Flormar Yoğun Pigmentli Mat Likit Ruj - Pretty Matte Lipstick - 004 Pinky

449 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Flormar Yoğun Pigmentli Mat Likit Ruj - Pretty Matte Lipstick - 004 Pinky

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DAY GRUP OPTİK Satıcı Ünvanı: DAY GRUP OPTİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Yozgat Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0271182449600001 Vergi Kimlik Numarası: 2711824496
    Bu ürün DAY GRUP OPTİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Flormar Yoğun Pigmentli Mat Likit Ruj - Pretty Matte Lipstick Matlığın zarafetini dudaklara taşımak artık çok kolay. Flormar Yoğun Pigmentli Mat Likit Ruj - Pretty Matte Lipstick, dudaklara sürüldüğü andan itibaren göz alıcı bir görünüm sergiliyor. Anında sabitlenerek mat görünüme ulaşan bu Flormar yüksek pigmentli ruj, aynı zamanda dudakları kurutmuyor ve gün boyunca kusursuz bir görünüm sunuyor. Ürün, farklı renk seçenekleriyle hem günlük hem de gece makyajlarına uyum sağlıyor. Dudak makyajını unutulmaz kılmak istiyorsan Flormar Yoğun Pigmentli Mat Likit Ruj’u sen de bir an önce makyaj çantana eklemelisin! Flormar Yoğun Pigmentli Mat Likit Ruj - Pretty Matte Lipstick Nedir? Flormar Yoğun Pigmentli Mat Likit Ruj - Pretty Matte Lipstick, dudakları kurutmayan özel formüle sahip mat bir likit ruj çeşididir. Flormar Yoğun Pigmentli Mat Likit Ruj - Pretty Matte Lipstick Hangi Özelliklere Sahiptir? Yüksek pigmentlidir. Yoğun örtücülük sunar. Likit yapılıdır. Uzun süre kalıcı etki sağlar. Sünger uçlu aplikatöre sahiptir. Flormar Yoğun Pigmentli Mat Likit Ruj - Pretty Matte Lipstick’i Tercih Etmek için 5 Neden Flormar Yoğun Pigmentli Mat Likit Ruj, yüksek renk veren pigmentleri sayesinde tek kat uygulamada dahi dudaklara belirgin bir renk kazandırır. Mat bitişli yapısıyla etkileyici ve dramatik bir dudak makyajı sunar. Dudakları kurutmayan formülüyle dudak makyajının daima pürüzsüz bir görünüm sunmasını sağlar. Sünger uçlu aplikatörüyle kolayca uygulanır ve dakikalar içinde sabitlenerek bulaşma yapmaz. Uzun süre kalıcı formülü sayesinde gün boyu konfor hissi sunar. Flormar Yoğun Pigmentli Mat Likit Ruj - Pretty Matte Lipstick Nasıl Uygulanır? Flormar Pretty Matte yüksek pigmentli mat ruj, dudağın üst orta kısmından başlanarak kenarlara doğru sürülebilir. İnce dudaklara ruj fırçası yardımıyla uygulanabilir. Flormar Yoğun Pigmentli Mat Likit Ruj - Pretty Matte Lipstick için Kullanım Tüyosu Flormar Yoğun Pigmentli Mat Likit Ruj’u nemlendirici ve dudak bazının ardından kullanabilirsin. Etkileyici bir dudak makyajı için önce dudak kalemiyle çerçeveyi belirginleştirebilirsin. Ardından Flormar’ın bu likit mat rujunu kendi aplikatörüyle dudak çerçevesini aşmayacak şekilde sürmelisin.

Ürün Özellikleri

  • Görünüm Mat
  • Form Sıvı
  • Renk Pembe
  • RGB #5F363C
Geri Bildirim Ver