6
Dudak Kalemi kategorisinde
en çok favorilenen 6. ürün

Flormar Suya Dayanıklı Dudak Kalemi (KAHVE) - Waterproof Lipliner - 244 Chocolate Fondue - 8690604567591

149,75 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
3 Al 2 Öde
149,99 TL
2. Ürüne %5 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
199,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Flormar Suya Dayanıklı Dudak Kalemi (KAHVE) - Waterproof Lipliner - 244 Chocolate Fondue - 8690604567591

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MAVİGÜNEŞKOZMETİK Satıcı Ünvanı: UĞUR AY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1060542257
    Bu ürün MAVİGÜNEŞKOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Flormar Suya Dayanıklı Dudak Kalemi (Kahve) 244 Chocolate Fondue, yüksek pigmentli bir dudak makyajı ürünüdür. Suya dayanıklı yapısı sayesinde havuzda ve denizde kullanılabilir. Flormar Waterproof Lipliner, etkileyici kahve tonuyla farklı makyaj stillerini tamamlamak için tercih edilebilir. Her cilt rengiyle uyumlu olan bu ton, dolgun görünen çarpıcı dudaklar yaratmak için ideal bir seçimdir. Flormar yüksek pigmentli dudak kalemi, mat bitişli yapısıyla ilk andaki görünümünü saatler boyunca korur. Farklı makyaj stillerine uyum sağlayabilen bu dudak kalemi, ipeksi dokusuyla konforlu uygulama olanağı sunar. Dudaklarda kadifemsi bir his bırakan Flormar mat bitişli dudak kalemi, ideal görünümünü gün boyu korur. Flormar kahverengi dudak kalemi, yumuşak uçlu yapısıyla dudakların çerçevesini çizmeyi kolaylaştırır. Tek seferde yoğun renklendirme sağlayan Flormar waterproof lipliner, pratik bir uygulama sunar. Kalemin ucu tıraşlanarak ideal kalınlığa getirilebilir. Flormar suya dayanıklı mat bitişli dudak kaleminin dudakların ortasından kenarlarına doğru uygulanması önerilmektedir. Tercihe göre tek başına veya ruj uygulamasından önce kullanılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kahverengi
  • RGB #4F1C1B
Geri Bildirim Ver