Flormar Yoğun Pigmentli Kompakt Pudra - Compact Powder - 089 Medium Cream - 8682536050890

299,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
3 Adet ve Üzeri 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 75 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
339,24 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
464,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Flormar Yoğun Pigmentli Kompakt Pudra - Compact Powder - 089 Medium Cream - 8682536050890

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Flormar Satıcı Ünvanı: KOSAN KOZMETİK PAZARLAMA VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0074000748800121 Vergi Kimlik Numarası: 0740007488
    Bu ürün Flormar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Flormar Yoğun Pigmentli Kompakt Pudra - Compact Powder Makyajının tazeliğini tüm gün koruyacak bir ürün bulamıyorsan Flormar Yoğun Pigmentli Kompakt Pudra - Compact Powder’a mutlaka şans vermelisin! Az miktarda kullanıldığında bile beklenen kapatıcılığı sunan bu Flormar yoğun pigmentli pudra hem sıcak hem de soğuk alt tonlu seçenekleriyle tüm ciltlere uyum sağlıyor. Üstelik Flormar doğal görünümüyle de “yok gibi” hissettiriyor. Flormar Yoğun Pigmentli Kompakt Pudra - Compact Powder’ı denemek için çok nedenin var. Geç kalma! Flormar Yoğun Pigmentli Kompakt Pudra - Compact Powder Nedir? Flormar Yoğun Pigmentli Kompakt Pudra - Compact Powder, likit makyaj ürünlerini sabitleyen ve cilt kusurlarını gizleyen bir ten makyajı ürünüdür. Doğal görünüm sunmasıyla günün her anında tercih edilebilir. Flormar Yoğun Pigmentli Kompakt Pudra - Compact Powder Hangi Özelliklere Sahiptir? Yoğun pigmentlidir. Hafif yapılıdır. Mat bitişlidir. Uzun süre kalıcıdır. Tüm cilt tipleri için uygundur. Flormar Yoğun Pigmentli Kompakt Pudra - Compact Powder’ı Tercih Etmek için 5 Neden Flormar Compact Powder, yoğun pigmentasyonuyla cilt kusurlarını başarıyla gizler. Mat bitişiyle ten makyajının gün boyu pürüzsüz görünmesine yardımcı olur. Tozlanma yapmayan formülü sayesinde kolaylıkla uygulanabilir. Hafif yapısı sayesinde ciltte ağırlık yaratmadan konforlu bir kullanım sağlar. Yağ emici yapısıyla karma ve yağlı ciltlerdeki parlama sorununu önler. Flormar Yoğun Pigmentli Kompakt Pudra - Compact Powder Nasıl Uygulanır? Flormar Yoğun Pigmentli Kompakt Pudra, ten makyajı tamamlandıktan sonra pudra fırçası veya sünger yardımıyla uygulanabilir. T bölgesi ve yağlı bölgeler başta olmak üzere tampon hareketlere tüm yüze uygulama yapılabilir. Flormar Yoğun Pigmentli Kompakt Pudra - Compact Powder için Kullanım Tüyosu Flormar Yoğun Pigmentli Kompakt Pudra - Compact Powder’ı makyaj sabitlemenin yanı sıra allık veya kontür amaçlı da kullanabilirsin. Cilt tonundan birkaç ton koyu rengi tercih ederek makyajına renk katabilirsin.

Ürün Özellikleri

  • Kapatıcılık Orta
  • Renk Bej
  • Görünüm Mat
  • Form Kompakt
  • RGB #F5CCB0
Geri Bildirim Ver