Flormar Kesik Uçlu Grafik Göz Kalemi (siyah) - Graphic Eyeliner - 001 Black - 8690604478507

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
209,99 TL

Ürün Bilgileri

Flormar Kesik Uçlu Grafik Göz Kalemi (siyah) - Graphic Eyeliner - 001 Black - 8690604478507

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Amadeus Satıcı Ünvanı: EQUİLİBRİUM KOZMETİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0336127962300001 Vergi Kimlik Numarası: 3361279623
    Bu ürün Amadeus tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Flormar Kesik Uçlu Grafik Göz Kalemi - Graphic Eyeliner Bakışlara dramatik bir görünüm kazandırmanın ve göz makyajında farklı limanlara yelken açmanın en pratik yolu göz kalemlerinden geçiyor. Flormar Kesik Uçlu Grafik Göz Kalemi - Graphic Eyeliner, ince ve açılı uç tasarımı sayesinde birçok eyeliner stilini kolay şekilde uygulamayı sağlıyor. Hem tek başına hem de diğer göz makyajı ürünleriyle çarpıcı bir görünüm yaratan Flormar Kesik Uçlu Grafik Göz Kalemi, makyaj çantanın yeni favori üyesi olacak. Hadi, sen de hemen dene! Flormar Kesik Uçlu Grafik Göz Kalemi - Graphic Eyeliner Nedir? Flormar Kesik Uçlu Grafik Göz Kalemi - Graphic Eyeliner, yüksek pigmentli ve keçe uçlu bir göz kalemi çeşididir. Flormar Kesik Uçlu Grafik Göz Kalemi - Graphic Eyeliner Hangi Özelliklere Sahiptir? Yüksek pigmentlidir. Mat bitişlidir. Yoğun renklendirme sağlar. Akma ve bulaşma yapmaz. Kesik ve keçe uçlu tasarıma sahiptir. Uzun süre kalıcı etki sunar. Flormar Kesik Uçlu Grafik Göz Kalemi - Graphic Eyeliner’ı Tercih Etmek için 6 Neden Flormar Kesik Uçlu Grafik Göz Kalemi, kesik uçlu tasarımı sayesinde klasik eyeliner stillerinin yanı sıra grafik eyeliner modellerini de kolay bir şekilde uygulamaya yardımcı olur. Mat bitişli yapısıyla göz makyajına dramatik bir görünüm kazandırır. Yüksek renk veren pigmentleriyle tek çizgide gözlere belirgin bir görünüm kazandırır. Çabuk sabitlenerek akma ve bulaşma yapmaz. Yoğun siyah rengiyle çarpıcı bir görünüm sunar. Uzun süre kalıcı etkisiyle gün boyunca kusursuz görünümünü korur. Flormar Kesik Uçlu Grafik Göz Kalemi - Graphic Eyeliner Nasıl Uygulanır? Flormar Graphic Eyeliner göz kalemi, tek başına veya far uygulamasının ardından kullanılabilir. Arzu edilen modele göre keçe uçlu fırçanın ince veya kalın tarafıyla çizgi çekilebilir. Flormar Kesik Uçlu Grafik Göz Kalemi - Graphic Eyeliner için Kullanım Tüyosu Flormar Kesik Uçlu Grafik Göz Kalemi’ni uygulamadan önce göz çevreni nemlendirebilir ve makyajın kalıcılığını artırmak için göz bazı uygulayabilirsin. Göz kaleminin ince ucuyla kirpik diplerini belirginleştirebilir ve kirpik hattı boyunca ince bir eyeliner çekebilirsin. Kalın uçlu tarafıyla eyeliner’ın kuyruğunu ön plana çıkarabilirsin. Dilediğin görünüme göre kaş altlarına düz çizgiler çekebilir veya göz kenarlarına çeşitli desenler çizebilirsin.

Ürün Özellikleri

  • Suya/Tere Dayanıklılık Yok
  • Form Sıvı
  • Görünüm Mat
  • Renk Siyah
  • RGB #323335
Geri Bildirim Ver