Flormar Perfect Coverage Yoğun Kapatıcı Su Bazlı Fondöten (NÖTR ALT TON) -100 Light Ivory-8682536058124

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
379,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Flormar Perfect Coverage Yoğun Kapatıcı Su Bazlı Fondöten (NÖTR ALT TON) -100 Light Ivory-8682536058124

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ENMODA KOZMETİK Satıcı Ünvanı: HİKMET BİNER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzurum Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1760045900
    Bu ürün ENMODA KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Flormar Su Bazlı Fondöten - Perfect Coverage Foundation Hem ciltte yokmuş gibi hissettiren hem de etkili pürüzsüzlük sağlayan bir fondötene ihtiyaç duyuyorsan Flormar Su Bazlı Fondöten - Perfect Coverage Foundation aradığın kurtarıcı olabilir! Gün boyu kalıcılığıyla seni yarı yolda bırakmayacak bu Flormar su bazlı fondöten geniş bir renk yelpazesi sunuyor. Sen de cildine uygun rengi seç ve her an kusursuz görünen ten makyajının keyfini çıkar! Flormar Su Bazlı Fondöten - Perfect Coverage Foundation Nedir? Flormar Su Bazlı Fondöten - Perfect Coverage Foundation, yüksek kapatıcılığı ve bakım yapan içeriğiyle çoklu etki sunan bir yüz makyaj ürünüdür. Sıcak ve soğuk tonlarda sunulan renk seçenekleriyle her cilt tonuyla bütünleşebilir. Flormar Su Bazlı Fondöten - Perfect Coverage Foundation Hangi Özelliklere Sahiptir? Yüksek kapatıcılık sağlar. Likit formdadır. Hafif yapılıdır. Doğal bitişlidir. Zeytinyağı ve badem yağı içerir. 15 faktör güneş koruma özelliğine sahiptir. Uzun süre kalıcıdır. Tüm cilt tiplerine uygundur. Flormar Su Bazlı Fondöten - Perfect Coverage Foundation’ı Tercih Etmek için 4 Neden Yoğun pigmentasyonu sayesinde az miktarda uygulandığında bile cilt kusurlarını etkili bir şekilde kapatır. İçerdiği zeytinyağı ve badem yağıyla cilde bakım yapar ve nemlendirir. Cilde doğal ve taze bir görünüm verir. SPF15 güneş koruma faktörüyle UV ışınlarına karşı koruma sağlar. Flormar Su Bazlı Fondöten - Perfect Coverage Foundation Nasıl Uygulanır? Flormar Perfect Coverage su bazlı fondöten temizlenmiş ve nemlendirilmiş cilde makyaj süngeri, fondöten fırçası ya da parmaklarla uygulanabilir. Ürün cilde eşit bir şekilde dağıtılmalı ve boyun bölgesine de hafifçe uygulama yapılmalıdır. Flormar Su Bazlı Fondöten - Perfect Coverage Foundation için Kullanım Tüyosu Flormar Su Bazlı Fondöten - Perfect Coverage Foundation’ı tampon hareketlerle uygulayarak daha doğal bir sonuç elde edebilirsin. Flormar makyaj sabitleyici sprey veya kompakt pudra yardımıyla ten makyajını sabitleyerek kalıcılığını artırabilirsin.

Ürün Özellikleri

  • Kapatıcılık Yüksek
  • Renk Bej
  • Cilt Tipi Kuru
  • Görünüm Mat
  • SPF SPF 20 - 40
  • Suya/Tere Dayanıklılık Yok
  • Form Sıvı
  • RGB #EFB18C
Geri Bildirim Ver