllü kahverengi tonu ile dudaklarınıza parlak bir görünüm sunar. Tarzınıza uyumlu bir şekilde kullanılabilen saten ruju istediğiniz an kolayca yenileyebilirsiniz. Güvenle kullanabileceğiniz rujun üretim materyalleri özenle seçilir. Flormar marka ruj, içeriğinde sağlığa zararlı hiçbir etken madde kullanılmadan üretilir. Hayvansal gıda ve paraben içermeyen formülü sayesinde güzelliğinizi kazanırken sağlığınızı da koruyabilirsiniz.

  • 8 saate kadar kalıcı etki
  • Nemlendirici formül
  • Işıltılı görünüm

Flormar - Prime N Lips Scarlet Sienna Özellikleri

Flormar - Prime N Lips Scarlet Sienna Özellikleri

Flormar ruj - Prime N Lips Scarlet Sienna kullananlar, 8 saatlik kalıcı etkiyle uzun süre boyunca koruma sağlar. Böylece çok sık bir şekilde yenilemenize gerek kalmadan kullanabilirsiniz. Flormar ruj, içerisinde bulunan Hindistan cevizi sayesinde dudaklarınıza nemlendirici bir bakım uygular. Bu özelliği ile kış aylarında meydana gelen dudak çatlamalarını engellerken dudak kuruluğunun da önüne geçer. Aynı zamanda canlı bir görünüm sunar. Monoi yağıyla birlikte güçlendirilen formülüyle dudaklarınızda parıltılı bir görünüm elde edebilirsiniz. Flormar ruj - Prime N Lips Scarlet Sienna fiyatının uygun olması sayesinde kolaylıkla satın alabilirsiniz. Saten ruj, yumuşak formuyla birlikte hem açık hem de koyu dudak rengine kolaylıkla uygulanabilir. Uygulama anında ortaya çıkan taze gül kokusu uzun süre tazeliğini korur. Parlak görüntüyle birlikte büyüleyici bir kokuya sahip olabilirsiniz.

Flormar - Prime N Lips Scarlet Sienna Kullananlar

Flormar - Prime N Lips Scarlet Sienna Kullananlar

Flormar ruj - Prime N Lips Scarlet Sienna satın alanlar, diğer kozmetik ürünleriyle uyumlu bir şekilde makyajlarını yapabilir. Dudak kenarlarına etkili bir şekilde dağılan ürünü kalem ve lip gloss ile kolayca destekleyebilirsiniz. Yaptığınız hafif makyajlarda göze batmayan yumuşak rengiyle dudaklarınıza doğal bir görünüm sunar. Benzer şekilde yoğun bir makyaj tercih ettiğiniz zamanlarda ise kullanılan diğer ürünlerin gölgesinde kalmadan kendisini rahatlıkla belli eder. Scarlet Sienna lipstick, günlük kullanım için oldukça ideal bir üründür. İçeriğindeki bitkisel yağlarla doğal etkiler sunan ürün dudağı besler. Gün içerisinde tüketilen besinlerde rujun silinme durumu oldukça yaygındır. Ürünün krem formu sayesinde hızlı silinme durumu söz konusu değildir. İçecekler söz konusu olduğunda da oldukça iddialıdır. Sıcak içeceklerde uzun süre erimediği gibi soğuk içeceklerde de pürüzsüzlüğünü korur.

Flormar - Prime N Lips Scarlet Sienna Kalitesi

Flormar - Prime N Lips Scarlet Sienna Kalitesi

Prime N Lips Flormar, çantanızda yer kaplamadan rahatça taşınabilir. Dudaklarınızı kuru hissettiğiniz her an kolayca yenileyebilirsiniz. Ürün, kendine has büyüleyici rengiyle birlikte parlaklığını tazelerken aynı zamanda koruyucu bir bakım sunar. Günlük makyaja uyum sağlayabildiği gibi özel etkinliklerde de dudaklarınızın ışıltılı görüntüsü oldukça dikkat çeker. Gece kullanımında rengini kaybetmez. Ürün, her makyaj stilinde rahatlıkla kullanılabilir. Aynı zamanda tek başına da rahatlıkla uygulanabilir. Yüz veya göz makyajı istemediğiniz günlerde sadece Flormar Scarlet Sienna kullanarak oldukça hafif bir görünüm elde edebilirsiniz. Dudakla kolaylıkla bütünleşebilen kremli tasarımıyla hızlı bir şekilde yayılır. Her yılın modasına uygun olan renk uzun bir süre kullanılabilir. Ürünü Trendyol güvencesiyle kolay bir şekilde satın alabilirsiniz. Satın almadan önce Flormar ruj - Prime N Lips Scarlet Sienna yorum bölümüne bakarak incelemeleri görebilirsiniz.