Flormar Yuvarlak Uçlu Silindir Far Karıştırma Fırçası - Blending Brush - 016 - 8690604597819

175 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)

Ürün Bilgileri

Flormar Yuvarlak Uçlu Silindir Far Karıştırma Fırçası - Blending Brush - 016 - 8690604597819

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sanalgelsin Satıcı Ünvanı: GPS GLOBAL SAĞLIK ÜRÜNLERİ KOZMETİK MEDİKAL ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0411091734900001 Vergi Kimlik Numarası: 4110917349
    Bu ürün Sanalgelsin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Flormar Yuvarlak Uçlu Silindir Far Karıştırma Fırçası - Blending Brush Profesyonel görünümlü göz makyajlarının sırrı renk geçişlerinin kusursuzluğunda saklı. Renk geçişlerini kusursuz kılmak ise Flormar Yuvarlak Uçlu Silindir Far Karıştırma Fırçası - Blending Brush ile mümkün! Yumuşak kıl yapısıyla konforlu bir kullanım sunan bu Flormar far karıştırma fırçası, farklı tonlardaki farların birbiriyle bütünleşerek eşsiz bir uyum yakalamasını sağlıyor. Kremden toza kadar tüm far türleriyle uyumlu olan bu Flormar fırçayı sen de makyaj çantana mutlaka eklemelisin! Flormar Yuvarlak Uçlu Silindir Far Karıştırma Fırçası - Blending Brush Nedir? Flormar Yuvarlak Uçlu Silindir Far Karıştırma Fırçası - Blending Brush, uzun kıllı ve silindir tasarımlı bir makyaj fırçası çeşididir. Flormar Yuvarlak Uçlu Silindir Far Karıştırma Fırçası - Blending Brush Hangi Özelliklere Sahiptir? Yüzde 100 vegandır. Taklon ve naylon kıllara sahiptir. Yumuşak uçludur. Uzun ömürlü ve dayanıklı bir kullanım sunar. Flormar Yuvarlak Uçlu Silindir Far Karıştırma Fırçası - Blending Brush’ı Tercih Etmek için 4 Neden Flormar Yuvarlak Uçlu Silindir Far Karıştırma Fırçası, yumuşak kıllarıyla göz makyajında profesyonel sonuçlar elde etmeyi sağlar. Yüzde 100 vegan olmasıyla doğa dostu ve sürdürülebilir bir seçenek sunar. Yumuşak ucuyla cilde nazikçe temas eder. Dayanıklı kıl ve sap tasarımı sayesinde uzun ömürlü bir kullanım vadeder. Flormar Yuvarlak Uçlu Silindir Far Karıştırma Fırçası - Blending Brush Nasıl Uygulanır? Flormar Yuvarlak Uçlu Silindir Far Karıştırma Fırçası, tercih edilen far paletine hafifçe dokundurulmalıdır. Fazla ürün fırçayı sallayarak uzaklaştırılmalıdır. Far renkleri yumuşak hareketlerle karıştırılmalıdır. Nazik bir uygulama yapmaya özen gösterilmelidir. Flormar Yuvarlak Uçlu Silindir Far Karıştırma Fırçası - Blending Brush için Kullanım Tüyosu Flormar Yuvarlak Uçlu Silindir Far Karıştırma Fırçası’nı doğru tekniklerle uygulayarak kusursuz bir göz makyajı elde edebilirsin. Fırçayı hafif ve kontrollü hareketlerle kullanmaya özen göstermelisin. Fırçayı Flormar fırça temizleme jeliyle düzenli olarak temizleyerek kullanım ömrünü uzatabilirsin.

Ürün Özellikleri

  • Tip Tekli
  • Fırça Tipi Far Fırçası
Geri Bildirim Ver