Flormar Islak-Kuru Kremsi Pudra - Wet&Dry Compact Powder - 007 Caramel Peach - 8682536053730

Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
579,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Flormar Islak-Kuru Kremsi Pudra - Wet&Dry Compact Powder - 007 Caramel Peach - 8682536053730

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ENMODA KOZMETİK Satıcı Ünvanı: HİKMET BİNER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzurum Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1760045900
    Bu ürün ENMODA KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Flormar Islak/Kuru Kremsi Pudra - Wet&Dry Compact Powder Ciltte katmanlı bir görünüm oluşturan ve kuruluk hissi veren pudralar, Flormar Islak/Kuru Kremsi Pudra - Wet&Dry Compact Powder ile tarihe karışıyor! Özel geliştirilen formülü ve kremsi dokusu sayesinde cilde ipeksi bir görünüm kazandıran Flormar Wet&Dry Compact Powder, cilt kusurlarının gizlenmesinde etkin bir rol üstleniyor. Farklı renk tonlarıyla tüm cilt tonlarına uyum sağlayan bu Flormar yüksek kapatıcı pudrayı makyaj rutinlerine eklemek için sen de hemen sepetine at! Flormar Islak/Kuru Kremsi Pudra - Wet&Dry Compact Powder Nedir? Flormar Islak/Kuru Kremsi Pudra - Wet&Dry Compact Powder, yoğun kapatıcılık sunan kompakt bir yüz makyaj ürünüdür. Flormar Islak/Kuru Kremsi Pudra - Wet&Dry Compact Powder Hangi Özelliklere Sahiptir? Yüksek kapatıcılık sunar. Islak ve kuru olmak üzere iki ayrı şekilde kullanılabilir. Kompakt yapılıdır. Ciltteki fazla parlamanın önüne geçer. Tüm cilt tiplerine uygundur. Tozlanma yapmaz. Flormar Islak/Kuru Kremsi Pudra - Wet&Dry Compact Powder’ı Tercih Etmek için 4 Neden Flormar ıslak ve kuru kullanılabilen pudra sivilce izi, güneş lekesi ve kızarıklık gibi cilt kusurlarını başarılı bir şekilde gizler ve cilt tonunu eşitler. Farklı cilt tonlarına hitap eden renkleri ve doğal bitiş sunan yapısıyla ciltle kusursuz bir şekilde bütünleşir ve parlama yapmaz. Kremsi dokusu sayesinde cilt üzerinde ağırlık hissi oluşturmaz. Islak ve kuru olarak kullanılabilen bu Flormar pudra ile ister doğal ister yoğun bir uygulama yapılabilir. Flormar Islak/Kuru Kremsi Pudra - Wet&Dry Compact Powder Nasıl Uygulanır? Flormar Wet&Dry kompakt pudra yüksek kapatıcılık sunduğu için ürünü nemlendirilmiş cildine doğrudan uygulayabilirsin. Daha yoğun bir kapatıcılık için fondöten ve kapatıcı uygulamasının ardından sabitleyici pudra olarak tercih edebilirsin. Kuru pudra fırçası veya ıslak makyaj süngeriyle uygulayabileceğin Flormar Wet&Dry tozlanma yapmayan pudrayı göz çevresi de dahil olmak üzere yüzünün tamamında homojen bir şekilde kullanabilirsin. Flormar Islak/Kuru Kremsi Pudra - Wet&Dry Compact Powder için Kullanım Tüyosu Flormar Islak/Kuru Kremsi Pudra’nın kapatıcılığı artırmak için pudrayı nemli makyaj süngeriyle tampon hareketler halinde uygulamalısın. Bu, özellikle gece makyajlarında daha yoğun bir kapatıcılık elde etmeni sağlar. Daha soft bir görünüm için ise geniş bir pudra fırçasından yardım alabilirsin.

Ürün Özellikleri

  • Kapatıcılık Yüksek
  • Renk Turuncu
  • Görünüm Mat
  • Form Krem
  • RGB #E8B494
Geri Bildirim Ver