Flormar Yoğun Pigmentli Kalıcı Kaş Pomadı - Brow Pomade - 002 Light Brown - 8690604572199

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Flormar Yoğun Pigmentli Kalıcı Kaş Pomadı - Brow Pomade - 002 Light Brown - 8690604572199

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Flormar Satıcı Ünvanı: KOSAN KOZMETİK PAZARLAMA VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0074000748800121 Vergi Kimlik Numarası: 0740007488
    Bu ürün Flormar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Flormar Yoğun Pigmentli Kalıcı Kaş Pomadı - Brow Pomade Hem estetik hem de doğal görünen kaşlara sahip olmak istersen Flormar Yoğun Pigmentli Kalıcı Kaş Pomadı - Brow Pomade makyaj çantanın yeni üyesi olmak için hazır! Bu Flormar kaş pomadı, kaşların daha dolgun görünmesini sağlarken doğallığı da elden bırakmıyor. Dört farklı renge sahip olan Flormar fırçalı kaş pomadı, bakışlarını daha etkileyici hale getirmek için sabırsızlanıyor. Hadi, kusursuz görünen kaşlar için sen de hemen siparişini oluştur! Flormar Yoğun Pigmentli Kalıcı Kaş Pomadı - Brow Pomade Nedir? Flormar Yoğun Pigmentli Kalıcı Kaş Pomadı - Brow Pomade, kaşların ideal şekle kavuşmasına yardımcı olan bir kaş makyajı ürünüdür. Özel yapısı ve kullanım kolaylığı sunan kesik uçlu kıl fırçasıyla profesyonel bir kaş makyajı yaratır. Flormar Yoğun Pigmentli Kalıcı Kaş Pomadı - Brow Pomade Hangi Özelliklere Sahiptir? Kremsi yapılı ve jel dokuludur. Mat ve doğal bir bitiş sunar. Yüksek pigmentasyona sahiptir. Suya dayanıklıdır. Kapak kısmında kesik uçlu mini kıl fırça bulunur. Uzun süre kalıcı etki sunar. Flormar Yoğun Pigmentli Kalıcı Kaş Pomadı’nı Tercih Etmek için 5 Neden Flormar Yoğun Pigmentli Kalıcı Kaş Pomadı, suya dayanıklı formülü sayesinde her ortamda kusursuz görünen kaşlara sahip olmayı sağlar. Gün içinde rötuşa ihtiyaç duymaz. Kesik uçlu mini kıl fırçası sayesinde ekstra kaş fırçası ihtiyacını ortadan kaldırır. Bu yönüyle avantajlı bir seçenek sunar. Kremsi jel yapısı sayesinde kaşlarda hem daha yoğun hem de daha doğal bir görünüm yaratır. Profesyonel makyaj artistlerinin elinden çıkmış gibi görünen kaşlara sahip olmayı sağlar. El açısıyla uyumlu mini fırçası sayesinde kolay bir uygulama imkanı sunar. Uzun süre kalıcı etkisi ve dağılma yapmayan formülü sayesinde en uzun günlerde ve en özel davetlerde gönül rahatlığıyla tercih edilebilir. Flormar Yoğun Pigmentli Kalıcı Kaş Pomadı Nasıl Uygulanır? Flormar suya dayanıklı kaş pomadını uygulamadan önce kaşlar bir kaş fırçası yardımıyla yukarı doğru taranmalıdır. Ardından kaşlardaki seyrek bölgeler ürünün kesik uçlu kıl fırçasıyla kaşların çıkış yönüne doğru hafif çizgiler çekilerek doldurulabilir. Son aşamada kaşlar tekrar taranarak şeffaf bir kaş sabitleyiciyle sabitlenebilir. Flormar Yoğun Pigmentli Kalıcı Kaş Pomadı için Kullanım Tüyosu Flormar mat bitişli kaş pomadının yumuşak ve küçük darbelerle uygulanması önerilir. Bu sayede kaşların görünümü dengeli bir şekilde ayarlanabilir. Uygulama sonunda kaşların altına Flormar aydınlatıcı kaş kalemi uygulanarak kaşların daha kalkık ve enerjik görünmesi sağlanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Form Jel
  • Renk Kahverengi
  • Suya/Tere Dayanıklılık Yok
  • RGB #553E36
Geri Bildirim Ver