Flormar Doğal Bitişli Fondöten- Invisible Cover Hd Fdt. - Sıcak Alt Ton 060 Ivory - 8682536059077

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
2 Adet ve Üzeri 75 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
380,21 TL
8 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
521,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
549,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Flormar Doğal Bitişli Fondöten- Invisible Cover Hd Fdt. - Sıcak Alt Ton 060 Ivory - 8682536059077

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Flormar Satıcı Ünvanı: KOSAN KOZMETİK PAZARLAMA VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0074000748800121 Vergi Kimlik Numarası: 0740007488
    Bu ürün Flormar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Flormar Doğal Bitişli Fondöten - Invisible Cover HD Foundation Doğal görünümlü ten makyajından vazgeçemiyorsan Flormar Doğal Bitişli Fondöten - Invisible Cover HD Foundation’ı makyaj çantandan eksik edemeyeceksin! Flormar Doğal Bitişli Fondöten kremsi formülüyle günün her anında pürüzsüz bir görünüm vadediyor. Flormar Invisible Cover HD fondöten renk konusunda da geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Örneğin
  • soğuk cilt alt tonuna sahipsen 040 Light Ivory, sıcak alt tonuna sahipsen 090 Golden Neutral renk seçeneğini tercih edebilirsin. Hadi, sen de seçimini hemen şimdi yap! Flormar Doğal Bitişli Fondöten - Invisible Cover HD Foundation Nedir? Flormar Doğal Bitişli Fondöten - Invisible Cover HD Foundation, hafif yapısıyla cilde doğal bir görünüm kazandıran ve cilt kusurlarını gizleyen bir fondöten çeşididir. Flormar Doğal Bitişli Fondöten - Invisible Cover HD Foundation Hangi Özelliklere Sahiptir? Likit yapılıdır. Doğal bitişlidir. Kremsi dokudadır. Orta düzeyde kapatıcılık sağlar. 30 faktör güneş koruması içerir. Uzun süre kalıcıdır. Tüm cilt tiplerine uygundur. Flormar Doğal Bitişli Fondöten - Invisible Cover HD Foundation’ı Tercih Etmek için 5 Neden Hafif yapısı sayesinde doğal görünümlü ve konforlu bir ten makyajı için ideal bir seçimdir. High Definition (Yüksek Netlik) teknolojisiyle üretilmesi yönüyle en yakından bakıldığında dahi pürüzsüz bir ten görünümü sağlar. Güneş koruma filtresiyle cildi güneş ışınlarından korur. Kremsi dokusu sayesinde cilte bütünleşmesi oldukça kolaydır. Uzun süre kalıcı olması bakımından özel etkinliklerde rahatlıkla tercih edilebilir. Flormar Doğal Bitişli Fondöten - Invisible Cover HD Foundation Nasıl Uygulanır? Flormar Invisible Cover HD doğal bitişli fondöten uygulanmadan önce cilt temizlenmiş ve nemlendirilmiş olmalıdır. Flormar doğal bitişli fondöten makyaj süngeri veya fondöten fırçası ile zahmetsizce uygulanabilir. Flormar Doğal Bitişli Fondöten - Invisible Cover HD Foundation için Kullanım Tüyosu Flormar Doğal Bitişli Fondöten - Invisible Cover HD Foundation’ı ihtiyaç duyduğun bölgelere bir kat daha uygulayarak kapatıcılığını artırabilirsin. Daha doğal bir geçiş elde etmek için fondöteni boyun ve çene hattına da eşit bir şekilde dağıtabilirsin.

Ürün Özellikleri

  • Kapatıcılık Orta
  • Renk Bej
  • Cilt Tipi Karma
  • Görünüm Saten
  • SPF SPF 20 - 40
  • Suya/Tere Dayanıklılık Yok
  • Form Sıvı
  • RGB #F0B28B
Geri Bildirim Ver